Converged HX sorozatú készülékeket mutatott be a Lenovo

Kütyü Magazin, 2015. december 10. 13:25

A Lenovo Las Vegasban, a Gartner Data Center Conference rendezvényen mutatta be új Lenovo Converged HX sorozatú készülékeit Nutanix Acropolis és Prism szoftverrel. Az eszközöket úgy tervezték, hogy leegyszerűsítsék az infrastruktúrát és csökkentsék a költségeket.

A Lenovo új hiperkonvergens eszközöket mutatott be. A vállalat új modelljei minden virtuális alkalmazáshoz ideálisnak bizonyulnak. Nem csupán a költségeket csökkentik a Converged HX sorozatú modellek, hanem a szerver platform megbízhatóságát is javítják.

A mai adatközpontok a szerverek, operációs rendszerek, tárolóeszközök és hypervisorok több generációjával rendelkeznek. Az informatikai vezetőknek bonyolult feladatot jelent a régebbi hardverek és szoftverek felügyelete. A következő generációs, hiperkonvergens eszközök alkalmazása számottevően csökkentheti ezt a komplexitást, jelentős hozzáadott értéket eredményezve, hihetetlenül rövid idő alatt.

A Nutanix szoftvere által működtetett hiperkonvergens megoldások az IDC szerint akár 60 százalékkal is csökkenthetik az IT-infrastruktúra teljes birtoklási költségét. A Lenovo Converged HX szériájú készülékeitől hasonló költségmegtakarítás és üzleti érték várható a világszínvonalú Lenovo szerverek és a Nutanix web-scale szoftverek kombinálásának köszönhetően.

Három modell lesz elérhető, amelyek az egyedi igényekhez igazíthatók: 

  • A Lenovo Converged HX3500-at VDI-re és kisebb virtualizációs munkafolyamatokra – e-mail, fájlkezelés és nyomtatás, web szerver, middleware, könnyűsúlyú adatbázis és távoli/fiók irodai környezetek – optimalizálták. 
  • A Lenovo Converged HX5500-at nagyobb kapacitásigényű szerver virtualizációs munkafolyamatokra – Hadoop big data, fájlszerverek, on-cluster mentések, Splunk és távoli /fiók irodai környezetek centralizált helyreállítása – optimalizálták.
  • A Lenovo Converged HX7500-at adatbázisokra és más, I/O intenzív munkafolyamatokra – MS SQL szerver, MS Exchange, SharePoint és Oracle RAC környezetek – optimalizálták. 
     


Az egyszerűen telepíthető, a feldolgozást, a tárolást és a felügyeletet egy csomópontban megvalósító Lenovo Converged HX sorozat lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy egyszerűsítsék az adatközponti infrastruktúrát és az erőforráskészletet a hatékonyabb kihasználás érdekében. A mindössze három csomóponttal indítható HX sorozat az igények növekedésével széles határok között méretezhető. Annak érdekében, hogy az ügyfelek felépíthessék, méretezhessék és telepíthessék a következő generációs infrastruktúrát, a Lenovo és a Nutanix egyedi értékesítési és támogatási tanácsadást nyújt. 
Kulcsszavak: Lenovo szerver Converged HX

Készülékek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Airpods-tisztítókészlet és új Sandberg headset

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 09:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50