Ismerje meg személyesen is a legújabb robottechnológiát

forrás: Prím Online, 2019. május 7. 10:37

Az egyedi end-of-arm toolokat fejlesztő, innovatív dán robotgyártó egy új robot adaptert dobott piacra, amelynek segítségével a robot kiegészítőik további robottípusok széles körével válnak kompatibilissé.  Mindez most testközelből is kipróbálható a MACH-TECH és Ipar Napjai kiállításon, május 14-17 között! Csatlakozzon szakemberek százaihoz és próbálja ki a legújabb robottechnológiát!

Az idén május 14-17. között megrendezésre kerülő MACH-TECH és Ipar Napjai kiállítás ismét rengeteg érdekességet és innovációt tartogat az ide látogatók számára! Újdonság a (robotkarokra szerelhető) végszerszámokat gyártó dán robotikai cég, és annak OnRobot digitális I/O konvertere, amely már a magyar felhasználók számára is elérhető, és testközelből megtekinthető, kipróbálható.

 

A tavaly, három cég összeolvadásával alakult dán óriás többek közt magyar gyökerekkel is rendelkezik, és az innovatív megoldásaival új területeket nyitott meg tavaly az együttműködő robotika felhasználásában.  Úttörő termékeik fejlesztésének egy része pedig nem máshol, mint Magyarországon történik! Az EOAT piac robbanásszerű fejlődését nézve az OnRobot magabiztos célokat tűzött ki az idei évre, a forgalmát konzekvensen növelni szeretné.  Terveik között szerepel további termékek bevezetése, fejlesztési és egyéb akvizíció is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a közelmúltban egy újabb robotikai cég felvásárlása mellett döntött a cég; akvirálta a Blue Workforce-t.

 

 

Az új, digitális I/O konverterük – amelyet most Budapesten is bemutatnak - lehetővé teszi, hogy a jövőben számos robotmárkával együtt tudjanak dolgozni, és ez által termékeiket még több gyártóhoz el tudják juttatni, akik más típusú robotokkal dolgoznak. A konverternek tíz különböző típusa van, az OnRobot gripperek olyan robotkarokkal is kompatibilisek lesznek, mint a Techman, FANUC, Kawasaki, Yaskawa, KUKA és a Nachi. Mindezzel nem csak a termelés növekedéséhez járulnak hozzá, hanem a gyártósorok mobilitását és komplexitását is képesek még tovább növelni.

 

Azok, akik érdeklődnek az új korszak úttörő robottechnológiája iránt, vagy szeretnének többet megtudni a hazai lehetőségekről, az OnRobot helyi forgalmazójának a Robot-X Hungary Ltd.-nek, és a KLS-2000 Kft.-nek a standjánál kaphatnak bővebb információt.

 

 

Innovatív megoldások az ipari automatizálásban

A ROBOT-X Hungary Kft. elkötelezett a folyamatos innováció és fejlesztés mellett, ezért nem meglepő, hogy ők is együttműködnek a dán piacvezetővel. Ipari automatizálással, robotcellák, szerelő- és gyártósorok, valamint egyedi és sorozatgyártott célgépek tervezésével és kivitelezésével is foglalkoznak. Amennyiben érdeklődnek az OnRobot termékei iránt, ne habozzanak felkeresni a ROBOT-X-et az A pavilon, 301D standjánál!

 

 

Komplex megoldásokkal az élen

A KLS-2000 Kft. a gépgyártástól a PLC tanfolyamig, bármilyen ipari automatizálással kapcsolatos kérdésben széleskörű és hatékony megoldást nyújt ügyfelei számára. Tervező, szerelő és megmunkáló egységeinek köszönhetően folyamatosan bővül a feldolgozóipari tevékenysége, illetve emellett emelő-, anyagmozgató gépek egyre szélesebb körét állítják már elő.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB megoldásaival üzemel a világ első, hidrogén meghajtású folyami hajója

Az ABB az Európai Unió által finanszírozott, nulla kibocsátású belvízi és tengerpart-menti kereskedelmi célú hajók fejlesztését célzó FLAGSHIP programban betöltött szerepének, és a fejlett hidrogén üzemanyagcella technológiájának köszönhetően tovább erősíti vezető szerepét a tengerhajózási piacon. 

2019. május 27. 12:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Vodafone bemutatta, mire képes Budapest első állandó 5G bázisállomása

2019. május 23. 15:50

Magyarország első állandó, élő 5G bázisállomását indította el a Vodafone Zalaegerszegen

2019. május 20. 11:20

A Cellum által fejlesztett Erste MobilePay applikáció NFC funkcióval gazdagodik

2019. május 6. 15:02

Közel 50 millió forint EU-s támogatást kapott a MIDI Mobil ID Innovációs KFT.

2019. április 25. 11:05
online sportfogadás