Megérkezett a HTC One A9s

Részletesen kidolgozott fém készülékház, praktikus ujjlenyomat-olvasó és lenyűgöző kamera az elő- és a hátlapon– mindez a HTC One család legújabb készülékében

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 2. 09:04

A HTC Corporation bejelentette új készülékét, amely a díjnyertes HTC One család legfiatalabb tagja. A HTC One A9s-t a gyártóra jellemző precíz kialakítás, és számos, a használatot könnyítő funkció jellemez.

A HTC One család rengeteg elismerésben részesült a kialakítás és a funkciók tekintetében, a HTC One A9s pedig tovább viszi ezt az örökséget. A valósággal ragyogó, kettős kialakítással befejezett készülékház egy 5”-es kijelzőt rejt, a gyémánt formát idéző gombok és bekapcsológomb pedig praktikus használatot biztosít. A telefon tervezésekor a szépség mellett a tartósság is alapkövetelmény volt, több mint 100 alkalommal tesztelték leejtés és karcolódás ellen, és több 100 órányi extrém időjárási körülménynek is kitették, ezzel biztosítva a hosszú élettartamot.

 

„A HTC One A9s-sel olyan telefont szerettünk volna alkotni, ami az aprólékosan kidolgozott fém készülékház szépségét és előnyeit szélesebb kör számára is elérhetővé teszi.” - mondta el Chialin Chang, a HTC Smartphone and Connected devices területének elnöke. “ A HTC One A9s-ben megtalálható a kifinomultság és a megbízhatóság, a gyönyörű kialakítás és az erőteljes, gyors működés.”

 

 

Minden, egy érintésre

A HTC One A9s egy egyszerű érintéssel védi a telefonon tárolt adatokat. A gyors ujjlenyomat-olvasó közvetlenül a HD kijelző alatt található, és szinte minden szögből könnyedén felismeri az ujjlenyomatot. Az ujjlenyomatunk segítségével akár az olyan, védett alkalmazásokat is elindíthatjuk, mint a HTC Boost+, ami hozzájárul a telefon biztonságos és hatékony működéséhez.

 

Kezedben az irányítás

A HTC Boost+ segítségével folyamatosan karbantarthatod telefonod, mivel a szükséges erőforrásokat dinamikusan rendeli a feladatok elvégzéséhez, így az alkalmazások közötti váltás simább, az akkumulátort pedig kevésbé terheli, mivel nincsenek felesleges, a háttérben futó alkalmazások. Másrészt a Boost+ az ideiglenesen tárolt fájlokat is átnézi, törli, és emlékeztet azon alkalmazásokra, melyeket már egy ideje nem használtunk. 

 

 

Életre keltett emlékek

Egy okostelefon kapcsán manapság az egyik legfontosabb dolog a kamera minősége. Ez rögzíti az élményeket, a legkülönlegesebb pillanatokat, melyeket évek múlva is szeretnénk visszanézni. A HTC One A9s lenyűgöző, 13MP-es hátlapi kamerája autofókusszal éles, tiszta képeket készít. A BSI szenzornak köszönhetően kedvezőtlen fényviszonyok mellett sem kell lemondanunk a jó fotókról, a RAW-ban mentett képek esetében pedig sokkal több lehetőségünk marad a képek szerkesztésére az utómunka fázisában.

 

Az 5MP-es előlapi kamera a kiváló szelfikről gondoskodik, a hangvezérlésre készülő szelfihez például nem kell külön gombot megnyomnunk, az Auto szelfit pedig akár a mosolyunkkal is elkészíthetjük. Az Instant retussal a fotó elkészülése előtt is megnézhetjük, hogyan festünk az effektet használva.

 

A különleges felvételek nagy tárhelyet kívánnak, ebben segít a HTC One A9s esetében elérhető korlátlan és díjmentes Google Photos  tárhely. Minden fotót és videót automatikusan menthetünk a felhőbe, és könnyen kereshetünk köztünk arc, helyszín, tárgyak, téma vagy kulcsszavak segítségével.

 

A HTC One A9s 2016 utolsó negyedévében lesz elérhető Magyarországon. További információ: www.htc.com/hu.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A VOLTra készül Sopron

A hagyományok szerint július 1-től a VOLT színeibe öltözik Sopron elsőszámú jelképe, a Tűztorony. Ez az a nap ugyanis, amikor az eredeti tervek szerint 28. alkalommal indult volna el a város másik jelképének számító esemény, a Telekom VOLT Fesztivál. Az idei VOLT elmarad ugyan, július 4-re azonban egy nagyszabású filmbemutatóval készülnek a szervezők. A “Lesz VOLT” című alkotást szombat este Sopronban és Budapesten szabadtéren vetítik, vasárnbap pedig országos TV-premierként az M2-Petőfi TV tűzi műsorára.

2020. június 29. 15:50

Kutatás: mire vágynak a magyarok az ágyban

Az, hogy mi számít normálisnak a szexuális fétisek közül vagy hogy mennyi az ideális életkor a szüzesség elvesztésére, a szakembereket és a társadalmat is megosztja. Évről-évre születnek a témával foglalkozó felmérések, tudományos kutatások, leggyakrabban azonban kénytelenek vagyunk beérni nemzetközi adatokkal. Ezúttal azonban a legnagyobb hazai szexpartner kereső weboldal, a Szexrandi.hu készített egy nagy országos felmérést, melyen közel 1400-an vettek részt és amin keresztül beláthatunk most a többiek fejébe: azaz ki, mire izgul, ha szexről van szó. Gondolta volna például, hogy a szexpartnert kereső nők egyharmada biszexuális és a férfiaknál is 10% ez az arány? 

2020. június 9. 23:32

Mégis van mozi! Autósmozi nyílik a budapesti Árkád tetején

Jó hírünk van azok számára, akik már a Grease és a Szeretném, ha szeretnél óta tudják, meg akarják tapasztalni az autós mozizás varázsát. Június 13-tól a PANAM autósmoziban forgathatják vissza az idő kerekét. Az autósmozi érintésmentes eszközökkel vár, így a koronavírus ideje alatt sem maradunk biztonságos szórakozás nélkül. A helyszínt a budapesti Árkád bevásárlóközpont tetőtéri parkolója biztosítja, ahol a tervek szerint hosszútávon élvezhetjük majd a szabadtéri filmnézést.

2020. május 26. 10:33

Home office és a mögötte rejlő nehézségek

Manapság egyre több ember végez különféle munkákat otthonról, ami gyökeresen megváltoztatott számos munkamenetet és szokást. Valójában ennyire egyszerű technikailag a home office, és milyen előnyei, illetve hátulütői vannak?

2020. május 20. 13:52

Állati találkozások

Az emberi kíváncsiság az állatvilágra is kiterjed: igyekszünk minél közelebb férkőzni hozzájuk, hogy mindent megtudjunk róluk, és közben olyan felvételeket is készíthessünk, amelyek több száz like-ot érnek majd a közösségi oldalakon. A Viasat Nature természetcsatorna ezúttal vadállatokról elkapott, hihetetlen egyedi képeket mutat be kedden este 8-tól az Elképesztő állati találkozásokban. Soha nem tapasztalt légyottoknak lehetünk szemtanúi ember és állat, állat és állat között, amelyek hol szívszorító, hol győzedelmes véget érnek. És íme néhány dolog, amit jó tudni, ha valaki vadállatok lesére indulna!

2020. május 19. 10:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás