3,5 milliárd dolláros üzletág élére nevezett ki új vezetőt a Xerox

forrás: Prím Online, 2015. július 15. 08:22

Joseph Hanania személyében új vezetőt neveztek ki aa Xerox outsourcing szolgáltatások nemzetközi részlegének az élére.

A Xerox a menedzselt nyomtatási szolgáltatások (MPS) iránti kereslet további bővülésében bízik a nagyvállalati szektorban. Ennek megfelelően a vállalatnál a fejlesztések mellett a szakembergárdát is folyamatosan erősítik. Júliustól Joseph Hanania személyében új vezetőt neveztek ki az éves szinten 3,5 milliárd forgalmat generáló outsourcing szolgáltatások nemzetközi részlegének az élére. Feladatai közé fog tartozni a menedzselt nyomtatási szolgáltatások értékesítésén túl, a globális MPS stratégia végrehajtásának felügyelete és folyamatos fejlesztése annak érdekében, hogy a Xerox a világ minden pontján egyedi igényekre szabott megoldásokkal szolgálja ki nagyvállalati ügyfeleit.

 

„.A nagyvállalatok számára kínált MPS megoldásaink értékesítése lényeges eleme a növekedési stratégiánknak, ezért is fűzünk nagy reményeket Hannia és csapata munkájához.” – hangsúlyozta a kinevezés kapcsán Mike Feldman, a Xerox nagyvállalati ügyfelekért felelős elnöke.

 

Joseph Hanania 28 éves tapasztalattal rendelkezik az üzletfejlesztés, a marketing, a sales és az ügyfélmenedzsment területén. Korábban a Microsoft, a Hewlett-Packard és a Compaq vezető szakembereként dolgozott többek között a Közel-Keleten, Afrikában és a fejlődő ázsiai országokban. Az MBA diplomáját a New Orleans-i Egyetemen megszerző Hanania a Xeroxhoz az Oracle-től érkezik, ahol az eladásösztönző üzleti megoldásokért felelős csúcsvezetőként dolgozott az elmúlt négy évben.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

2020. január 23. 14:20

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

2020. január 9. 08:01

Digitális biztonsági trendek 2020-ban a Sophos szerint

2020. január 3. 11:44
online sportfogadás