Ismerje meg személyesen is a legújabb robottechnológiát

forrás: Prím Online, 2019. május 7. 10:37

Az egyedi end-of-arm toolokat fejlesztő, innovatív dán robotgyártó egy új robot adaptert dobott piacra, amelynek segítségével a robot kiegészítőik további robottípusok széles körével válnak kompatibilissé.  Mindez most testközelből is kipróbálható a MACH-TECH és Ipar Napjai kiállításon, május 14-17 között! Csatlakozzon szakemberek százaihoz és próbálja ki a legújabb robottechnológiát!

Az idén május 14-17. között megrendezésre kerülő MACH-TECH és Ipar Napjai kiállítás ismét rengeteg érdekességet és innovációt tartogat az ide látogatók számára! Újdonság a (robotkarokra szerelhető) végszerszámokat gyártó dán robotikai cég, és annak OnRobot digitális I/O konvertere, amely már a magyar felhasználók számára is elérhető, és testközelből megtekinthető, kipróbálható.

 

A tavaly, három cég összeolvadásával alakult dán óriás többek közt magyar gyökerekkel is rendelkezik, és az innovatív megoldásaival új területeket nyitott meg tavaly az együttműködő robotika felhasználásában.  Úttörő termékeik fejlesztésének egy része pedig nem máshol, mint Magyarországon történik! Az EOAT piac robbanásszerű fejlődését nézve az OnRobot magabiztos célokat tűzött ki az idei évre, a forgalmát konzekvensen növelni szeretné.  Terveik között szerepel további termékek bevezetése, fejlesztési és egyéb akvizíció is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a közelmúltban egy újabb robotikai cég felvásárlása mellett döntött a cég; akvirálta a Blue Workforce-t.

 

 

Az új, digitális I/O konverterük – amelyet most Budapesten is bemutatnak - lehetővé teszi, hogy a jövőben számos robotmárkával együtt tudjanak dolgozni, és ez által termékeiket még több gyártóhoz el tudják juttatni, akik más típusú robotokkal dolgoznak. A konverternek tíz különböző típusa van, az OnRobot gripperek olyan robotkarokkal is kompatibilisek lesznek, mint a Techman, FANUC, Kawasaki, Yaskawa, KUKA és a Nachi. Mindezzel nem csak a termelés növekedéséhez járulnak hozzá, hanem a gyártósorok mobilitását és komplexitását is képesek még tovább növelni.

 

Azok, akik érdeklődnek az új korszak úttörő robottechnológiája iránt, vagy szeretnének többet megtudni a hazai lehetőségekről, az OnRobot helyi forgalmazójának a Robot-X Hungary Ltd.-nek, és a KLS-2000 Kft.-nek a standjánál kaphatnak bővebb információt.

 

 

Innovatív megoldások az ipari automatizálásban

A ROBOT-X Hungary Kft. elkötelezett a folyamatos innováció és fejlesztés mellett, ezért nem meglepő, hogy ők is együttműködnek a dán piacvezetővel. Ipari automatizálással, robotcellák, szerelő- és gyártósorok, valamint egyedi és sorozatgyártott célgépek tervezésével és kivitelezésével is foglalkoznak. Amennyiben érdeklődnek az OnRobot termékei iránt, ne habozzanak felkeresni a ROBOT-X-et az A pavilon, 301D standjánál!

 

 

Komplex megoldásokkal az élen

A KLS-2000 Kft. a gépgyártástól a PLC tanfolyamig, bármilyen ipari automatizálással kapcsolatos kérdésben széleskörű és hatékony megoldást nyújt ügyfelei számára. Tervező, szerelő és megmunkáló egységeinek köszönhetően folyamatosan bővül a feldolgozóipari tevékenysége, illetve emellett emelő-, anyagmozgató gépek egyre szélesebb körét állítják már elő.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ezekre a techológiai trendekre érdemes most figyelnie cégvezetőként!

2020 talán minden eddiginél nagyobb kihívások elé állítja a magyar vállalkozásokat a digitalizáció terén, hiszen a technológia soha nem látott ütemben alakítja át a vállalatok működését. Akár kisvállalkozásról, akár közepes méretű- vagy nagyvállalatról van szó, az aktuális tech trendekkel minden cégvezetőnek érdemes tisztában lennie. Ennek érdekében az itthon nagyvállalati szoftverek fejlesztésével foglalkozó Stylers Group informatikai cégcsoport szakértője egy csokorba gyűjtötte azokat a technológiai megoldásokat, melyek várhatóan meghatározók lesznek a vállalatok digitális transzformációja terén 2020-ban.

2020. január 23. 18:05

Accenture kutatás: Innovációs szakadék hátráltatja a növekedést

Miközben a vállalatvezetők többsége megbízik jelenlegi informatikai (IT) rendszerében, sokan mégsem nem tudják elérni azt az innovációs szintet, amely ösztönözné a növekedést és növelné az árbevételt – állapította meg az Accenture globális tanulmánya.

2020. január 23. 10:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

2020. január 23. 14:20

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

2020. január 9. 08:01

Digitális biztonsági trendek 2020-ban a Sophos szerint

2020. január 3. 11:44
online sportfogadás