LUMIX GH5 – öt év garancia és V-Log!

forrás: Prím Online, 2017. február 17. 12:26

Fantasztikus ajánlattal készültek azoknak, akik előrendelik a Lumix GH5 kamerát az értékesítés hivatalos megkezdése előtt! Ne habozzon: öt évre kiterjesztett garanciát és egyedi kódot kaphat a V-Log funkció használatához!

A Panasonic legújabb kamerája már előrendelhető. Rendelje meg most, hogy elsők között vehesse kezébe az új kamerát, és további előnyökhöz jusson.

 

Az előrendelésről kapott visszaigazolás után regisztráljon a www.lumix-gh5.eu oldalon, egy itt található űrlap kitöltésével. A regisztrációt követően egy kereskedő fogja felvenni Önnel a kapcsolatot és további információkkal fog szolgálni. Az adatok ellenőrzése után megkapja az öt évre szóló garancialevelet és egy egyedi kódot a V-Log funkció aktiválásához.

 

Az akcióban részt vevő üzletek:

  • 220volt
  • Digitcam
  • Extreme Digital
  • Fotoplus
  • Mediker
  • Tripont
  • Video-Part

 

A GH5 kamerával V-LogL formátumban rögzíthet videót, a DMW-SFU1 szoftverfrissítési kulcs segítségével. A szoftverfrissítési kulcs a keresőtáblát (Look Up Table, LUT) is aktiválja a kamerában, így a felhasználók lejátszhatják a V-LogL formátumban rögzített felvételt a kamerájukon. 

 

LUMIX GH5 – a fényképezés és videórögzítés új szintje

Megcáfolva minden elképzelést a tükör nélküli fényképezőgépek teljesítményét illetően, a LUMIX GH sorozat több mérföldkövet is lefektetett bemutatkozása óta. A képminőség, visszacsatolás és teljesítmény innovatív fejlesztéseinek teljes arzenálját egy hihetetlenül kis méretű gépvázba csomagoló LUMIX GH5 a fényképezés és mozgókép-készítés kultúrájának teljesen új lehetőségeire nyit kaput.

 

Az ajánlat 2017. február 10. és március 20. között érvényes.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38