A HyperX az Intel Extreme Masters Világbajnokságán is támogatja az e-sportolókat

forrás: Prím Online, 2016. március 4. 09:05

A HyperX, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója sorozatban már harmadik éve az Intel Extreme Masters hivatalos fejhallgató- és memóriapartnere.

A lengyelországi Katowicében március 2. és 6. között megrendezett világbajnokságon ez alkalommal is erős jelenléttel bír a HyperX, amely 2007 óta vesz részt aktívan az e-sportok támogatásában.  

 

A versenyen egymással megküzdő hivatásos e-sport csapatok mindegyike HyperX memóriákkal felszerelt, és a limitált szériájú Intel Extreme Masters által hitelesített rendszerekkel futó számítógépeken játszhat. A PC-ket 2800 MHz órajelű, 8GB-os vagy 16GB-os HyperX Savage memóriák erősítik, hogy a lehető legjobb és legstabilabb játékélményt nyújthassák a világ elsőszámú gamereinek. A lengyel megmérettetés során kétféle konfiguráció érhető el IEM Champion PC és IEM Challenger PC elnevezéssel, melyek megvásárolhatók a CyberpowerPC standjánál, ahol a számítógépek után befolyt összegből a szervezők az Intel Extreme Masters nyerteseit támogatják. 

 

Az e-sport közösségekben egyre jelentősebb márkanévvé váló HyperX emellett számos csapatot szponzorál a versenyzők közül, többek között a világklasszis NaVi, az EnVyUs, a Luminosity, a Team Liquid és a TSM játékosait. Világszinten a vállalat több mint 25 csapatot pártfogol, amelyek olyan népszerű játékokban szuperálnak, mint a League of Legends, a Counter-Strike: Global Offensive (CS:Go), a Dota2, a Hearthstone, a Call of Duty és a Halo. 

 

„Az IEM Katowice World Championship az e-sportok legjelentősebb és minden évben óriási várakozással övezett döntőinek egyike. A HyperX hihetetlenül büszke arra, hogy idén a harmadik egymást követő évben támogathatja a rendezvényt. Az IEM Sanghajtól Kalifornián át Lengyelországig zajló globális tornái igazán különlegesek, hiszen a világon egyedülálló módon, 10 évnyi e-sport múltra tekintenek vissza” – mondta Vincent Jurgens, a HyperX marketingért felelős igazgatója az EMEA régióban. 

 

 

„Az e-sportok világában tett utazásunk elmúlt három évét könnyebbé és élvezetesebbé varázsolták az olyan elhivatott támogató partnerek, mint a HyperX. A márka nem csak, hogy szerves része lett a játékversenyeknek, de szinte már a szinonimájává is vált” – mondta Michal Blicharz, az ESL PRO-versenyekért felelős alelnöke.

 

A HyperX a legújabb termékeit is bemutatja az IEM világbajnokságon, többek között a várhatóan májustól megvásárolható HyperX Cloud Revolver headsetet. A rajongók a díjnyertes elődök, a HyperX Cloud és a Cloud II mikrofonos fejhallgatók nyújtotta kényelmet és egyedülálló hangzást is megtapasztalhatják az Intel bemutatóterületén. Az idelátogatók azon túl, hogy izgalmas programokon vehetnek részt a HyperX standjánál, a rendezvény ideje alatt különlegesen kedvező áron vásárolhatják meg a vállalat egyes termékeit. 

 

A HyperX a Kingston Technology nagy teljesítményű DDR4 és DDR3 memóriákat, SSD-meghajtókat, USB-meghajtókat és gamer kiegészítőket gyártó divíziója. A játékosok, tuningolók és számítógép megszállottak számára készült HyperX termékeket a kiváló minőség, a teljesítmény és az innováció jellemzi világszerte. A HyperX emellett az eSportok elkötelezett támogatója is: több mint 20 csapatot szponzorál világszerte, valamint az Intel Extreme Masters főtámogatója. A HyperX-szel számos gamer eseményen találkozhatnak a felhasználók, többek között a Brasil Game Show, a China Joy, a DreamHack, a gamescom és a PAX rendezvényeken. 

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09