Eltűnik az üzenetküldés a Facebook mobilappjából

Czipperer Dia, 2014. július 29. 12:31

Eddig a felhasználók a Facebook alkalmazással és a Messengerrel is üzenhettek a közösségi oldalon, ám már nem sokáig. Az üzenetküldés a jövőben a Messenger kiváltsága lesz.

Hamarosan már tényleg muszáj lesz Messenger használni mindenkinek, aki Facebookon szeretne üzeni barátainak. A vállalat ugyanis úgy döntött, megszünteti az üzenetküldés opciót hivatalos mobilalkalmazásában, így ezentúl csak a Messenger applikáció révén cseveghetünk ismerőseinkkel.

 

Már eddig is nagyon erőltette a Facebook az appot. Amikor olyan ismerősünkkel váltottunk üzenetet, akinek nem volt Messengere, az oldal figyelmeztetett minket, hogy szóljunk neki a megoldásról. Néhány európai országban pedig már el is különítette az üzenetküldés funkciót.

 

A Facebook már megkezdte a felhasználók tájékoztatását, amelyben kifejtik, hogy minden iOS és Android felhasználónak le kell tölteni a Messengert, ha üzenni szeretne valakinek.

 

A közösségi oldal szerint az emberek a Messengeren keresztül nagyjából 20%-kal gyorsabban válaszolnak az üzenetekre. A vállalat célja, hogy a jövőben még tovább fejlesszék és növeljék a felhasználói élményt.

 

A mobilwebes és asztali felületen, valamint az iPad, Windows Phone, Paper és a hayományos telefont használók számára továbbra is elérhető lesz az üzenetküldés az appon belül.

 

Forrás: Techcrunch.com, TheNextWeb.com

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Zöld forradalom a Schneider Electric épületeiben

Idén októbertől a Schneider Electric 13 épülete már karbonsemlegesen működik, a társaság ezzel is hangsúlyozza elköteleződését a globális klíma-célkitűzések mellett. A cég 2018-ban 130 ezer tonnával csökkentette CO2-kibocsátását. 

2019. október 14. 10:09

A kvantumfölény IT biztonsági és GDPR kockázatai

Az összeesküvés elméletek rajongói már biztosra veszik, hogy a ma használt technológiát a kvantumszámítógépekkel már vissza tudják fejteni, ha nekünk „pór” népnek már elkotyogták, hogy a Google és az NSA 3,5 perc alatt oldott meg egy feladatot kvantumszámítógéppel amire a mai szuperszámítógépeknek még 10 000 évre lenne szükségük.

2019. október 14. 09:04

Új nyomtatási lehetőségeket kínál a Xerox

A speciális nyomtatási megoldások a digitális szegmens leggyorsabban növekvő ágazata, a Xerox éppen ezért fejlesztette ki az Adaptive CMYK Plus technológiát, amely az új Xerox PrimeLink C9065 / C9070 színes nyomtatóhoz és a Xerox Color C60 / C70 nyomtatókhoz készült.

2019. október 13. 13:30

Az egyik legnagyobb ománi cégcsoporttal kötött együttműködési megállapodást a magyar QUADRON Kibervédelmi Kft.

Exkluzív stratégiai partnerségi megállapodást kötött a magyar QUADRON Kibervédelmi Kft. az egyik legnagyobb ománi cégcsoporttal, a Zubair Corporationnel. A megállapodás keretében a Zubair a QUADRON kizárólagos ománi partnereként értékesíti majd a magyar vállalkozás kibervédelmi szolgáltatásait Ománban. A felek a megállapodástól a következő egy év során közel 300 millió forint (egymillió dollár) értékű üzleti potenciál felderítését várják. 

2019. október 13. 12:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás