Ajándék csatorna a Telekom TV előfizetőknek

forrás: Prím Online, 2017. október 3. 15:23

Melegedjen át a Telekom TV sorozat-csatornáival a borongós őszi estéken! Előfizetőik októberben korlátozás nélkül élvezhetik az AMC csatorna kínálatát.

Októberben minden digitális Telekom TV előfizetőnek bónusz csatornaként elérhetővé teszik az AMC csatornát*, amely népszerű drámasorozatokkal és a legünnepeltebb saját gyártású sorozataival érkezik a nézőkhöz. Az AMC hazai indulása óta számtalan exkluzív sorozat-premiert mutatott már be, elég a Fear the Walking Dead, a Better Call Saul, a The Night Manager, vagy a Fargo és az Into the Badlands sorozatokat említeni. Október 15-én indul a tízrészes amerikai produkció, az „Emerald City”, amelyet részben Magyarországon forgattak. A fantasy-sorozat történetét az ’Óz, a nagy varázsló’ szolgáltatja, persze a képernyőre rengeteg csavarral érkezik majd: Királyságok vad küzdelmei, véres harcok, ádáz boszorkányok kísérik Dorothy útját Smaragdvárosban, lenyűgöző képi világgal. Az októberi bónusz-hónap során kiderül az is, hogyan alakul az apokalipszis elől menekülő család sorsa, a „Fear the Walking Dead” 3. évadában. Újabb országos premier startol az AMC-n október 16-án: ez lesz a „Fargo” 3. évada. A minnesotai történetben egy felbérelt tolvaj véletlenül rossz címre megy, és egy kisváros seriffjének apjához tör be. Ezzel egészen elképesztő események láncolatát indítja el. Az izgalmak itt nem érnek véget: októberben a filmek rajongóit a Taxi, a Rambo, a Pókember, a Desperado és a Twilight-filmek várják majd az AMC-n. 

 

 

Akik még több sorozatra vágynak, azoknak a Szuper Családi HD csomagot ajánlják, ahol az AMC mellett több sorozat-csatorna is elérhető. Az AXN, a Viasat3, a Viasat6 és a FOX változatlan minőségben, megújuló kínálatal és premierekkel várja nézőit, de két csatorna a nevében is újat hoz az őszbe.  A korábbi AXN Black Sony Max néven születik újjá, melyen minden megtalálható lesz, ami a fiatal női nézők számára nyújt garantált szórakozást: különleges reality blokkok, gasztroműsorok, csajos sitcom-ok és romantikus vígjátékok. Kizárólag itt láthatják a nézők országos tévépremierként október 7-én, az Anyaság túlsúlyban c. sorozat első részét, majd a nagysikerű Rólunk szól című sorozat első évadát. Az AXN White mostantól Sony Movie Channel néven jelentkezik, mely a modern remekműveken, a legújabb klasszikusokon, illetve kultikus történeteken keresztül hozza el az igazi moziélményt nézőinek, kiegészítve ezt a népszerű filmek minőségi sorozat feldolgozásaival. Számos nagysikerű mozifilm mellé érkezik, az esti borzongást garantáló Drakula című amerikai drámasorozat, a Hannibál második évada. és a 24: Újratöltve. 

__________

* 2017. október 02-án 12 óra és 2017. október 31-én 12 óra között az AMC Bónusz csatornaként érhető el a lakossági IPTV és digitális Kábel TV és SAT TV-előfizetők számára, a 7-es csatornahelyen, valamint számukra a TV GO-n is, a Koktél és Közszolgálati csomaggal rendelkező előfizetők kivételével. A csatorna bónuszcsatornaként elérhető továbbá a TV GO Alap TV csomag és a TV GO Családi TV csomaggal rendelkező előfizetők számára is.

Kulcsszavak: TV GO AMC Telekom Telekom TV

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elektronikusan is gyűjthető lenne a kopogtatócédula

A választásokat megelőző ajánlószelvények gyűjtését digitálissá lehetne tenni, ha elektronikusan írnák alá a polgárok az ajánlóíveket. A NETLOCK becslése szerint legalább 2–2,5 millió oldalnyi dokumentum kerülhetne át így a digitális térbe. Ezzel nemcsak olcsóbbá és zöldebbé válna a teljes folyamat, de gyorsabb, biztonságosabb, diszkrétebb lenne az adatkezelés is. Ezen felül egyszerűbben kiszűrhetnék a visszaéléseket, és hatékonyabbá válna az adminisztrációs munka és a GDPR előírásoknak való megfelelés is.

2019. szeptember 18. 10:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás