Interaktív mesék karácsonyra a Samsung táblagépeken

forrás: Prím Online, 2015. december 23. 13:15

Ingyenes alkalmazás várja a gyerekeket a Samsung Galaxy E táblagépeken A BOOKR Kids applikáció 80 interaktív történetet tartalmaz.

Idén karácsonykor a Samsung Magyarország és a BOOKR Kids a mesék világába kalauzolja kisgyerekes felhasználóit. A Galaxy E tableteken előretelepítve, valamint a Samsung Galaxy Store-ban is megtalálható a Magyarország első számú, díjnyertes mesealkalmazása, a BOOKR Kids, amelyben több mint 80 interaktív történet olvasható-hallgatható.

 

A Samsung- felhasználók regisztrációjukat követően egy hónapos előfizetést kapnak ajándékba, így korlátlanul válogathatnak a szebbnél szebb mesék között. A BOOKR Kids alkalmazásban található Samsung könyvtárából pedig ingyenesen ajánlott olvasmányokat tölthetnek le a már iskoláskorú olvasók, tele extrákkal, olvasónaplóval, játékokkal. Így elevenedik meg a VUK, a Kerge ABC, A kis herceg vagy a János vitéz.

 

 

Az interaktív történetek hangjátékként is élvezhetők, hiszen minden történetnek egy híres színész kölcsönözte a hangját, többek között Reviczky Gábor, Básti Juli és Szacsvay László. Ám a Mesemondó funkció segítségével, a családjából bárki elmesélheti kedvenc történetét, amely később is visszahallgatható a beépített hangrögzítő segítségével. A BOOKR Kids Mesetár folyamatosan bővül, minden héten egy új mese érkezik a polcokra. 

 

Az applikáció itt érhető el.

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50