Keddig tart a kezdeményes regisztráció az idei Hacktivityre

forrás: Prím Online, 2015. június 25. 16:47

Június 30-ig lehet a legjobb áron reigsztrálni az idei Hacktivityre, Közép-Kelet Európa legnagyobb IT Biztonsági fesztiváljára, melyet immáron 12. alkalommal, október 9-10-én a MOM Kulturális Központban rendeznek meg. A konferencia az információbiztonsági szakma hivatalos és alternatív képviselőit hozza össze számos országból, akik érdeklődnek a terület iránt.

Idén is lesz Hacktivity, immáron 12. alkalommal. A hackerfesztivál ezúttal október 9-én és 10-én a MOM Kulturális Központban lesz. 

 

A résztvevőkre a két szekcióban zajló szakmai előadások és Hello workshopok mellett számos program vár, többek között idén is lesz lockpicking, hardware hacking, valamint számos érdekes, szórakoztató programmal, játékokkal, standokkal, fergeteges hangulattal és meglepetésekkel készülnek a szervezők.
 
 
 
Az előadások többségében angol nyelven zajlanak, a szinkrontolmácsolás az első napon biztosított. A szakmai programról a Hacktivity programbizottsága dönt minden évben, akik a beérkezett pályázatok alapján állítják össze a végleges programot. Még tart az idei előadói pályázat, melyre június 30-áig várják a jelentkezéseket.
 
 
Nemsokára tehát az is kiderül, idén milyen ütős felhozatalra lehet számítani. Viszont érdemes még előtte lecsapni a jegyre, hiszen még tart a kezdezményes early bird regisztráció. Az előregisztrációs időszakot a szervezők a nyárra való tekintettel meghosszabbították, szintén június 30-án, éjfélig tart, eddig lehet a legkedvezőbb áron megvásárolni az idei konferenciabelépőt.
 

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Biztonságos megoldás vírustesztelésre az OnRobot grippereivel

A chessington-i egészségügyi tesztállomás kialakítását látván a PSI Technologies tudta, hogy kezében van a megoldás, amivel segíteni tud.

2020. április 14. 15:41

Már elérhetők az államilag támogatott kurzusok a Codecoolnál

A kormány által meghirdetett gazdaságvédelmi akcióterv részeként a válság által sújtott szektorokból kényszerűen kikerülők digitális átképzését 95%-ban fogja támogatni az állam, kamatmentes felnőttképzési diákhitellel segítve a tanulás ideje alatt a megélhetést. Magyarország vezető programozóiskolája, a Codecool üdvözli a kormány döntését és már kidolgozott karriertervezési és átképzési modellel várja a jelentkezőket, hogy a központi források kihasználásával néhány hónap alatt új, jövőbiztos karrierhez jussanak.

2020. április 7. 16:51

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

A koronavírus járvány okozta rendkívüli gazdasági és társadalmi helyzetben három hónapig ingyen digitális védelmet nyújt a Panda Security minden meglévő és új vállalati ügyfelének, valamint tanároknak és diákoknak világszerte. A távmunkára és az online oktatásra való hirtelen átállás komoly biztonsági kockázatot jelent megfelelő technológiai háttér nélkül. Ezért a cég több mint 30 millió meglévő felhasználója és az új belépők számára biztosít díjmentesen kibervédelmi szolgáltatásokat az online támadásokkal szemben. A kezdeményezéssel a társaság célja, hogy a vállalkozások és az oktatási intézmények biztonsággal munkatársaikra és alaptevékenységükre koncentrálhassanak.

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

Az ország összes iskolájában múlt hétfőn digitális oktatás kezdődött. Ez azt jelenti, hogy a gyerekeknek és a tanároknak sok esetben kapkodva, pár óra alatt kell megismerkedniük rengeteg platformmal, letölteni mindeddig ismeretlen programokat, felkészülten állniuk a virtuális világ kihívásai elé. Ez sokszor nem könnyű, főleg hogy a szülők nem tudják ezekben a napokban teljes figyelmükkel a gyerekek internetes tevékenységén tartani a szemüket, hiszen esetleg maguk is ugyanezekkel a kihívásokkal küzdenek a home office munkavégzés kapcsán. Az ESET szakemberei összegyűjtötték, hogy mire érdemes figyelni ilyenkor, és hogy levegyék a terhek egy részét a szülőkről, most 3 hónapos ingyenes próbaverziót biztosítanak az ESET Internet Security biztonsági megoldásból minden diáknak és tanárnak.

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

A világjárvány már nem csak kopogtat az ajtón, az elmúlt napokban valósággal berobbant az életünkbe és drasztikusan megváltoztatta a hétköznapokat. Még csupán ízlelgetjük, milyen lesz az „új normális” a következő hetekben-hónapokban, hogyan alakítsuk ki a napi- és munkarendünket és keressük az utakat, hogy ne kelljen teljesen elszakadnunk a hobbijainktól. Nagy szerencsénk van, mert ma már a lakásunkba zárva is láthatunk egy nagy szeletet a világból, online edzéseken és főzőleckéken vehetünk részt, sőt, nyelveket vagy akár új szakmát is tanulhatunk. Íme néhány tipp a digitális tanuláshoz, hogy ép ésszel megússzuk a bezártságot és előnyünkre fordítsuk a kényszerpihenőt.

2020. március 24. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás