Kiskereskedelmi hírportálként folytatja az onlinekassza.hu

forrás: Prím Online, 2015. január 27. 17:25

Kiskereskedelmi hírportálként folytatja működését az onlinekassza.hu. A mostanáig a pénztárgépek NAV-bekötésével foglalkozó szakportál új, modern arculattal, bővített tematikával igyekszik megtartani a kiskereskedelmi szektorban eddig megszerzett olvasóit. Az online kasszák ügyében már kevesebb az érdekes hír, viszont aktuális kereskedelmi szakmai információkra az olvasók továbbra is igényt tartanak.

Megújul és bővül az onlinekassza.hu hírportál. A változtatás oka részben az, hogy a kasszacsere jól halad, napról napra gyarapszik a bekötött pénztárgépek száma. A jogszabályi keretek is egyértelműek, így a kereskedőknek már nincs szükségük napi szintű informálódásra – mondta a portált üzemeltető Gold Communications Kft. ügyvezetője. Szabó Mónika hozzátette, tízezer főt meghaladó olvasóbázisukat nem szeretnék az érdeklődésükre számot tartó hírek nélkül hagyni.


Felhasználva az eddig megszerzett tapasztalatokat, kapcsolatrendszert, új témák is megjelennek az oldalon. Átalakul a lapstruktúra, számos olyan kiskereskedelmi jellegű hír kap helyet, amely fontos információ lesz a szektorban dolgozóknak. Hírt adnak a NAV aktuális ellenőrzéseiről, az ágazatban történő személyi változásokról, állásajánlatokról, de színes érdekességekkel is bővül a tematika – hangoztatta a vezető.


A tartalmi megújulás formai változásokkal is jár. Az onlinekassza.hu új, modern felületet kap, amely tetszetős, ugyanakkor áttekinthető és felhasználóbarát. A portál indulása óta keletkezett cikkek természetesen továbbra is elérhetők, kereshetők lesznek az archívumban – tette hozzá Szabó Mónika.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30