A Halott Pénz is az Xperia X okostelefont választotta

forrás: Prím Online, 2016. június 24. 07:47

Már megvásárolható az új Xperia X okostelefon, amely teljesen új megjelenéssel, fejlett kamera technológiával, UX-szel és okos akkumulátorkezeléssel járul hozzá a gördülékenyebb mindennapokhoz. 

Az ideális fesztiváltelefon

Az Xperia X okostelefont választotta a Halott Pénz csapata is, mivel számukra a 2 napos akkumulátor üzemidő és a spontán készített éles fotók egyaránt fontosak a fellépések és utazások során.

 

„Az Xperia X prediktív hibrid autofókuszával olyan, mint az anyukám, aki mindig előre tudja a következő lépésemet. Így búcsút inthetek az elmosódott fotóknak” – mondta Marsalkó Dávid, a Halott Pénz frontembere.

 

 

„A legjobban azt bírom ebben a telefonban, hogy 2 napot is kibír az akksija, így nem kell állandóan a töltéssel foglalkoznom, mégis mindig elérhető vagyok bárhol is legyek” – tette hozzá Járai Márk, a Halott Pénz énekese.

 

A kiszámíthatatlant előre látni nehéz, de nem lehetetlen – az új generációs Xperia kamera egy teljesen új szintre emeli a spontán fotózást, így éles fókusszal készíthetsz képeket a pillanat hevében is. A gyártó a teljesen új prediktív hibrid autofókuszt a Sony α fényképezőgépek mérnökeivel együttműködésben fejlesztette ki, mely előrevetíti a kiválasztott alany mozgását, így tökéletes fókusszal, elmosódás nélküli fotókat kapunk. 

 

Az innovatív funkciók egy fejlettebb akkumulátort igényelnek, ezért az Xperia X okostelefont a Sony továbbfejlesztett, adaptív akkumulátor kezelésével szerelték fel, mely akár két napos üzemidőt1 biztosít. Nemcsak tovább bírja egyetlen töltéssel, hanem a Sony által beépített Qnovo adaptív töltési technológiának köszönhetően az akkumulátor élettartama akár kétszeresére2 is nőhet. Az Xperia X Qualcomm Snapdragon 650 processzorral érkezik az ultragyors kapcsolat biztosítása érdekében. 

 

Az egységesített dizájn koncepció részeként a Sony formatervezői kiválasztották a legjobb anyagokat és megtervezték a legideálisabb íveket, hogy az Xperia X a lehető legtermészetesebben illeszkedjenek a tenyérbe. Az Xperia X okostelefon a szélein lekerekített üveg kijelzővel, egybefüggő keretben érkezik, amely kellemesen illeszkedik a kézbe.

 

 

Válts az új Xperia X okostelefonra, és Tied lehet 12 prémium film 

A Sony Mobile további két meglepetéssel kedveskedik az Xperia X vásárlóknak. Minden Xperia X tulajdonos ajándékként 12 prémium filmet tölthet le az Xperia Lounge applikáción keresztül a Privilege Plus exkluzív kínálatából. A promócióval kapcsolatos bővebb információkat az Xperia Lounge applikációban olvashatsz.

 

Hangot adunk hűségednek!

A Sony Mobile egy Sony SBH60 sztereó bluetooth headsettel ajándékozza meg azokat az Xperia X vásárlókat, akik ismét ezt a márkát választották. Az ajándék fejhallgató igényléshez egy online regisztráció szükséges. 

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Indul a MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL

Szinte az összes, jelentősebb hazai fesztivál, számos klub és igazán fontos koncerthelyszín közösen mozgósítja a hazai művészvilágot. Arra buzdítják a zenészeket, popsztárokat, előadókat, hogy a következő hetekben-hónapokban aktívan vegyenek részt a “MARADJ OTTHON!” kampányban. Közösen indítják el a virtuális “MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL”-t, amely a Facebookon arra ösztönzi a közönséget, hogy vegyék komolyan az előírásokat és maradjanak otthon.

2020. március 21. 19:05

Civileket a Szigetre

Az idei évben is jelentkezhetnek a Szigetre azon civil szervezetek, melyek tevékenysége kapcsolódik a fesztivál Love Revolution filozófiájához és az erre épülő programok tematikájához. Az augusztus 5-11-ig tartó fesztiválra várják a szervezők a fiatalokat foglalkoztató témákban dolgozó, interaktív, többnyelvű programokkal szolgáló szervezetek jelentkezését. A civil Szigeten résztvevő szervezetek a saját tevékenységük megismertetésén túl a civilek közéleti szerepvállalásának fontosságára is felhívják a figyelmet.

2020. február 18. 19:15

Elkészült az ország legfrissebb randitérképe

Az elmúlt évben a teljes magyar lakosság közel 4%-a használt különböző internetes tárkereső szolgáltatásokat, akár weboldal, akár mobilalkalmazás formájában. Ez azt jelenti, hogy az egyedülállók harmada-negyede próbált meg társat találni az internet segítségével.

2020. február 14. 09:24

A magyar élvonal a VOLTon

A Telekom VOLT – az erős nemzetközi felhozatal mellett – hagyományosan a hazai élvonalban lévő zenekarok és előadók legnagyobb seregszemléje, a most bejelentett nevekkel együtt - csak a két nagyszínpadon - több mint 50 kedvenc lép majd fel a július 1-4-ig tartó soproni fesztiválon.

2020. február 6. 16:34

Unibet – online fogadás a minőség és a biztonság szolgálatában

A nagymúltú bukméker iroda, az Unibet több mint 20 éve van jelen a piacon, ezzel az egyik legrégebbi szerencsejáték szolgáltatónak számít. A fogadóiroda magas kezdőbónuszokkal, színes kínálattal és széleskörű funkcionalitással igyekszik kielégíteni a felhasználók elvárásait és igényeit.

2020. január 29. 20:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11

Javaslatcsomag szülőknek és pedagógusoknak a HiperSuli digitális tanáraitól

2020. március 15. 11:53
online sportfogadás