Innovációs díjjal ismerték el a Samsung Smart UX Centerét

forrás: Prím Online, 2016. július 29. 11:17

A Samsung Electronics Smart UX Centere elnyerte az Outstanding Achievement in Innovation kitüntetést a Buyers Laboratory (BLI) 2016-os nyári díjátadóján.

A Smart UX Center a nyomtató iparág első Android alapú rendszere, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szabadon tárolják, másolják, nyomtassák és megosszák a különböző formátumú dokumentumaikat a nyomtatójuk, a számítógépük és a mobiltelefonjuk használatával.

 

A BLI, a dokumentumkezelő eszközök és szoftverek vezető, független értékelője magas minősítéssel ismerte el a Samsung Smart UX Centerét, kiemelve azon egyedi és innovatív tulajdonságait, amelyek testre szabják és kiterjesztik a nyomtatófunkciókat, hogy azok maradéktalanul kielégítsék az ügyfelek igényeit.

 

„A Smart UX Center az androidos tabletek felhasználói felületét a jelenleg elérhető app store-ok előnyeivel ötvözi a végfelhasználók, a viszonteladók és a rendszergazdák számára egyaránt. Mindezzel a Samsung tovább erősíti vezető pozícióját, hiszen a jövőben egyre több multifunkciós nyomtatógyártó követi majd ezt az applikációkra épülő tendenciát” – mondta el Jamie Bsales, a BLI irodai munkafolyamatokhoz kapcsolódó megoldások elemzési részlegének igazgatója.

 

A BLI szerint a Samsung UX Center egy kiemelkedően innovatív iparági fejlesztés. A Printing APP Center alacsony költségű – sokszor ingyenes – alkalmazásai és widgetei segítségével a felhasználók saját igényeiknek megfelelően jelentősen javíthatják multifunkciós nyomtatójuk teljesítményét.

 

„Az ügyfeleink számára többé nem jelenthet gondot a saját termelékenységük növelése, a napi munkafolyamataik egyszerűsítése és a multifunkciós nyomtatóik funkcióinak a maximális kihasználása. Jelenleg még csak a felszínét kapargatjuk az ebben a platformban rejlő lehetőségeknek” – tette hozzá Bsales.

 

„A Samsung UX Center a nyomtatási feladatok digitalizációjával egy akadály nélküli nyomtatási környezetet teremtett, így 2014-es megjelenése óta világszerte számos iroda munkafolyamataiban hozott változást” – mondta el David SW Song a Samsung Electronics nyomtatási megoldások üzletágának alelnöke. – Az irodai innováció terén piacvezető vállalatként a Samsung továbbra is csúcstechnológiás, felhasználóbarát nyomtatókat és szolgáltatásokat fejleszt.”

 

A Buyers Lab (BLI) a globális digitális iparághoz kapcsolódó elfogulatlan és megbízható információkat, tesztadatokat és versenyképes értékesítési eszközöket biztosító szervezet. Évente kétszer, nyáron és télen a BLI kiosztja a Pick és az Outstanding Achievement díjakat, amelyekkel egy egyedi, szigorú értékelési rendszert követve a nagy teljesítményű nyomtató eszközöket és szoftvereket ismerik el.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így óvja a szemét, ha sokat ül kijelző előtt

Tudta, hogy a nyugati emberek naponta átlagosan 6 órát töltenek különböző képernyők előtt? Ha belegondol, egy kicsit furcsa is, hogy a telefonunk kijelzőjére védőfóliát teszünk, a laptop kijelzőjét folyamatosan törölgetjük, portalanítjuk, szóval óvjuk az eszközeinket, miközben a szemünk védelmére nem is gondolunk. Íme pár tipp, ami segíthet megtartani a szeme egészségét, ha sok időt tölt kijelző előtt.

2022. június 13. 17:17

Esztétikus magas teljesítményű asztali számítógép - igenis létezik!

Ebben a cikkben azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy igenis reális elképzelésnek számíthat egy olyan asztali számítógép beszerzése, amelyik nemcsak teljesítményben, hanem az esztétikumot tekintve is elsőrendű vételnek számít. Következzenek tehát a részletek!

2022. február 15. 18:06

Hogyan ne válj a hackerek áldozatává másodpercek alatt?

Elképzelhetetlen ma már az élet internet nélkül. Munkához, tanuláshoz, de sokan még a heti bevásárlást is a világhálóra fellépve oldják meg.

2022. január 31. 09:19

Mit kell tudni az okosotthonokban megtalálható szenzorokról és érzékelőkről?

Amikor egy okosotthon kialakítása mellett döntünk, érdemes végiggondolni annak koncepcióját. Mindezt annak érdekében, hogy élhessünk az okosotthon egyik legnagyobb előnyével, a bővíthetőséggel.

2022. január 25. 09:45

6 tipp, hogy ne kelljen idő előtt cserélni a mobiltelefon akkumulátorát

A mobiltelefon akkumulátora egy olyan alkatrész, amin a legtöbbet tudnak aggódni az emberek. Amint kézbe veszik az újonnan vásárolt készüléküket, sokan máris azon kezdenek el agyalni, hogy vajon meddig bírja majd az akksija? 

2021. december 17. 11:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24

Átadták az Országos Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny díjait

2022. június 13. 17:27

A háborúhoz köthető kibertámadásokat elemzi az ESET

2022. június 2. 20:15