Éles, stílusos, színes: az AOC bemutatja két új, prémium kategóriás 4K felbontású UHD-kijelzőjét

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 22. 16:25

A kijelzőpiac világszerte egyik legismertebb márkája, az AOC két új, prémium kategóriás 4K felbontású UHD-kijelzővel bővíti díjnyertes 77 Series kijelzőinek sorát. A 3840 x 2160 képpontos, 68,6 cm (27”) képátlójú AOC U2777PQU, valamint a 81,2 cm (31,5”) képátlójú AOC U3277PWQU olyan ultraéles képfelbontással büszkélkedhet, amely négyszer nagyobb felbontást biztosít, mint a Full HD és rendkívül részletesen jeleníti meg a képeket.

A magas pixel denzitásnak köszönhetően a felhasználók nagyobb munkaterülethez jutnak a kijelzőjükön, ezáltal pedig még produktívabbak lehetnek. A kiváló képminőség mellé társulnak a kijelzők átfogó ergonomikus tulajdonságai, valamint az AOC Flicker Free-technológia, amelynek köszönhetően olyan stílusos monitor került megalkotásra, amely minden felhasználó számára ideális, aki precíz és részletes képeket, valamint kényelmes monitorbeállítást szeretne egészsége megőrzése érdekében.

 

Részletes, precíz és élénk színű képek

Az AOC U2777PQU (27″) és az AOC U3277PWQU (31,5″) kijelzőkbe magas minőségű IPS- és AMVA-panel került beépítésre, valamint mindkét kijelző 4K UHD-felbontással (3840 x 2160 képpont) és 16:9-es képaránnyal rendelkezik. A monitorok eleven, élénk színű képeket jelenítenek meg a több mint 1 milliárd színnek (valódi 8 bit+FRC) és a 100%-os sRGB-színskálának köszönhetően. Az AOC U3277PWQU AMVA-panele a még jobb eredmény elérése érdekében még ennél is szélesebb színskálával rendelkezik a 95%-os NTSC-skálának köszönhetően. Mindezek mellett a kijelzők magas felbontása nagyobb munkaterületet biztosít a monitoron. Ennek következményeképpen a grafikusok, fényképészek például négyszer részletesebben tekinthetik meg a digitális képeket kinagyítás nélkül, így a professzionális képszerkesztés még élvezhetőbbé és precízebbé válik. Ehhez hasonlóan az adatintenzív alkalmazásokkal vagy az egyszerre több alkalmazással dolgozó felhasználók is profitálnak a hatalmas képernyőterületnek köszönhetően, amely az AOC U2777PQU esetében még nagyobb lett, ezáltal pedig egy szinte perem nélküli monitor került megalkotásra. A széles látószögek lehetővé teszik az egységes színmegjelenítést szinte minden szögből. Ennek köszönhetően mindkét kijelző alkalmas olyan irodai használatra, ahol több szögből is nézik a monitorokat. Ezenkívül mindkét modell 60 Hz-es frissítési rátával és rövid válaszidővel rendelkezik. Ennek köszönhetően e két kijelző a számítógépes játékok megszállottjai számára is vonzó, akiknek előnyükre válik az éles 4K-s megjelenítés.

 

  

Kényelem és produktivitás munka közben

Az AOC U2777PQU és az AOC U3277PWQU többféle ergonomikus funkcióval is rendelkezik, így biztosítva a felhasználók számára a kényelmes munkakörnyezetet. Mindkét kijelző magassága állítható, ezenkívül mindkét monitor forgatható, valamint előre- és hátradönthető. Ez minden egyes felhasználó számára lehetővé teszi, hogy a képernyőt úgy állítsa be magának, hogy kényelmes legyen előtte ülnie, különösen, ha huzamosabb ideig dolgozik a számítógépen. Az AOC Flicker-Free technológiája szabályozza a monitor fényerejét a képernyő vibrálásának csökkentése, valamint a szem megerőltetésének és elfáradásának elkerülése érdekében. Mindkét kijelző széles körű beviteli lehetőséggel rendelkezik, ezáltal lehetővé téve a felhasználók számára, hogy számos különböző eszközt csatlakoztassanak hozzá. A DisplayPort, a HDMI 2.0, a DVI és a VGA mellett mindkét modell rendelkezik USB 3.0 csatlakozóval, amely lehetővé teszi a gyors adatátvitelt, valamint a mobiltelefon feltöltést. A még produktívabb teljesítmény érdekében az AOC U3277PWQU PiP (Picture-in-Picture)-, valamint PbP (Picture-by-Picture)-funkcióval is el van látva, ezáltal a felhasználók egy beágyazott ablakon vagy egy megosztott képernyőn keresztül két különböző forrásból is megtekinthetik a tartalmat. A 4K UHD felbontás mindkét forrásból rendkívül részletes képeket készít, amelynek köszönhetően egyszerre több feladat párhuzamos végzése könnyebbé válik, mint ezelőtt valaha.

 

Az AOC U2777PQU és az AOC U3277PWQU kijelzők 2016. szeptemberétől lesznek elérhetőek. A kijelzők ajánlott fogyasztói ára 201190 HUF és 216690 HUF. Mint ahogyan az AOC minden kijelzője esetében, az AOC e kijelzők esetében is 3 éves garanciát biztosít, amelyhez helyszíni csereszolgáltatás társul.

 

Kulcsszavak: 4K UHD monitor kijelző AOC

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tanulj meg e-rollerezni, e-motorozni

Egyre több elektromos közlekedési eszköz jelenik meg a főváros utcáin – ami természetesen megosztja a budapestieket. A környezetvédelem hívei örülnek, mások viszont nem mindig felhőtlenül boldogok. Ahhoz, hogy gördülékeny legyen az együttélés, és még könnyebben megtalálhassák a helyüket a város életében az új típusú közlekedési eszközök, néhány dolgot mindenkinek érdemes megtanulnia. Ezek közül a legfontosabbat az Ogre & Co vezetője, Tóth-Báló Tamás össze is szedett számunkra.

 

2019. szeptember 21. 01:30

10 dolog, amit jobb észben tartani az online kaszinó és sportfogadó oldalakon

Az internet fejlődésével az online kaszinók látogatói az idejük nagy részét a számítógép vagy erre alkalmas okos eszközük képernyői előtt töltik el. Ők döntik el, hogy milyen játékkal, mikor, mennyi tétet feltéve játszanak, a lehetőségek tárháza végtelen. Ezzel együtt azonban nem árt odafigyelni néhány, akár a játékos saját maga által lefektetett alapszabályra, melyek bizonyos keretek közé terelik az online magatartást, természetesen a játékos javait szolgálva.  

2019. szeptember 16. 14:34

Budapesten is megtekinthető az életnagyságú LEGO Technic Bugatti Chiron

Az ikonikus sportautó 1:1 méretarányú, LEGO Technic elemekből épített élethű mását szeptember 16. és 22. között a Westend City Centerben tekintheti meg a magyar közönség. 

2019. szeptember 16. 14:07

Játékkal töltötték munkaidejüket a LEGO gyár dolgozói

Az idei a negyedik alkalom, hogy a LEGO Csoport megrendezte a Play Day nevű dolgozói eseményt, amely során a játékgyártó összes munkatársa világszerte egy feladatot kap: munkanapját töltse játékkal. Nyíregyházán szeptember 6-án mintegy 2700 fő vett részt a programon és adta át magát az önfeledt játék élményének. 

2019. szeptember 14. 09:41

Mosdókból műalkotások - társadalmi felelősségvállalás

Neves színészek, művészek - Agócs Írisz, Alföldi Róbert, Boros Betty, Bukta Imre, Debreczeny Zoltán, ef. Zámbó István, Kádár János Miklós, Szabó Győző, Szeltner Marcell, Szunyoghy Viktória, Timkó Bíbor és Wahorn András - vállalták, hogy vászon helyett mosdókon élik ki alkotókedvüket. A cél, hogy a sajátos műalkotások árverésre bocsátása után a befolyt pénzzel támogassák a Csodavár Űrbázis gyerekjátszótér felépülését.

2019. szeptember 14. 08:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26
online sportfogadás