Nem lehet majd Facebook és Google fiókkal bejelentkezni a Flickrbe

Czipperer Dia, 2014. július 10. 15:07

Július 22-étől Facebook és Google fiókkal nem lehet majd elérni a a Flickrt. A Yahoo e-mailben is értesíti erről a felhasználókat.

Csak Yahoo fiókkal érhető majd el a jövőben a Flickr. Eddig Facebook és Google támogatást is élvezett a szolgáltatás, ami ezt jelentette, hogy nem kellett külön fiókkal bajlódni. Július 22-én azonban ez megszűnik, és minden felhasználó kénytelen lesz a Yahoon keresztül használni az ingyenes fényképmegosztó oldalt.

  

A Yahoo által kiküldött emlékeztető levélben lehetőséget adnak a felhasználóknak arra, hogy létrehozzanak egy saját fiókot, ezzel is segítve az átállást. Új felhasználói fiókot is létre lehet hozni, aki nem szeretné Yahoo accountjával használni a szolgáltatást.

 

 

Az eredeti tervek szerint június 30-a volt a végleges határidő, ám ez kitolták, és így még július 22-éig van idő átállni az új fiókra, akit ez érint.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tízezer könyvvel támogatja a Libri a Kórházszövetséget

A Libri Könyvkereskedelmi Kft. szeretne segíteni azoknak az egészségügyi dolgozóknak és betegeknek, akik a koronavírus idejére karanténba szorultak. A Libri a Magyar Kórházszövetségen keresztül 13 budapesti kórházba juttatja el könyvadományait. 

2020. április 4. 13:57

Így dolgozik egy értékesítő csapat a koronavírus idején

Hogyan tartható a lélek koronavírus-járvány idején a több száz fős értékesítő csapatban, akik nap mint nap az üzletekben teljesítenek szolgálatot, napi kapcsolatban az ügyfelekkel, akik számítanak a segítségükre, mert a biznisznek mennie kell tovább? Telenor-szubjektív a frontvonalból Oláh Gábor lakossági értékesítési igazgatóval kihívásokról, vezetői támogatásról, motivációról és összetartásról. 

2020. április 4. 11:40

Adatvédelem az online oktatási időszakban

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, mint a Safer Internet Program (SIP) hazai konzorciumvezetője fontosnak tartja a gyerekek online biztonságát, így a koronavírus okozta megváltozott körülmények miatt otthoni oktatásban részt vevő gyerekek online biztonságát. Éppen ezért a gyermekek vonatkozásában a korábban sokszor emlegetett adatvédelem kérdése újra terítékre kerül, sőt mi több, a távoktatás miatt a gyermekekre vonatkozó adatvédelem még fontosabb, mint korábban. 

2020. április 4. 09:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás