Fényképező és telefon egyben – bemutatkozott a Galaxy K Zoom

Farkas Norman, 2014. május 3. 08:23

A Samsung tegnap hivatalosan is lerántotta a leplet legújabb fotózásra kihegyezett mobiljáról, melyet Galaxy K Zoom néven ismerhetett meg a nagyközönség. A készülék karcsúbb lett elődjénél, tudástára pedig sokat bővült.

A pletykahad után végre hivatalosan is bemutatkozott a Samsung legújabb kameramobilja, a Galaxy K Zoom. A mendemondákban csak Galaxy K-ként hívott androidos készülék vékonyabb, s ezáltal szebb elődjénél, a Galaxy S4 Zoomnál, tudás frontján viszont izmosodott.

 

Hátlapján egy 20,7 megapixeles, BSI CMOS szenzorral, tízszeres optikai zoommal és xenon villanóval felvértezett kamera csücsül, ami sokkal jobb képalkotó képességekkel bír, mint a mobilos egységek zöme. A nem mindennapi multimédiás tudással megáldott kütyü viszont egy felső-középkategóriás okostelefon is, ezért a dél-koreai óriás ennek megfelelően építette meg. Előlapján egy 4,8 hüvelykes érintőkijelző terül el, amit LTE modem, 8GB bővíthető tárhely és 2430mAh kapacitású akkumulátor egészít ki. A gép működéséért egy hatmagos processzor felel, ami mellé 2GB RAM-ot pakoltak a mérnökök.

 

 

Egyelőre sajnos nincs hír a Galaxy K Zoom áráról és megjelenésének várható időpontjáról, de a Samsung már biztos nem sokáig tartja magában ezeket az infókat.

 

Jelenleg úgy látjuk, hogy a K Zoom célcsoportját elsősorban a megszállott mobilfotósok alkotják, s másoknak nem igazán érdemes mellette dönteni, hiszen remek képek és videók készíthetők napjaink „sima” csúcsmobiljaival (pl. Samsung Galaxy S 5, HTC One M8) is.

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az EVOLVEO bemutatta a Strongphone G5 strapatelefont

Újabb strapatelefont mutatott be az EVOLVEO. A StrongPhone G5 rendkívül ellenálló, IP68 tanúsítvánnyal rendelkezik, emellett a gyártó 12 hónapos extra garanciát is vállal arra az esetre, ha a telefon kijelzője eltörne. 

2020. július 13. 11:16

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás