Újra a magyar Ustream lett a legjobb élő videó platform

forrás: Prím Online, 2014. november 21. 11:19

A tavalyihoz hasonlóan idén is a Ustream nyerte a Streaming Media Readers’ Choice Awards “Legjobb élő videó platform” kategóriáját. A világ vezető szakmai orgánuma, a Streaming Media magazin díját a felhasználók szavazatai alapján nyerte el az egyik legsikeresebb magyar startup, melynek havonta 80 millió felhasználója van világszerte.

A magyar Ustream lett a legjobb élő videó platform a Streaming Media Readers’ Choice Awards versenyén. Tavaly is nyertek, idén pedig két kategóriában került a legjobb három közé, és mindkét kategóriát meg is nyerte: Legjobb élő videó platform, Legjobb videó alapú hirdetési megoldás (Ustream LiveAd).

 

Fehér Gyula, a Ustream társalapítója és technológiai igazgatója szerint az elismerés értékét növeli, hogy a díjat a felhasználók szavazatai alapján ítélték oda, csakúgy mint 2013-ban, amikor szintén a Ustream lett a kategória győztese. Úgy véli, a  LiveAd hirdetési megoldásuk díjazása azt bizonyítja, hogy a Ustream vállalati felhasználói is elégedettek a fejlesztéseinkkel.

 

Kulcsszavak: Ustream díj videó

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ár vagy a környezettudatosság miatt veszünk használt cuccot?

Nemzetközi kutatás alapján a vásárlók 71 százaléka számára kulcstényező a termék környezeti hatása. Itthon ugyanez az arány mutatkozik meg, a legtöbben (72%) szívesen vásárolnak olyan terméket, amellyel a környezetért is tesznek. Ennél jelentősen kevesebben (31%) többet is fizetnének egy-egy zero waste holmiért – derül ki a Vatera legfrissebb felméréséből. A kutatás rávilágított arra, hogy a felhasználókat bár jellemzi a környezettudatos gondolkodásmód, a mindennapok gyakorlatában nem nyilvánul meg ekkora mértékben, ezért a Vatera újításokat vezet be az oldalán, hogy segítse felhasználóit a tudatos döntésekben. 

2019. szeptember 20. 12:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás