Újabb kedvező roamingdíjak a Telekomtól

forrás: Prím Online, 2016. április 29. 15:35

A Telekom április 30-tól  belföldi – előfizetéses vagy feltöltőkártyás - díjcsomagokkal igénybe vehető új roamingdíjakat vezet be, amelyekkel kedvezőbbé válnak a telefonálás feltételei az EU zónán belül.

2016. április 30-tól a Telekom lakossági és üzleti ügyfelei EU zónán belül¬¬i roamingdíjait az előfizetésük szerinti belföldi díjcsomaghoz igazítja, az ügyfelek számára így a teljes roamingdíj a belföldi percdíjból és egy úgynevezett EU roaming többletdíjból tevődik össze. Továbbá a belföldi alapdíjcsomagban foglalt lebeszélhetőség, illetve a benne foglalt percek lakossági ügyfelek számára felhasználhatóvá válnak EU roaming helyzetben történő hívásindításra magyarországi alapdíjas irányba. Az ajánlat igénybevételéhez az ügyfeleknek nincs külön teendőjük, automatikusan az új díjak érvényesülnek, amint az ügyfél egy másik EU zónán belüli országba lép.

 

Az EU-ban történő adatforgalmazáshoz ugyanakkor változatlanul roaming adatdíjcsomag választása szükséges. A Telekom ügyfelei választhatnak forgalmi díjas roaming adatdíjcsomagot (World GPRS Limit), amelynek forgalmi díja április 30-tól szintén jelentősen csökken, vagy igénybe vehetik a szolgáltató bármely roaming adatdíjcsomagját. Lakossági és üzleti ügyfelek számára is kínálunk kedvező roaming csomagokat, mint például a Travel & Surf, továbbá az egyes lakossági díjcsomagokhoz igényelhető EU Plusz opció. A Next XL és Next XL aranytárskártya díjcsomagok mellé díjmentesen választható EU Plusz opció például díjmentes roaming telefonálást és üzenetküldést biztosít mind a hazai, mind pedig azon EU országok hívószámainak irányába, ahol az ügyfél éppen tartózkodik. 

 

Kis- és középvállalkozások számára a Telekom 2016. április 1-jétől új díjcsomagokat vezetett be Next Business Comfort néven. Az ilyen előfizetést választó ügyfelek extra költségek nélkül használhatják fel a díjcsomagokban foglalt lebeszélhetőséget és adatmennyiséget mind belföldön, mind az EU-ban, közülük az „M“ csomagra előfizetők pedig belföldön és az Európai Unió országaiból hazai, vagy az adott országon belüli hívásirányokba is korlátlanul telefonálhatnak és sms-ezhetnek. 

 

A Telekom új roaming ajánlatai összhangban vannak a 2016. április 30-ától hatályos, módosított EU roaming szabályozással.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás