Fényképező és telefon egyben – bemutatkozott a Galaxy K Zoom

Farkas Norman, 2014. május 3. 08:23

A Samsung tegnap hivatalosan is lerántotta a leplet legújabb fotózásra kihegyezett mobiljáról, melyet Galaxy K Zoom néven ismerhetett meg a nagyközönség. A készülék karcsúbb lett elődjénél, tudástára pedig sokat bővült.

A pletykahad után végre hivatalosan is bemutatkozott a Samsung legújabb kameramobilja, a Galaxy K Zoom. A mendemondákban csak Galaxy K-ként hívott androidos készülék vékonyabb, s ezáltal szebb elődjénél, a Galaxy S4 Zoomnál, tudás frontján viszont izmosodott.

 

Hátlapján egy 20,7 megapixeles, BSI CMOS szenzorral, tízszeres optikai zoommal és xenon villanóval felvértezett kamera csücsül, ami sokkal jobb képalkotó képességekkel bír, mint a mobilos egységek zöme. A nem mindennapi multimédiás tudással megáldott kütyü viszont egy felső-középkategóriás okostelefon is, ezért a dél-koreai óriás ennek megfelelően építette meg. Előlapján egy 4,8 hüvelykes érintőkijelző terül el, amit LTE modem, 8GB bővíthető tárhely és 2430mAh kapacitású akkumulátor egészít ki. A gép működéséért egy hatmagos processzor felel, ami mellé 2GB RAM-ot pakoltak a mérnökök.

 

 

Egyelőre sajnos nincs hír a Galaxy K Zoom áráról és megjelenésének várható időpontjáról, de a Samsung már biztos nem sokáig tartja magában ezeket az infókat.

 

Jelenleg úgy látjuk, hogy a K Zoom célcsoportját elsősorban a megszállott mobilfotósok alkotják, s másoknak nem igazán érdemes mellette dönteni, hiszen remek képek és videók készíthetők napjaink „sima” csúcsmobiljaival (pl. Samsung Galaxy S 5, HTC One M8) is.

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27

A Magyar Telekom 2023. harmadik negyedéves eredményei

2023. november 9. 10:04

Meglepő döntést hozott a Vodafone

2023. október 24. 17:30