Megérkezett a HTC One A9s

Részletesen kidolgozott fém készülékház, praktikus ujjlenyomat-olvasó és lenyűgöző kamera az elő- és a hátlapon– mindez a HTC One család legújabb készülékében

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 2. 09:04

A HTC Corporation bejelentette új készülékét, amely a díjnyertes HTC One család legfiatalabb tagja. A HTC One A9s-t a gyártóra jellemző precíz kialakítás, és számos, a használatot könnyítő funkció jellemez.

A HTC One család rengeteg elismerésben részesült a kialakítás és a funkciók tekintetében, a HTC One A9s pedig tovább viszi ezt az örökséget. A valósággal ragyogó, kettős kialakítással befejezett készülékház egy 5”-es kijelzőt rejt, a gyémánt formát idéző gombok és bekapcsológomb pedig praktikus használatot biztosít. A telefon tervezésekor a szépség mellett a tartósság is alapkövetelmény volt, több mint 100 alkalommal tesztelték leejtés és karcolódás ellen, és több 100 órányi extrém időjárási körülménynek is kitették, ezzel biztosítva a hosszú élettartamot.

 

„A HTC One A9s-sel olyan telefont szerettünk volna alkotni, ami az aprólékosan kidolgozott fém készülékház szépségét és előnyeit szélesebb kör számára is elérhetővé teszi.” - mondta el Chialin Chang, a HTC Smartphone and Connected devices területének elnöke. “ A HTC One A9s-ben megtalálható a kifinomultság és a megbízhatóság, a gyönyörű kialakítás és az erőteljes, gyors működés.”

 

 

Minden, egy érintésre

A HTC One A9s egy egyszerű érintéssel védi a telefonon tárolt adatokat. A gyors ujjlenyomat-olvasó közvetlenül a HD kijelző alatt található, és szinte minden szögből könnyedén felismeri az ujjlenyomatot. Az ujjlenyomatunk segítségével akár az olyan, védett alkalmazásokat is elindíthatjuk, mint a HTC Boost+, ami hozzájárul a telefon biztonságos és hatékony működéséhez.

 

Kezedben az irányítás

A HTC Boost+ segítségével folyamatosan karbantarthatod telefonod, mivel a szükséges erőforrásokat dinamikusan rendeli a feladatok elvégzéséhez, így az alkalmazások közötti váltás simább, az akkumulátort pedig kevésbé terheli, mivel nincsenek felesleges, a háttérben futó alkalmazások. Másrészt a Boost+ az ideiglenesen tárolt fájlokat is átnézi, törli, és emlékeztet azon alkalmazásokra, melyeket már egy ideje nem használtunk. 

 

 

Életre keltett emlékek

Egy okostelefon kapcsán manapság az egyik legfontosabb dolog a kamera minősége. Ez rögzíti az élményeket, a legkülönlegesebb pillanatokat, melyeket évek múlva is szeretnénk visszanézni. A HTC One A9s lenyűgöző, 13MP-es hátlapi kamerája autofókusszal éles, tiszta képeket készít. A BSI szenzornak köszönhetően kedvezőtlen fényviszonyok mellett sem kell lemondanunk a jó fotókról, a RAW-ban mentett képek esetében pedig sokkal több lehetőségünk marad a képek szerkesztésére az utómunka fázisában.

 

Az 5MP-es előlapi kamera a kiváló szelfikről gondoskodik, a hangvezérlésre készülő szelfihez például nem kell külön gombot megnyomnunk, az Auto szelfit pedig akár a mosolyunkkal is elkészíthetjük. Az Instant retussal a fotó elkészülése előtt is megnézhetjük, hogyan festünk az effektet használva.

 

A különleges felvételek nagy tárhelyet kívánnak, ebben segít a HTC One A9s esetében elérhető korlátlan és díjmentes Google Photos  tárhely. Minden fotót és videót automatikusan menthetünk a felhőbe, és könnyen kereshetünk köztünk arc, helyszín, tárgyak, téma vagy kulcsszavak segítségével.

 

A HTC One A9s 2016 utolsó negyedévében lesz elérhető Magyarországon. További információ: www.htc.com/hu.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Minden hétvége nyaralás a PLÁZSon

Siófok, itt kezdődik a Balaton és a PLÁZSon kikötve minden hétvége olyan lehet, mint egy nyaralás a végtelen pihenéssel, testmozgással és éjszakai bulival. Július 13-án az rnb, hip-hop és reggaeton ütemeire lehet rázni, míg nappal megy a strandröplabda mérkőzés, 14-én pedig Majka & Curtis csap bele az éjszakába.

2018. július 10. 18:06

Gyerekek is adományoztak beteg és rászoruló társaiknak a UPC segítségével

Összesen 57 zsák, vagyis közel 7000 darab plüssfigura gyűlt össze annak a jótékonysági akciónak a keretében, amelyet a UPC Magyarország tatabányai munkatársai indítottak a helyi gyermekkórház és a hátrányos helyzetű családok támogatására. 

2018. június 18. 17:41

Bátor Táboros gyerekekért eveztek a Morgan Stanley kalózai

A június minden évben az önkéntes munkáról szól a Morgan Stanley-nél, a karitatív programok látványos nyitó eseménye pedig hagyományosan a vállalat dolgozóinak sárkányhajó versenye. 

2018. június 4. 08:23

Honor és FISE extrém sport kihívás indul “A bátraknak”

A Honor, a trendszetter, fiatal okostelefon e-brand szponzorálja a FISE World Series (Festival International des Sports Extrêmes), a világ legnagyobb extrémsport fesztiváljának jelenleg Montpelierben tartott francia szakaszát, amely 2018 május 9-én indult. 

2018. május 22. 14:55

Így telnek a sikeres emberek éjszakái

Pacsirták kontra éjjeli baglyok, néhány óra után kipihenten ébredők kontra tíz órákat alvók. Ahány ház, annyi (alvási) szokás. Bár a Nemzetközi Alvás Szövetség tájékoztatása szerint a 18-64 év közötti felnőtt lakosság ajánlott alvásideje 7-9 óra*, a hétköznapokban ritkán érjük el az optimális időtartamot: a magyarok például átlagosan 7 óra 2 percet töltenek szunyókálással**. Inkább éjszaka élsz, vagy akkor vagy a leghatékonyabb, ha korán fekszel és még a nap előtt kelsz? És hogy csinálják ezt a hírességek? Lessünk be a hálószobájukba és nézzük meg, hogy telik egy éjszakájuk!

2018. május 22. 10:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Véget ért a teljesen megújult CEBIT 2018

2018. június 25. 10:09

A Media Markt és Lumenet az Év Internetes Kereskedői 2018-ban

2018. június 6. 15:17

Forbes: 1,1 milliárd dollárral nőtt a Huawei márkaértéke egy év alatt

2018. május 29. 09:52

100 millió dolláros tőkeinjekciót kapott a HMD Global

2018. május 22. 15:16
cloudappsportal.com