CES 2016: Biztonság és közlekedés

forrás: Prím Online, 2016. január 5. 08:44

A biztonság és a közlekedés okozza a legnagyobb fejfájást a CES 2016 szervezőinek, és e kettő ok az, ami miatt minden eszközzel igyekeznek korlátozni a látogatók számát is, de korlátozásokra lehet számítani a bevitt táskák, hátizsákok méretében, számában és fajtájában is.

Közlekedéshez mindenek előtt a Las Vegas Monorailt érdemes igénybe venni, ez a résztvevőknek és a kiállítóknak exkluziv utazási kedvezményeket kínál. Az Uber és a Lyft is csatasorba állt, az előbbi az újonnan regisztráltak első útját kínálja ingyenesen (a CES2016 promo-kódra), az utóbbi egy 50 dolláros utazási kreditet ajánl fel, ha az alkalmazás letöltése után beírjuk a CES16 bűvszót.

 

A biztonsági intézkedések jóval sokrétűbbek lesznek, mint a korábbi hasonló rendezvényeken, tekintettel az állandó terrorfenyegetettségre. A változások érintik a csomagok méretének, számának és típusának a korlátozását, és természetesen a korlátozott csomagok, illetve az emberek folyamatos átvizsgálását minden belépésnél, márpedig belépésre nem csupán egyszer van szükség, hiszen a hatalmas területen zajló rendezvény három - égtájakról elnevezett - részre és sok szállodára tagozódik.

 

Mindez azt jelenti, hogy aki a - hivatalosan holnap kezdődő - CES 2016 szakmei eseményeit is meg akarja tekinteni, az mindenképp meg kell, hogy duplázza az erre szánt időt, bizonyos, hogy az órák fele közlekedéssel, sorbanállással és biztonsági ellenőrzéssel telik majd el.

Kulcsszavak: CES 2016 biztonság

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás