iPhone 7 már a UPC Mobil kínálatában is

forrás: Prím Online, 2016. október 21. 14:44

Hamarosan a UPC-nél is elérhető lesz az iPhone legújabb modellje, az iPhone 7. A napokban lezárult exkluzív előregisztráció során rekordszámú UPC Mobil előfizető érdeklődött az új készülék iránt. A UPC Mobil korlátlan adatkínálatával kompromisszumok nélkül élvezhetik az előfizetők az ikonikus okostelefont.

A UPC Mobil 2015-ös indulása óta folyamatosan bővíti készülékkínálatát, amelyben nemrég megjelentek az ikonikus Apple termékek is. Az elmúlt hetekben az iPhone 5S és SE modellekkel bővült a UPC Mobil választéka, hamarosan pedig a legújabb készülék, az iPhone 7 is elérhető lesz az előfizetők számára. A napokban lezárult exkluzív előregisztráció során már rekordszámú érdeklődés érkezett a UPC Mobil ügyfelek részéről, akik jelentős árkedvezménnyel és kedvező részletfizetési lehetőséggel juthatnak hozzá az iPhone készülékekhez.

 

 

A rendkívül dinamikusan növekvő UPC Mobil – amelynek előfizetői létszáma már 50 ezer fő felett jár – az egyre bővülő készülékkínálat mellett a mobilhasználat valódi szabadságát is biztosítja a korlátlan adatforgalmat nyújtó Freedom díjcsomagokkal. Ráadásul a hazai szolgáltatók közül a UPC egyedüliként kínál olyan ingyenes wifi hozzáférést, amellyel Magyarországon és Európa 9 országában, közel 5 millió hozzáférési ponton még nagyobb sebességgel használhatják mobileszközeiket az ügyfelek. Azok számára pedig, akik nem csak a mobiljukról szeretnének internetezni, szintén jó hírrel szolgál a UPC, ugyanis az Apple MacBook laptopokat is kedvező részletfizetési lehetőséggel  vásárolhatják meg mostantól a cég vezetékes szolgáltatásainak előfizetői. 

 

 

„A UPC Mobil indulása óta folyamatosan arra törekszünk, hogy ügyfeleink visszajelzése alapján fejlesszük szolgáltatásunkat. Ennek a folyamatnak egyik jelentős lépése a már régóta várt Apple termékek debütálása a UPC Mobil készülékválasztékában. Külön öröm, hogy a magyarországi megjelenés után nem sokkal az iPhone 7 is bekerül a UPC kínálatába. Mindemellett pedig valóban gondtalan felhasználói élményt is kínálunk, a kizárólag nálunk elérhető korlátlan adatforgalmat biztosító díjcsomagokkal.” – nyilatkozta Carra Anita, a UPC Magyarország vezérigazgató-helyettese.

 

 

A UPC Mobil választékában elérhető készülékek technikai jellemzőiről, az árakról és az igénybe vehető kedvezményekről a www.upc.hu weboldalon, a 1221-es ügyfélszolgálati telefonszámon és a UPC üzletekben adnak tájékoztatást a cég munkatársai.

Kulcsszavak: okostelefon iPhone 7 UPC

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Minden, amit érdemes tudni a HONOR Magic5 széria kijelzőtechnológiájáról

A fejlett kijelzőtechnológiák terén végzett, átfogó kutatás és fejlesztés (K+F) figyelemre méltó eredménye a HONOR Magic5 sorozat, amely a Magic5 Lite és a Magic5 Pro készülékeket foglalja magába. Az innováció és a csúcstechnológia iránti rendíthetetlen elkötelezettségével a HONOR a Magic5 sorozatával ismét új mércét állított fel a mobiltelefonok kijelzőjének iparágában.

2023. március 21. 18:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48