Teszteltük a BKK Futár alkalmazását

Czipperer Dia, 2014. október 21. 10:31

A BKK Futár szolgáltatása a mobileszközök is elérhető, ráadásul nem is csak egy platformon, hanem Android, iOS és Windows phone alapú eszközökre is letölthető. Az androidos megoldást vettük górcső alá.

Ingyenesen letölthető a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) saját alkalmazása, a BKK Futár, amellyel a valós idejű fővárosi tömegközlekedést követhetik a felhasználók. Ám az applikáció ennél többet kínál, ugyanis a felhasználók útvonalukat is megtervezhetik.

 

Számos hasznos alkalmazás létezik, melyekkel megkönnyíthető a tömegközlekedés, ám a váratlan helyzetekre egyik sem készít fel igazán. A valós idejű információk az igazán fontosak, hiszen a város sokszor bedugul, lerobban egy-egy busz, és még sorolhatnánk. A BKK ezt az igényt felismerve alkotta meg Forgalomirányítási és Utastájékoztatási Rendszerát, a BKK Futárt, amely már mobilon is elérhető.

 

Android, iOS, vagy Windows Phone rendszerű készülékre is elérhető a megoldást, valamint a webes felületen is nyomon követhetők az egyes járatok.

 

Mi is teszteltük a Futárt, kíváncsiak voltunk, mit kínál a mobilos megoldást. Az erről íródott tesztet a Letöltés blogon olvashatjátok.

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Eljött a mobil korszak: ezek a legfontosabb mobilalkalmazás-tesztelési trendek

Míg egyes vállalkozások mobil weboldalakat és alkalmazásokat is alkalmaznak, más cégek a kettő közül csak az egyiket választják. Ez a választás függ a költségektől, a használhatóságtól, a szükséges funkcióktól és a kiszolgált célközönségtől is, a felhasználók azonban mára jobban kedvelik a mobilalkalmazásokat, mint a mobil weboldalakat. A hiba azonban azonnali piacvesztést okozhat, ezért érdemes alaposan tesztelni – áll a Deloitte tanulmányában.

2022. december 5. 11:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. december 2. 13:58

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55