Nyerő páros: PRIMERGY szerverek Windows Server 2016 operációs rendszerrel

forrás: Prím Online, 2016. november 16. 07:28

A Fujitsu bejelentette az új kiadású Microsoft Windows Server 2016 (WS16) operációs rendszerrel dolgozó PRIMERGY szerverek azonnali bevezetését. A nyerő páros nagyobb rugalmasságot és továbbfejlesztett biztonsági funkciókat kínál az ügyfeleknek, ugyanakkor a biztonságos és agilis felhőinfrastruktúrák előnyeinek kiaknázását is megkönnyíti számukra. 

A WS16-ra átállított, teljes körűen tanúsított Fujitsu PRIMERGY szerverekkel a Fujitsu ügyfelei zökkenőmentesen továbbléphetnek a hagyományos alkalmazásokról és adatközpont-infrastruktúráról a szoftveresen definiált számítási, adattárolási és hálózati képességeket kínáló felhőalapú számítástechnikára, és privátfelhő-környezeteket hozhatnak létre.

 

A Microsoft piacvezető szoftverének és a Fujitsu hardvereinek párosítása a biztonságot is erősíti. Az azonnal, felár nélkül megvásárolható WS16-alapú Fujitsu PRIMERGY fejlett képességei közül említést érdemel a beépített behatolás elleni védelem – a privilégiumokra épülő hozzáférés-szabályozás, valamint a rendszertámadás elhárításának támogatása. A PRIMERGY szerverekbe ágyazott TPM 2.0 modul kínálta fejlett hardverszintű biztonság mellett a Fujitsu kiegészítő termékeket is nyújt a biztonsági kihívások kezeléséhez. A nemrég bevezetett SURIENT menedzselt rackmegoldás (MRS) a fizikai biztonság szintjét emeli az adatközpontban. Megelőzi a szerverek, az adatok, a tárolók és a hálózati komponensek illetéktelen fizikai hozzáférését. A Fujitsu fejlett biometrikus technológiákat is kínál a végfelhasználói azonosításhoz és a hozzáférés-szabályozáshoz. 

 

Egyes Fujitsu PRIMERGY szerverrendszereknél a Microsoft tanúsítása is igazolja a Windows Server 2016 támogatását. A tanúsított PRIMERGY termékek bevezetése egyszerűbb, és már az első szerver is nagyon gyorsan üzembe állítható a digitalizációs projektek támogatására. Az előkonfigurált szerverek kínálatának tagjai: 

  • a Hyper-V fürtökkel kompatibilis PRIMERGY RX2540 M2 és RX2530 M2;
  • a memórialapú számítástechnikához és nagyszabású virtualizációs projektekhez optimalizált PRIMERGY RX4770 M3, max. 6TB RAM-memóriával.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07