Elindult a Vodafone Big Bike Challenge

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 7. 16:51

A Vodafone 6 magyar munkatársa is részt vesz a Nagy-Britanniát hosszában, Land’s End és John O'Groats között átszelő Deloitte Ride Across Britain jótékonysági kerékpár túrán. Az 5 ország munkatársaiból álló 115 tagú nemzetközi Vodafone csapat 9 nap alatt több mint 1500 kilométert tesz meg. Magyarországot a Vodafone Szolgáltató Központjának (VSSB) csapata, Viczián Gyöngyi, Szabó Adrienn, Babák Dóra, Csővári Ágnes, Sándor Balázs és Kovács Markel Milán képviseli.

M2M megoldás a nyeregtáskában

A túrát és a magyar résztvevők teljesítményét itthonról a Vodafone Magyarország M2M megoldásán alapuló IneTrack GPS alapú valós idejű nyomkövető rendszer segítségével lehet élőben követni. Az M2M-es nyomkövetési megoldás a hétköznapokban is működik, az ingyenes alkalmazás rendelkezésére áll az androidos okostelefonok használóinak. Az app rögzíti az útvonalat, sebességet és a szabadban megtett távolságot. Ugyanilyen nyomkövető készülékekkel vannak felszerelve azok a mentőkutyák is, akik a Vodafone Magyarország Alapítvány és a Cserhát Mentőkutyás Egyesület közös, Vodafone az eltűnt személyek felkutatásáért elnevezésű programban dolgoznak.

 A kerékpár túra résztvevőinek különleges vizuális élményben lehet részük, hiszen útjuk közben megcsodálhatják a Szigetország legszebb részeit. Emellett a távot teljesítők az átlagosan napi 174 kilométeres kerékpározással fizikailag is kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, hiszen körülbelül akkora megterhelésnek lesznek kitéve, mintha 13 alkalommal megmásznák a franciaországi Alpe d’Huez-t, vagy majdnem kétszer a Mount Everestet.

A szeptember 5. és 13. között zajló túra alatt gyűjtött adomány is hozzájárul a nagy cél, azaz az 1 millió angol font összegyűjtéséhez. Az adomány célja, hogy a nemzetközi Vodafone Alapítvány „hordozható iskola”, azaz Instant Network Schools programjának segítségével a Kongói Demokratikus Köztársaság területén működő menekülttáborokban élő gyermekek és fiatalok számára is elérhetővé váljon a digitális oktatás lehetősége. A programot Magyarországon a 13670-es ingyenes szám hívásával, hívásonként 250 forinttal lehet támogatni a túra teljes időtartama alatt.
 

Kulcsszavak: sport Kerékpár Vodafone

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01