Felturbózott Skype iPhone-ra

Czipperer Dia, 2014. június 10. 15:32

A Microsoft átkozmetikázta Skype iPhone alkalmazását, amely ötször gyorsabb lett, mint elődje. A 5.0-ás verzió számos más újdonsággal karöltve jövő héten érkezik.

Számos funkcióval fűszerezve érkezik hamarosan a Skype új iPhone applikációja, az 5.0-ás verzió. A Microsoft hétfőn jelentette be, hogy az új app ötször gyorsabb lesz és továbbfejlesztett csoportos chat funkcióval, valamint jobb navigációval és eszközök közti szinkronizálással érkezik.

 

A Skype elmondása szerit a cél az volt, hogy az iOS felhasználói élmény a Windows Phone és az Android appokéhoz hasonló legyen. A megújult alkalmazás ezáltal sokkal gyorsabb és gördülékenyebb csevegést tesz majd lehetővé.

 

Az értesítési rendszer is teljesen megújult. A különböző eszközök közti szinkronizálást fejlesztették oly módon, hogy akár PC-n, Xboxon vagy táblagépen használjuk a Skype-ot, az ott megkapott üzenetek automatikusan olvasottként szinkronizálódnak az iPhone alkalmazásra is. Ha pedig valaki offline, ugyanúgy megkapja az üzeneteket, képeket, amint bejelentkezik a programba.

 

 

Az alkalmazás a jövő héten lesz elérhető az iPhone felhasználók számára. A vállalat blogposztjában azt is bejelentette, hogy a továbbfejlesztett iPad applikáción is dolgoznak már.

 

 

Forrás: Mashable.com

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Díjmentes roadshow-konferencia az Közép-Dunántúl Régió kkv-döntéshozóinak

A PP Konferenciaközpont a székesfehérvári Pénz, de honnan? roadshow-konferenciáján most is, mint 22 év óta minden évben összegyűjti a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott pénzforrásokat és a hatékonyságot növelő új módszereket.

2023. október 1. 14:58

Új tagokkal bővült a G-Shock női karóráinak választéka

A Casio bemutatta a G-Shock márka legújabb ütésálló karóráit. A kompakt, analóg-digitális számlappal rendelkező karórák a nőiességet ünneplik és rózsaarany (ú.n. rose gold) színben tündökölnek. Mint ismeretes ez az árnyalat eredetileg az ékszereknél jelent meg, de ma már a karórákon is hódít. 

2023. október 1. 13:36

20 éves jubileumát ünnepli a Budapest Design Week

Idén 20. alkalommal rendezik meg 2023. október 5. és 15. között a Budapest Design Weeket (BDW), amelyre jubileumi programsorozattal készül a Magyar Formatervezési Tanács. A fesztivál fókuszában a BDW elmúlt 20 évének legkiemelkedőbb szereplői, alkotásai és eseményei állnak, emellett számos izgalmas programmal, köztük kerekasztal-beszélgetésekkel, szakértői előadásokkal és neves hazai designvállalkozások bemutatásával ünnepelnek. A visszatekintés mellett kiemelt szerepet kap a jövőtervezés is.

2023. október 1. 11:49

Karrierváltás: 600 ezerhez közelít a junior informatikusok átlagbére

A recesszió ellenére is keresettek a hazai munkaerőpiacon az informatikusok: egy jellemzően 5-6 hónapos képzés után egy éven belül átlagosan havi bruttó 596 ezer forintot vihetnek haza azok, akik a karrierváltás mellett döntenek. 

2023. október 1. 10:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38