A HyperX gamer fejhallgatói elsőként kapták meg a Discord tanúsítványát

forrás: Prím Online, 2016. március 22. 05:53

A HyperX, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy a díjnyertes Cloud II és a hamarosan piacra kerülő Cloud Revolver headsetek elsőként kapták meg a Discord tanúsítványát.

A Discord a leggyorsabban bővülő, kifejezetten játékosok számára fejlesztett ingyenes applikáció, amely biztonságos és gyors chatelést tesz lehetővé többjátékos számítógépes- és mobilos játékokhoz egyaránt. Az alkalmazás jelenlegi ötmillió főt számláló tábora rohamosan növekszik, havonta több mint egymillió új felhasználó csatlakozik a legújabb kommunikációs platformhoz. A cég nemrégiben 20 millió dolláros kockázati tőkéhez jutott a Greylock Partners által vezetett befektetői csoporttól.   

 

A belső nézetű, úgynevezett FPS játékoknál elengedhetetlen a gyors és zökkenőmentes kommunikáció a barátokkal, csapattagokkal és játékostársakkal. A Discord a legkiválóbb audiogyártókkal működik együtt ennek biztosításáért. A Discord tanúsítványa garantálja, hogy a HyperX Cloud II és a Cloud Revolver mikrofonos fejhallgatói esetében a tiszta beszédhang stúdióminőségű hangzással párosul. A fejhallgatók mentesek mindennemű visszhangtól, háttérzajtól vagy beszédhang-torzítástól. A tanúsítvány megszerzéséhez a két headsetet számos tesztnek vetették alá: akusztikus összehasonlítást végeztek a Discordtól származó referenciahanggal, alaposan tanulmányozták az öt legnépszerűbb játék (League of Legends, DOTA2, World of Warcraft, Counter Strike, Minecarft) közben nyújtott teljesítményüket, illetve figyelembe vették a játékos-közösségektől származó visszajelzéseket. 

 

 

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a legjobb játék-orientált hardvergyártókkal dolgozhatunk együtt, köztük a HyperX-szel, amelynek fejhallgatói kiválóan kompatibilisek alkalmazásunkkal. A HyperX Cloud Revolver és Cloud II headseteket alaposan próbára tettük, és elmondhatjuk, hogy várakozáson felül teljesítettek” – mondta Eros Resmini, a Discord marketingigazgatója.

 

„Megtiszteltetés, hogy a mi mikrofonos fejhallgatóink kapták meg elsőként a Discord tanúsítványát, amely  újabb elismerése elhivatottságunknak az iránt, hogy a Cloud II és Revolver termékcsalád a legkiválóbb hangminőséget biztosítsák a játékosoknak” – tette hozzá Edward Baily, a HyperX Kelet-Közép-Európa üzletfejlesztési menedzsere. 

 

A HyperX a Kingston Technology nagy teljesítményű DDR4 és DDR3 memóriákat, SSD-meghajtókat, USB-meghajtókat és gamer kiegészítőket gyártó divíziója. A játékosok, tuningolók és számítógép megszállottak számára készült HyperX termékeket a kiváló minőség, a teljesítmény és az innováció jellemzi világszerte. A HyperX emellett az eSportok elkötelezett támogatója is: több mint 20 csapatot szponzorál világszerte, valamint az Intel Extreme Masters főtámogatója. A HyperX-szel számos gamer eseményen találkozhatnak a felhasználók, többek között a Brasil Game Show, a China Joy, a DreamHack, a gamescom és a PAX rendezvényeken. 

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27

A Magyar Telekom 2023. harmadik negyedéves eredményei

2023. november 9. 10:04