A G Data mobil megoldását teszteltük

Czipperer Dia, 2014. október 13. 16:26

Kipróbáltuk a G Data mobil védelmi megoldását. A sokoldalú mobilon futó program teljes körű védelmet kínál az Android rendszert használó felhasználóknak. A mobilalkalmazás ingyenes, "light" verziója is elérhető, ám mi a teljes funkciónalitást kínáló G Data Internet Security for Android alkalmazást vettük górcső alá.

Egyre több manapság a mobilos kártevő, így nem árt eszközünket naprakész védelemmel ellátni. A G Data is kínál megoldást androidos eszközökre (okostelefonokra és táblagépekre egyaránt), amelyet a vírusok kiszűrése mellett többek között lopásvédelmi és gyerekzár funkcióval is megspékeltek. Ráadásul folyton készenlétben áll, őrködik eszközünk felett. Minden típusú androidos kártevőt képes azonosítani, így a férgeket és kémprogramokat is. 

 

A teszt során kipróbáltuk az egyes funkciókat, és felmértük a program pozitívumait és hiányosságait egyaránt. Az alkalmazás egyelőre csak angol nyelven érhető el, azonban már dolgoznak a magyar nyelvű verziót is. A fizetős védelmi megoldásnak van ingyenes változata is, amely 30 napig használható anélkül, hogy megvásárolnánk a programot.

 

A programról íródott tesztet a Letöltés blogon olvashatjátok!

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás