Call+ üzenetküldő és tárcsázó alkalmazás a Vodafone-nál

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 16. 16:19

A közelmúltban bejelentett számos készülékújdonság után immár elérhető a boltokban a Vodafone saját fejlesztésű ingyenes alkalmazása, a kommunikációt megkönnyítő Call+, jelentette be a szolgáltató.

A Call+ alkalmazás a Vodafone csoport saját fejlesztésű alkalmazása, amely a népszerű üzenetküldő és VoIP szolgáltatásokkal ellentétben a GSM technológiára (a GSMA Rich Communications Service platformjára) épül, így tökéletes hangminőségével kiemelkedik a hasonló alkalmazások közül. A Vodafone az első olyan mobil operátor, amely ilyen, a hanghívást különböző funkciókkal gazdagító alkalmazást vezet be.

 A hasonló  alkalmazásoktól a Call+ a hangminőség mellett abban is különbözik, hogy lehetővé  teszi az hívások fontosságának és/vagy témájának előre jelzését és többek között, ha a „hívott fél” éppen nem érhető el, akkor könnyen lehet neki hang-, vagy szöveges üzenetet hagyni.

A Call+ ötvözi a hasonló alkalmazásoknál megszokott kényelmi funkciókat – alkalmazáson belül lehet képet, tartózkodási helyet, vagy éppen naptár bejegyzéseket küldeni, mi több: videó hívást is lehet kezdeményezni – a GSM világában ismert kiváló hangminőséggel.

A Call+ egy olyan tárcsázó felület, ahol hívás előtt be lehet állítani a tárgyat és a fontosságot, lehet csatolni képet, tartózkodási helyet. Ugyanezeket az információkat hívás közben is el lehet küldeni a beszélgetés megszakítása nélkül. Hívás után pedig az összes megosztott tartalom megtalálható a hívásnaplóban, illetve a fényképek, helyek a Message+-ban is.
 
Amennyiben a hívott fél nem Call+ használó – nem Vodafone előfizető, vagy nem töltötte le az alkalmazást -, akkor a hívás tárgya SMS-ben, a csatolt kép, vagy tartózkodási hely pedig MMS-ben érkezik majd meg. Amennyiben a hívott fél is rendelkezik Call+-szal, és WiFi-n vagy mobilinterneten fogadja az üzeneteket, akkor a megosztott tartalmak az interneten kerülnek továbbításra, tehát nem járnak külön költséggel.

A Call+ hanghívások nem VoIP alapúak, a Vodafone hálózatán zajlanak. A hívások és az elküldött üzenetek ára az előfizetett csomag díjszabása szerint alakul, azaz a korlátlan Red/Red EU szolgáltatáscsomagokkal, vagy többek között Go+ tarifával a Call+ hívásoknak sincs külön költsége.

A Call+ és a Message + alkalmazás letölthető Androidos készülékekre a Google Play áruházból, iOS-t futtató eszközökre pedig az iTunes-ről.

Az exkluzív Call+ alkalmazás 15 országban érhető el – a Vodafone Androidot és iOS-t használó ügyfelei számára.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46