Partnerségre lépett az Office és a Dropbox

Czipperer Dia, 2014. november 11. 16:51

A Dropbox felhőtárhely-szolgáltatás a jövőben az Office-szal együttműködésben lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy Office dokumentumaikat az eredeti alkalmazáson keresztül tekinthessék meg és szerkeszthessék.

Az Office összefogott a Dropboxszal, hogy közösen tegyenek valamit a felhasználók kényelméért, hiszen a két szolgáltatás kéz a kézben jár: partnerségükkel a felhasználói élményt kívánják fokozni. 

 

  

A Dropbox remekül alkalmas különféle fájlok, dokumentumok, képek tárolására, többek között az Office dokumentumok esetén is. A jövőben a szolgáltatás révén, ha valaki feltölt ilyen jellegű dokumentumokat, utána közvetlenül az eredeti Office alkalmazásban tekintheti meg az egyes Word, Excel és Power Point fájlokat. A felhasználók pedig nemcsak megnyithatják, hanem megoszthatják és szerkeszthetik is a különféle dokumentumokat. Ehhez pedig nem kell mást tenni, mint frissíteni az Office alkalmazásokat.
 

 

A Microsoft blogposztjában azt írta, hogy az újdonság a következő hetekben Android és iOS (iPhone, iPad) platformon is elérhető lesz, valamint arról is írtak, hogy az elkövetkezendő néhány hónapban érkezik az alkalmazás windowsos telefonokra és táblagépekre is.

 

 

Forrás: Mashable.com

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Debrecenben nyitott regionális központot a 4iG

Debrecenben nyitotta meg legújabb régiós központját kedden a 4iG Nyrt., a társaság az észak-magyarországi gazdasági övezetben működő partnereinek kíván közvetlenebb és testre szabottabb szolgáltatásokat nyújtani - tájékoztatta az informatikai vállalat az MTI-t.

2020. augusztus 5. 17:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

2020. július 23. 20:39

Harmadával nőttek a kibertámadások a koronavírus miatt

2020. július 16. 09:36

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53
online sportfogadás