3,5 milliárd dolláros üzletág élére nevezett ki új vezetőt a Xerox

forrás: Prím Online, 2015. július 15. 08:22

Joseph Hanania személyében új vezetőt neveztek ki aa Xerox outsourcing szolgáltatások nemzetközi részlegének az élére.

A Xerox a menedzselt nyomtatási szolgáltatások (MPS) iránti kereslet további bővülésében bízik a nagyvállalati szektorban. Ennek megfelelően a vállalatnál a fejlesztések mellett a szakembergárdát is folyamatosan erősítik. Júliustól Joseph Hanania személyében új vezetőt neveztek ki az éves szinten 3,5 milliárd forgalmat generáló outsourcing szolgáltatások nemzetközi részlegének az élére. Feladatai közé fog tartozni a menedzselt nyomtatási szolgáltatások értékesítésén túl, a globális MPS stratégia végrehajtásának felügyelete és folyamatos fejlesztése annak érdekében, hogy a Xerox a világ minden pontján egyedi igényekre szabott megoldásokkal szolgálja ki nagyvállalati ügyfeleit.

 

„.A nagyvállalatok számára kínált MPS megoldásaink értékesítése lényeges eleme a növekedési stratégiánknak, ezért is fűzünk nagy reményeket Hannia és csapata munkájához.” – hangsúlyozta a kinevezés kapcsán Mike Feldman, a Xerox nagyvállalati ügyfelekért felelős elnöke.

 

Joseph Hanania 28 éves tapasztalattal rendelkezik az üzletfejlesztés, a marketing, a sales és az ügyfélmenedzsment területén. Korábban a Microsoft, a Hewlett-Packard és a Compaq vezető szakembereként dolgozott többek között a Közel-Keleten, Afrikában és a fejlődő ázsiai országokban. Az MBA diplomáját a New Orleans-i Egyetemen megszerző Hanania a Xeroxhoz az Oracle-től érkezik, ahol az eladásösztönző üzleti megoldásokért felelős csúcsvezetőként dolgozott az elmúlt négy évben.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új raktárbázisba költözött a MediaMarkt

A MediaMarkt vásárlóinak száma a korábbi évek többszörösére növekedett. A fokozott igények teljesítése és a kiszolgálás minőségének további javítása érdekében a társaság új raktárbázis mellett döntött.

2019. szeptember 15. 10:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás