Díjazták a Panasonic UHD Blu-Ray lejátszóját

forrás: Prím Online, 2018. augusztus 16. 11:43

A Panasonic felső kategóriás DP-UB9000-as UHD Blu-Ray lejátszója idén elnyerte a rangos EISA-díjat a High-End UHD Blu-ray lejátszó 2018-2019 kategóriában. Ez a nagyszerű teljesítmény megerősíti a lejátszó referencia státuszát és vezető szerepét a piacon kép-, valamint hangminőség terén is.

Az 1982-ben alapított EISA (European Imaging Sound Association) egy szórakoztató elektronikai termékek tesztelésére szakosodott multimédia szövetség. Tagjai között 25 európai ország 53 audio, videó és fotó magazinja található. Az EISA díjakat az egyik legfontosabb fogyasztói ajánlásként tartják számon, ami egy termék számára elérhető, és kulcsfontosságú útmutató a legjobb vásárlói döntések meghozatalánál. 

 

A DP-UB9000 UHD Blu-Ray lejátszó lenyűgözte az EISA zsűrijét, akik szerint a termék egy bámulatosan megtervezett high-end készülék. „Egyedi kép- és hangfeldolgozásának, csúcskategóriás alkatrészeinek és a kifinomult felhasználói beállításoknak köszönhetően a legfinomabb részleteket is kihozza a zenékből és a filmekből.”

 

 

Az EISA-zsűri kiemelte az UB9000 egyedi HDR feldolgozó technológiáját a HDR Optimisert, amely véleményük szerint tökéletesíti az UHD HDR10 tartalmak lejátszását. A lejátszóban található technológia tónustérképezést hajt végre, amely a televízió típusától függetlenül garantálja a stabil HDR-képminőséget és a legfinomabb részletek megjelenítését. A zsűri továbbá méltatta a lejátszó 768kHz-es/32-bites DAC-jának köszönhető extrém minőségű hangzását is, ami „prémium sztereó audioélményt nyújt”.

 

Az EISA-zsűri kitért a DP-UB9000 „luxust árasztó dizájnjára és kialakítására” is. Kiemelték a dupla rétegű alapot, valamint a felső lemezt, az alumínium készülékházat és a merev meghajtó mechanizmust, amellyel a stílusos és szemet gyönyörködtető lejátszó mindig „készen áll a következő bevetésre”.

 

„Nagy örömünkre szolgál, hogy az EISA zsűrije elismerte, milyen élvonalbeli minőséget kínál a DP-UB9000 lejátszónk az otthoni szórakoztatásban. A DP-UB9000 Blu-ray lejátszónk a HDR10+ és a Dolby VisionTM technológiát is támogatja, és ezzel a Panasonic Blu-ray lejátszók eddigi legkiemelkedőbb kép- és hangminőségét éri el” – összegezte Michael Friedrich, a Home AV Group, Panasonic Marketing Europe ügyvezető igazgatója.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Lenovo Yoga laptopjainak legújabb generációja az inspirációtól az önkifejezésig segíti a kreatív alkotókat

A hibrid világban való alkotás, fogyasztás és együttműködés most egyszerűbbé vált a Lenovo legújabb generációs Windows 11 Yoga laptopjaival, amelyek lenyűgöző teljesítményt, hihetetlen sokoldalúságot és egyszerű mobilitást biztosítanak elegáns és hordozható kivitelben.

2023. március 29. 21:30

A felhő gyors és kényelmes, de hogyan lesz biztonságos?

A felhőalapú IT rendszerekkel a vállalatok gyors, megbízható és könnyen elérhető technológiai szolgáltatásokhoz jutnak, amelyek maximálisan képesek támogatni az üzleti igényeket és a működést.  A felhőtechnológia alkalmazása ugyanakkor biztonsági kihívást is jelent a hozzáférések kezelése szempontjából, hiszen a vállalati IT infrastruktúra határai kibővülnek, így a védendő adatok köre is. Ezért elengedhetetlenül fontos egy felhőstratégia megalkotása és alkalmazása a vállalatok számára.

2023. március 29. 20:08

Így lehetünk sikeres streamerek

Az utóbbi pár évben hazánkba is nagy erőkkel robbant be a streaming piac, és egyre többen szeretnének belekóstolni a tartalomgyártás ezen formájába. De hogyan tudunk teljesen kezdőként elindulni ezen az úton? Az Euronics összegyűjtötte, hogy milyen alapeszközökre van szükség, és tippeket ad ahhoz, hogy sikeres streamerek legyünk. 

2023. március 29. 18:39

„Élj sokszínűen!” üzeni a Xiaomi az új Redmi Note 12 sorozattal

A Xiaomi bejelentette a piacon már jó ideje várt Redmi Note 12 sorozatot. A népszerű termékcsaládhoz négy készülék tartozik: a Redmi Note 12 Pro+ 5G, a Redmi Note 12 Pro 5G, a Redmi Note 12 5G, és a Redmi Note 12. 

2023. március 29. 17:11

Itt a kriptoról is mindent tudó ChatGPT és AI-képgenerátor

Kriptovilággal kapcsolatos, mesterséges intelligencián alapuló chatbotot és ingyenes AI-alapú képalkotó technológiát fejlesztett a Binance. A Bicasso nevű programban olyan alkotásokat hozhatunk létre a mesterséges intelligencia segítségével, amiket eddig inkább csak sci-fikben tudtunk elképzelni. 

2023. március 29. 15:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08