Továbbra is az Eurosporton lesz látható az amerikai nyílt teniszbajnokság

forrás: Prím Online, 2017. november 17. 20:18

Továbbra is az Eurosporton láthatjuk az egyik legdrámaibb és legszórakoztatóbb sporteseményt: a csatorna bejelentette, hogy újabb ötéves megállapodást kötött a US Open európai közvetítéséről. (A megállapodás nem vonatkozik az Egyesült Királyságra és Írországra, ahol az Eurosport hagyományosan továbbértékesíti a jogokat.)

A 2022-ig szóló, exkluzív jogokat biztosító partnerséggel az Eurosport megerősíti elkötelezettségét, hogy a legjobb prémium és élő tartalmakat kínálja nézőinek. A megállapodás révén a rajongók az Eurosport csatornákon és az Eurosport Playeren egész évben láthatják a legnagyobbakat – például Rafael Nadalt, Roger Federert és a legújabb női világelsőt, Simona Halepet – versenyezni a négy Grand Slam tornán Melbourne-ben, Párizsban, Wimbledonban és New Yorkban. „Az elmúlt hetekben Babos Tímea, Fucsovics Márton és a Davis Kupa csapatunk is remek eredményeket ért el. Reméljük, ebben az öt évben a US Openen is szurkolhatunk nekik” – mondta Szabó Gábor, a Eurosport magyarországi csapatának vezetője.

 

A 2017-es US Open férfi nyertese, Rafael Nadal, Flushing Meadow, New York (Image: Getty Images)

 

Az Eurosport az élő Grand Slam-közvetítések mellé továbbra is a legjobb programokat kínálja, a legelismertebb szakértőkkel. Olyan teniszlegendák véleményét hallhatjuk majd, mint Mats Wilander, Chris Evert, Barbara Schett, John McEnroe vagy a szuperedző, Patrick Mouratoglou. A német Eurosport bejelentette, hogy 2018-ban a helyi közvetítésekben ismét Boris Becker elemzi majd a Grand Slam-tornákat.

 

„A US Open mindig különleges alkalom – a világ két hétig ünnepli a Grand Slam-év végét. Izgalommal várjuk az amerikai teniszszövetséggel, az USTA-val kötött megállapodásunk 2022-ig szóló kiterjesztését, amellyel megerősítjük pozíciónkat – az európai rajongók nálunk láthatják a Grand Slam tornák összes izgalmas pillanatát. Továbbra is arra koncentrálunk, hogy prémium, ’kötelező’ tartalmat kínáljunk, helyi szinten is érdekes nézőpontból és véleményekkel” – mondta Peter Hutton (CEO, Eurosport).

 

„Az Eurosport értékes partnerünk, aki jelentős befektetésekkel és magas minőségű tartalmakkal járult hozzá a US Open közönségének növekedéséhez – mondta Lew Sherr (USTA, Chief Revenue Officer). – Nagy örömmel hosszabbítottuk meg újabb öt évre megállapodásunkat.”

 

A US Open mellett az Eurosport az ausztrál nyílt teniszbajnokság és a Roland Garros közvetítési jogaival 50, a wimbledoni teniszbajnokság közvetítési jogaival pedig 34 európai országban és területen rendelkezik.

Kulcsszavak: US Open Eurosport

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Honor kutatás az AI nyomában

A technológiai ipar gyártási dinamikáját egyre jobban meghatározó két tényező, a mesterséges intelligencia (AI) és az egyre fontosabbá váló formatervezés lehetőséget ad az iparág vezetőinek arra, hogy kísérletezzenek, optimalizálják és fokozzák az agilitást. 

2019. március 24. 11:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

MagyarBrands díjas a Cellum

2019. március 21. 11:06

Hogyan netezzünk biztonságosan?!

2019. március 7. 12:31

Perre megy a Huawei

2019. március 7. 11:06

A Cellum biztonságos wallet platformja támogatja az új indonéz e-money rendszer, a LinkAja kialakítását

2019. március 1. 10:54
cloudappsportal.com