Keddig tart a kezdeményes regisztráció az idei Hacktivityre

forrás: Prím Online, 2015. június 25. 16:47

Június 30-ig lehet a legjobb áron reigsztrálni az idei Hacktivityre, Közép-Kelet Európa legnagyobb IT Biztonsági fesztiváljára, melyet immáron 12. alkalommal, október 9-10-én a MOM Kulturális Központban rendeznek meg. A konferencia az információbiztonsági szakma hivatalos és alternatív képviselőit hozza össze számos országból, akik érdeklődnek a terület iránt.

Idén is lesz Hacktivity, immáron 12. alkalommal. A hackerfesztivál ezúttal október 9-én és 10-én a MOM Kulturális Központban lesz. 

 

A résztvevőkre a két szekcióban zajló szakmai előadások és Hello workshopok mellett számos program vár, többek között idén is lesz lockpicking, hardware hacking, valamint számos érdekes, szórakoztató programmal, játékokkal, standokkal, fergeteges hangulattal és meglepetésekkel készülnek a szervezők.
 
 
 
Az előadások többségében angol nyelven zajlanak, a szinkrontolmácsolás az első napon biztosított. A szakmai programról a Hacktivity programbizottsága dönt minden évben, akik a beérkezett pályázatok alapján állítják össze a végleges programot. Még tart az idei előadói pályázat, melyre június 30-áig várják a jelentkezéseket.
 
 
Nemsokára tehát az is kiderül, idén milyen ütős felhozatalra lehet számítani. Viszont érdemes még előtte lecsapni a jegyre, hiszen még tart a kezdezményes early bird regisztráció. Az előregisztrációs időszakot a szervezők a nyárra való tekintettel meghosszabbították, szintén június 30-án, éjfélig tart, eddig lehet a legkedvezőbb áron megvásárolni az idei konferenciabelépőt.
 

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

A Huawei Technologies ismertette európai mesterséges intelligencia (MI) programját a Huawei Eco-Connect Europe 2019 konferencián, és bejelentette, hogy százmillió eurót fektet be az MI-iparágba Európában a következő öt évben. A program új fejezetet nyithat az európai mesterséges intelligencia iparág történetében.

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

A PPF Csoport és az Antenna Hungária bejelentette, hogy a PPF eladta a magyarországi Telenor cégek (a Telenor Magyarország és a Telenor Real Estate) 25%-át az Antenna Hungáriának. 

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

Ötödik alkalommal hirdette meg fiatal vezetőknek szóló pályázatát a Coaching Team Kft.; a felhívást október 17-én tették közzé a HR Festen. Az Év Fiatal Vezetője díjjal azokat kívánják elismerni, akik 40 éves korukig kimagasló eredményeket értek el vezetőként. A pályázat az úgynevezett leader szerep tudatos megélését, a vezetői képességek folyamatos fejlődésének igényét helyezi fókuszba. Újdonság, hogy idén a nevezések előtt ajánlásokat is fogadnak. 

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

Újabb fontos mérföldkövet jelenthet a hazai digitális oktatás megvalósításában, hogy idén ősztől az Európa 2000 Középiskola több mint 100, speciálisan tanuláshoz fejlesztett laptopot von be az oktatásba. A beruházásnak köszönhetően az intézményben olyan, nyugat-európai színvonalú, kooperatív tanulás valósulhat meg, amely kulcsfontosságú a technológiával szimbiózisban élő fiatal generációk számára.

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

 

1999-ben fél tucat technológiai cég létrehozta a Wireless Ethernet Compatibility Alliance (WECA) szervezetet. Ugyanazon évben, szeptember 30-án kereskedelmi forgalomba kerültek az első eszközök, amelyek a 802.11b vezeték nélküli LAN szabvány alapján működtek. Ezzel kezdetét vette a vezeték nélküli hálózatok, másnéven a Wi-Fi korszaka. Az elmúlt két évtizedben a vezeték nélküli hálózatok újabb és újabb generációival találkozhattunk. A Wi-Fi 20. születésnapja alkalmából a Cisco összegyűjtötte a legfontosabb mérföldköveket az elmúlt két évtizedből a Wi-Fi technológia fejlődéséről és a felhasználókra gyakorolt hatásairól.

2019. szeptember 30. 11:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elálltak a felek a T-Systems tranzakciótól

2019. december 11. 10:28

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23
online sportfogadás