A Telenornál is kapható a Samsung Galaxy 6 edge+

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 9. 14:36

A Telenorhoz is megérkezett a Samsung új phabletje, a Galaxy S6 edge+. A Telenor Készülékcsere bármikor elnevezésű programjával akár a meglévő hűségszerződéssel rendelkező ügyfelek is megvásárolhatják a mobilt.

A Telenor üzleteiben és netshopjában már megvásárolható a Samsung legújabb csúcsmobilja, a Galaxy S6 edge+. Ez az új készülék a tavasszal megjelent Galaxy S6 edge óriásképernyős változata: az elődnél jóval nagyobb, 5,7 hüvelykes átlójú, hatalmas (1440x2560 pixel) felbontású Super AMOLED kijelzővel szerelték fel. A készülék két oldalán meghajló kijelző szélei nem csupán a jobb ergonómiát szolgálják, egy értesítősáv is megjelenik rajtuk, amely például az asztalra képernyővel lefelé helyezett telefonon is megmutatja, melyik fontos ismerős hív.

 

Az egyedi formájú, arany színben elérhető óriásmobilt a Telenornál rugalmas részletfizetéssel, két év hűséggel, e-Komfort csomaggal 20 831 forintos kezdőrészlettel, havi 5 681 forintos részletre is meg lehet vásárolni MyTariff XXL díjcsomaggal. A vállalatnál akár a legutóbb vásárolt, működőképes állapotú okostelefont is beszámítják az árába a nemrégiben indult Készülékcsere bármikor program keretében.

 

A 32 GB-os háttértárral szerelt változatban kapható Samsung Galaxy S6 edge+ 4G-s sebességgel képes kapcsolódni a Hipernetre, belsejében szupergyors hardver működik: a nyolcmagos Exynos 7420 lapka ráadásul 4 gigabájt memóriával párosul, így nem csak az Android 5.1 rendszer, de a legújabb játékok is zökkenőmentesen futnak a készüléken.


Emellett a Galaxy S6 edge+ beépített digitális fényképezőgépe 16 m
egapixeles felbontású fotókat, és UHD, azaz 4K felbontású videót rögzít. A fotózást a hátlapi kamera esetében optikai képstabilizátor, és valós idejű HDR-funkció, az előlapi, 5 megapixeles kamera pedig nagyon látványos, effektekkel feljavított szelfiket készít. A Slow Motion funkcióval látványos lassított felvételt is fel lehet venni.

 

A Galaxy S6 edge+: beépített 3000 milliamperórás telepjét vezeték nélkül is fel lehet tölteni az erre szolgáló, külön megvehető töltőről. Az új telefonban gyorstöltési technológiát is alkalmaz a gyártó, amely teljes merültségi állapotból 100 százalékra tölti az akkumulátort másfél-két óra alatt.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01