Öt hazai nagyváros pillanatait örökítette meg a Nokia Lumia 1320

forrás: Prím Online, 2014. június 7. 10:44

Hogyan lehet egy utazás élményeit a legkönnyebben mobiltelefon segítségével elmesélni? Erre kereste a választ a Microsoft Devices Group magyarországi fotós nagykövete, Detkó Dávid, aki az Élmények Nagyban program keretében négy vidéki nagyvárost és Budapestet járta végig, hogy megörökítse a települések tavaszi hangulatát.

Detkó Dávid  a Microsoft Devices Group magyarországi fotós nagykövete Pécsett, Szegeden, Debrecenben, Győrben és a fővárosban is találkozott a Nokia készülékek rajongóival, akik a helyszínen ki is próbálhatták a Nokia Lumia 1320 okostelefont.  Az áprilisban három hétvégén keresztül zajló körút egyes állomásait egy Nokia Lumia 1020 készülék segítségével örökítette meg egy rövid videóban.

 

 „Jó érzés volt, hogy a körút egyes állomásain a mobilfotózás iránt érdeklődőknek segíteni tudtam egy-egy tanáccsal, javaslattal, hogy még jobban ki tudják használni a Lumia készülékek előnyeit. Az Élmények Nagyban programnak köszönhetően vidéken is sokan vehették kézbe és próbálhatták ki a legújabb Nokia Lumia okostelefonokat.”    

 

A klip elején a Nokia Storyteller alkalmazás látható, amely a fényképeket, videókat és a GIF formátumú animált képeket automatikusan egyedi csoportokba, történetekbe rendezi. Emellett, egy utazás vagy történet elmesélését a fénykép készítési helyét mutató térkép is segíti. Az alkalmazás a 6”méretű kijelzővel rendelkező, elérhető árú Nokia Lumia 1320 telefonon izgalmassá teszi még a hosszú úti beszámolókat is.

 

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Propaganda elleni védőoltás: Utazás!

Amerikai tudósítónk, Horváth László, olyan szemmel látogatta meg az év egyik legnagyobb turisztikai rendezvényét, az IPW Orlando 2022-öt, hogy közben szemügyre vette, mely fejlesztések könnyítik meg az ideérkezők utazását, és elfilozófált annak kapcsán, hogy miért érdemes útra kelni, és akár egy konferencia-részvételt is összekötni az adott hely felfedezésével, az ország - Amerika - felfedezésével.

2022. augusztus 8. 23:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48