Honor és FISE extrém sport kihívás indul “A bátraknak”

forrás: Prím Online, 2018. május 22. 14:55

A Honor, a trendszetter, fiatal okostelefon e-brand szponzorálja a FISE World Series (Festival International des Sports Extrêmes), a világ legnagyobb extrémsport fesztiváljának jelenleg Montpelierben tartott francia szakaszát, amely 2018 május 9-én indult. 

A Honor 2014 óta támogatja a FISE-t, 2016-ban pedig globális stratégiai partnerévé is vált. Ez egyike a Honor “bátor együttműködésének” a fiatal generáció és azok számára, akik a szívükben fiatalnak érzik magukat. A FISE a sport és az innováció izgalmas világát jelenti, ahol a sportolók új kihívások elé nézhetnek, kifejezhetik magukat és a határaikat kitolhatják a szélsőségekig! 

 

 

"A FISE minden képzettségi szinten lévő sportolója a mi mottónkat képviseli: "A bátraknak", - mondta George Zhao, a Honor elnöke. "A Honor elkötelezett amellett, hogy a fiatalok egész generációjával építsünk ki kapcsolatot a világ minden táján, és segítsünk nekik egy izgalmas és trendi életmód kialakításában."

 

A Honor, a fiatal generáció számára született márka, életstílust teremt bárkinek, aki a lelkében fiatalnak érzi magát, valamint fejlett technológiát vezet be a zenében, az e-sportokban, a fotózásban és a sportokban való partnerségei révén. 

 

Az ötnapos rendezvény évente több mint 2700 lelkes extrém sportolót fogad a világ minden tájáról. Profi és amatőr sportolók egyaránt versenyeznek hét extrémsport kategóriában: wakeboard, BMX, gördeszka, görkorcsolya, scooter, hegyi kerékpározás és parkour.

Kulcsszavak: FISE World Series Honor

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Axis kamerája örökítette meg a Föld egyik legritkább állatának születését Nyíregyházán

Egyedülálló zoológiai esemény részese lehetett szeptember végén az Axis Magyarországon, amikor a Nyíregyházi Állatpark indiai orrszarvúja egészséges borjúnak adott életet. A nemzetközi szenzációnak számító pillanatokat az Axis kamerájával sikerült megörökíteni, de a svéd gyártó rendszere a fokozottan védett, és a Föld egyik legritkább állatfajának számító indiai orrszarvú tudományos megfigyelésében, gondozásban is nagy segítséget jelent az állatpark munkatársai számára.

2018. október 15. 11:05

Látás- és hallássérültek sakkja a Világsakkfesztiválon

„Te is meglépheted!" FODISZ program a Global ChessFestival/Világsakkfesztivál rendezvényen - ahol bárki megismerheti, miben más a látás- és hallássérültek sakkja.

2018. október 12. 08:38

Kockázatelemzőkkel és informatikusokkal sakkozott az olimpiai női sakkválogatott

Az olimpiai 5. helyezett női sakkválogatott a világ egyik legjelentősebb bankjának budapesti kollégáival sakkozott: a válogatott végül győzelmet aratott, de a Morgan Stanley sakkcsapta sem maradt szégyenben, a végeredmény így 49,5:30,5 lett az adománygyűjtő rendezvényen. Az esemény célja egyebek mellett az volt, hogy felhívják a fiatalok figyelmét arra, miért érdemes a STEM (science, technology, engineering, mathematics – azaz természettudományos, technológiai, mérnöki és matematikai) tudományágakat választani a továbbtanuláshoz.

2018. október 11. 16:25

Magyar versenyzőre is szavazhatunk a berlini fényfesztiválon

A fényművészek különleges videotechnológiával alakítják át a berlini látványosságokat művészi alkotásokká. Az október 5. és 14. között megrendezésre kerülő, nemzetközileg is elismert esemény ismét több milliós, a világ minden részéről származó közönséget kápráztat el. A versenyen Magyarországot – egy nemzetközi szavazás eredményeként – a Kiégő Izzók (Glowing Bulbs) elnevezésű csapat képviseli. 

2018. október 11. 13:52

Világsakkfesztivál - negyedszer

Polgár Judit  sokszoros olimpiai bajnok, minden idők legjobb női sakkozója  álmodta meg a "Világsakkfesztivált", amelyet immár negyedik alkalommal rendezik meg Budapesten a Polgár Judit féle - „Chess Connects Us" vagyis „A sakk összeköt minket" - mottó jegyében. 

2018. szeptember 21. 10:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

eTrends Monitor: a készpénzmentes fizetés már népszerűbb a netezők körében

2018. október 8. 10:12

Videót vetít, kezet fog, ölel, táncol a robot

2018. szeptember 21. 14:07

Mely területeken jelenti a fejlődés motorját a nyílt forráskód

2018. szeptember 19. 14:18

A drón vagy a Tesla gyorsul jobban?

2018. szeptember 18. 14:04
cloudappsportal.com