Az IBM pénzügyi nagyágyúja a Xeroxhoz igazolt

forrás: Prím Online, 2015. május 28. 15:24

A napokban kinevezték a Xerox Pénzügyi Szolgáltatások Üzletágának új vezetőjét. A posztot Bruce Jones kapta. Az MBA diplomáját a Chicago-i Egyetemen megszerző szakember huszonöt évig dolgozott az IBM-nél, ahol az üzleti folyamatok menedzsmentjét (BPO) biztosító területen töltött be vezető funkciókat. Legutóbb a vállalat észak-amerikai régiójának pénzügyi szolgáltatásaiért felelős csoportot irányította. Innen érkezik a Xeroxhoz, ahol a cég pénzügyi szolgáltatásait az egész világra kiterjedően fogja felügyelni.

Párhuzamosan Jones belépésével a piacvezető dokumentumkezelő vállalat mostantól új üzleti struktúrában szolgálja ki az ügyfeleit. Ennek középpontjában a személyre szabhatóság áll és a jövőben még inkább arra törekednek a vállalatnál, hogy a komplex, gyors megoldást igénylő feladatokat is a különböző iparági sajátosságokat, elvárásokat alapul véve menedzseljék. Mindehhez a Xerox teljes szolgáltatási portfoliója rendelkezésre áll, így többek között az ügyfélszolgálat, a külső emberi erőforrások és a tranzakciós eljárások biztosítása is. 


Napjainkban a Xerox bevételeinek 56 százalékát a szolgáltatások biztosítják. A vállalat folyamatos növekedésre számít ezen a területen az elkövetkező években is. Beleértve ebbe a pénzügyi szolgáltatások piacát, miután ez a szegmens kiemelt szerepet kap abban, hogy a cégek tovább csökkenthessék költségeiket és erőteljesen növelhessék jövedelmezőségüket a szigorú szabályozások betartása mellett is.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58