Magyar megoldás mutatkozott be Helsinkiben

Debütált a Cellum OmniPay

forrás: Prím Online, 2015. március 27. 16:24

Hazai fejlesztésű megoldást mutattak be Helsinkiben. A Cellum OmniPay Helsinkiben, egy pénzügyi technológiai  konferencián mutatkozott be.

Új mobiltranzakciós megoldást mutatott be a hazai Cellum. Az OmniPay nevű szolgáltatás egyben a vállalat legújabb mobilkereskedelmi megoldása is. Az OmniPayt kifejezetten kis- és középvállalkozások számára alkották meg annak érdekében, hogy egyszerre több helyen tudjanak kialakítani nem helyhez kötött elektronikus fizetési megoldást.

 

A Cellum OmniPayjel a mikrovállalkozások is jelentős beruházási költségek nélkül, gyorsan és kedvező tranzakciós költségek mellett juthatnak biztonságos, nem helyhez kötött fizetési rendszerhez. A vásárlók pedig kényelmesen, többletköltségek nélkül fizethetnek, akár kártyájukat, akár mobiltárcájukat használják.

 

A vállalkozások különböző fizetési módokat kínálhatnak. Aki a fizikai bankkártyás fizetési lehetőség bevezetése mellett dönt, a Cellum mobilalkalmazása mellé egy mobil POS terminált, vagyis hordozható kártyaleolvasót kap. A fejlesztőcég megoldásával az olyan tranzakciókra is lehetőség van, amelyeknél nincs szükség a bankkártya jelenlétére: ekkor egy virtuális mobilterminálból maga a kereskedő indíthatja el a tranzakciót, a vásárló pedig egy, a Cellum által fejlesztett mobiltárca (pl. OTPay, MasterCard Mobile) segítségével egyenlítheti ki a számlát. A szolgáltatás a Cellum Plug and Pay technológiát használó kereskedői alkalmazásokkal is működik, és igény esetén a hűségprogramokat, kuponakciókat és ajándékkártyákat is kezeli.

 

A Cellum OmniPayt a cégcsoport az év második felétől vezeti be a piacra, a teszteket a kiválasztott kereskedőknél a második negyedévben végzik. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A KPMG és a Microsoft globális ESG Akadémiát indított

A „KPMG ESG Akadémia” a KPMG, a Microsoft és számos elismert egyetem együttműködésében indult el. Célja, hogy elérhetővé tegye a naprakész és nélkülözhetetlen ESG-tudást, támogassa és képezze az üzleti élet szereplőit a legváltozatosabb fenntarthatósági témákban.

2023. szeptember 30. 16:52

Mesterséges intelligenciával harcol a Binance a tiltott piacbefolyásolás ellen

Nagy mennyiségű adat elemzésére alkalmas, mesterséges intelligenciát alkalmazó szoftvert használ a Binance a tiltott piacbefolyásolás azonosítására a kriptoszektorban. A világ legnagyobb kriptotőzsdéje más cégekkel és a hatóságokkal is együttműködik annak érdekében, hogy a gyanús szereplőket ne csak a saját platformjáról, hanem a teljes piacról el lehessen távolítani. Ugyanakkor a befektetőknek is érdemes odafigyelniük azokra a jelekre, amelyek az árakat manipuláló tevékenységekre utalnak.

2023. szeptember 30. 13:24

Mostantól a Liberty irodaházban működik az eMAG hazai központja

2023 nyarának végén az eMAG Magyarország új székházba, a Wing Zrt. által fejlesztett Liberty irodaház déli szárnyába költözött a Könyves Kálmán körúton. A legnagyobb magyar e-kereskedő*  a 40 ezer négyzetméter alapterületű irodaház harmadik és negyedik emeletét, mintegy 3800 négyzetméternyi irodaterületet bérel. Ide tette át székhelyét a cégcsoport két másik brandje, a Sameday futárszolgálat és a felújított okostelefonok piactereként működő Rejoy.hu is.

2023. szeptember 30. 11:40

Stratégiai megállapodást írt alá a Corvinus és az ExxonMobil

A piacvezető magyar gazdasági egyetem és az energiaipari cég magyarországi leányvállalata együttműködésének fő célja, hogy a kölcsönös fejlődés érdekében szorosabbra fűzzék az oktatás-kutatás, valamint a gazdasági szféra kapcsolatát. 

2023. szeptember 30. 10:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38