A Check Point Infinity az NSS ajánlását kapta a független szervezet következő generációs tűzfalak (NGFW) tesztjén

forrás: Prím Online, 2017. június 24. 10:45

A Check Point Software Technologies Ltd. „ajánlott” („recommended”) értékelést kapott a biztonsági terméket tesztelő és vizsgáló független szervezetek között vezető szerepet betöltő NSS Labs 2017-es, új generációs tűzfalak (Next Generation Firewalls – NGFW) tesztjén. 2011 óta ez a 14-dik alkalom, hogy a vállalat „ajánlott” minősítést kapott az NSS Labs-től.

Az új generációs tűzfalért kapott NSS minősítés megerősíti a Check Point azon törekvését, hogy a leghatékonyabb és legeredményesebb biztonsági megoldásokat kínálja ügyfeleinek valamennyi hálózati szegmens tekintetében. A Check Point 15600 Next Generation Threat Prevention (következő generációs, fenyegetések elleni védelmi) megoldása, mely része a Check Point Infinity-nek, vett részt az NSS tesztjén és 99,56%-os eredményt ért el a támadások blokkolásában (Exploit Block Rate). 

 

„A Check Point Infinity az első biztonsági architektúra, mely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy egyetlen biztonsági architektúra alkalmazásával védjék hálózataikat, alkalmazás-felhőiket és mobil eszközeiket”, mondta Gabi Reish a Check Point termékmenedzsmentért és marketingért felelős elnökhelyettese. „Ezen legújabb teszteredmények hangsúlyozzák az architektúra hatékonyságát és eredményességét, de felhívják a figyelmet annak szükségességére is. Mindezeken túl, a kiemelkedő eredmény biztosítja a Check Point ügyfelei számára, hogy egy vezető biztonsági vállat kezében vannak, mely megvédi hálózataikat.”

 

Az NSS Labs 2017-os jelentésének legfontosabb megállapításai:

  • 100%-os védelem a legújabb (2013-2016) támadások ellen, valamint az Apple, az IBM és az Oracle sérülékenységekkel szemben. 
  • 99,9%-os évdelem a Microsoft és 99,2%-os védelem az Adobe sérülékenységekkel szemben.
  • 18 USD TCO (teljes fenntartási költség) per megvédett Mbps.

 

Az NSS közismert szigorú és átfogó biztonsági tesztjeiről – ez alól az új generációs tűzfalak teszt sem volt kivétel. Több, mint 6.600 esetet, 137 behatolási módszert 10 különböző kategóriában vontak be a vizsgálatba, különböző teljesítmény, kapacitás, stabilitás és megbízhatósági intézkedések mellett – köztük 5 különböző forgalommal. A Check Point megoldásai állták ezeket a nagy kihívást jelentő próbákat, és ismételten hozták azokat az eredményeket, melyek elvárhatóak egy vezető biztonsági vállalattól.

 

„A megbízható, független, harmadik fél által végzett teszteken való részvétel fontos befektetés részünkről. A független tesztek ugyanis fontos biztonsági megerősítést adnak az ügyfeleinknek és a piac egészének. Büszkék vagyunk hosszú-távú teljesítményünkre, stabil vezető szerepünkre és a független teszteken elért eredményeink által bizonyított biztonsági kiválóságunkra.” tette hozzá Reish. 

 

További információ és az NSS Labs jelentés letölthető verziója: http://pages.checkpoint.com/nss-ngfw-test-2017.html

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szemléletváltás szükséges a digitális társadalom kialakításához

A világ legfejlettebb digitális társadalmának megalkotói osztották meg tapasztalataikat Budapesten, az október 14-én megrendezésre került think.BDPST innovációs konferencián. Hazánk egyik legnívósabb jövőkonferenciáját immáron hatodik alkalommal tartották meg, melynek középpontjában a pandémia utáni digitális világ, a fenntarthatóság kérdése, a fake news romboló hatása, valamint az e-kormányzás jelene és jövője kapott szerepet. Az idei esemény vendégországa az e-kormányzásban és digitalizációban világszinten élen járó Észtország volt. 

2021. október 18. 15:27

A klímavédelmi programok végrehajtásának felgyorsítását sürgeti a Schneider Electric

Van rá lehetőség, hogy felgyorsítsuk a klímavédelmi programok megvalósítását és 2030-ig akár a jelenlegi felére csökkentsük a CO2 kibocsátást globális szinten a Schneider Electric álláspontja szerint. Jean-Pascal Tricoire, a vállalat elnök-vezérigazgatója, az Innovation Summit World Tour nyitóelőadásában a Schneider Electric Fenntarthatósági Kutatóintézete (Sustainability Research Institute) által készített „The 2030 imperative: A race against time” című tanulmány alapján meghatározott, a nettó nulla kibocsátást eredményező megoldások alkalmazása mellett érvelt. 

2021. október 18. 09:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20