A szaksajtó a legjobbak közé sorolja a Samsung ívelt monitorjait

forrás: Prím Online, 2016. május 24. 10:30

A Samsung Electronics, a kijelzőtechnológia piacvezetője nemrégiben mutatta be CF591 típusú ívelt monitorját, amely máris kivívta az iparág elismerését. Több vezető számítástechnikai médium díjazta „Ajánlott” minősítéssel a CF591-et, ami azt jelzi, hogy teljesítménye, megjelenése és értéke túlszárnyalja a jelenlegi piaci elvárásokat.

Májusban egy, a legújabb otthoni szórakoztató technológiáról szóló híreknek és vitáknak teret adó brit internetes közösség, az AV Forums választotta az egyik „Ajánlott” besorolású termékének a CF591 monitort. Az AV Forums a CF591-et főképp elsőrangú színhűségéért, alacsony bemeneti késleltetéséért és vonzó megjelenéséért emelte ki az ívelt monitorok közül. 

 

Áprilisban - még az AV Forums értékelése előtt - egy másik brit technológiai weboldal, a Trusted Reviews ugyancsak az „ajánlott” kategóriába sorolta a monitort. A Trusted Reviews szerint a CF591 monitort stílusos dizájnja, a szem megerőltetését csökkentő íve és ragyogó színei különböztetik meg a többi kijelzőtől.

 

 

„A Samsung az ívelt monitorok piacának vezetője. Célja, hogy a páratlan vizuális élményért lenyűgöző és nézőbarát környezetet hozzon létre mind az üzleti felhasználók, mind az otthoni szórakozást keresők számára” – mondta el Seoggi Kim, a Samsung Electronics vizuális kijelzők üzletágának alelnöke. – „A CF591 a Samsung 2014-ben, az első ívelt LED-monitorral indított úttörő termékpalettájának legújabb innovációja. Nagy örömünkre szolgál, hogy az iparági média és maguk a fogyasztók is kedvezően fogadták, és máris felfedezték az új monitor előnyeit.”

 

A 2016 februárjában a „Real Curve, Real Immersion” („Valódi ív, Valóban magával ragadó élmény”) kezdeményezés keretében bemutatott Samsung CF591 ívelt monitor a szakmai és az egyéni felhasználók multimédiás és multitaskingra vonatkozó elvárásait is kielégíti. A CF591 ívelt formáját úgy tervezték, hogy megfeleljen az emberi szem természetes alakjának, így a nézők számára széles, 178 fokos látószöget nyújt, mégis kisebb vizuális megterhelést okoz. Kompakt, vékony kávás kialakítása és 3000:1 statikus kontrasztaránya révén a CF591 valóban magával ragadó nézőteret hoz létre, hogy a felhasználók a képernyős tartalmakra összpontosíthassanak.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39