Az ideális őszi, otthoni program

forrás: Prím Online, 2019. október 16. 15:14

Itt a zordabb, esős idő, tagadhatatlanul megérkezett az ősz. Még a gyerekek nagy kedvencét, a pocsolyákban való ugrálást is meg lehet unni egyszer. Ilyenkor a hűvös kinti program után nincs is jobb, mint a meleg szobában leülni és társasozni egy nagyot. Mikor a család apraja-nagyja összegyűlik, kezdődhet a maratoni társas party.

Az ideális társas jellemzői

 

A Játékszigetnél kapható tökéletes családi társas egyik fő jellemzője, hogy mindenkit egyformán leköt, szórakoztat, és ha még tanulni is lehet belőle, akkor az az igazi nyereség. Hiszen tanulni nem csak a suliban vagy unalmas kereteken belül lehet, hanem számos ismeretet sajátíthatunk el egy izgalmas társasjáték kapcsán is. Nagyon jó pont az ideális társasnak, ha meg tud újulni, és képes a sokadik játék után is valami újat mutatni.

 

Mivel manapság meglehetősen ritka, hogy a családok le tudnak ülni egy kis időre együtt játszani, ezért ezeket az értékes perceket mindenképp meg kell ragadni. Főleg, ha még mókával és nevetéssel is fűszerezhetjük a játékot, akkor tényleg nincs is másra szükségünk.

 

Családi kvízjáték

 

Többféle korosztály számára nyújt élményt a MindenTuDorka kvízkártyák társasjátéka. Vannak a kártyákon egészen könnyű és sorban nehezedő kérdések, amikre még egy sokat olvasott felnőtt sem biztos, hogy tudja a választ. Ezek között fellelhetjük az igaz-hamis kérdéseket, valamint a feleletválasztósakat egyaránt.

 

Természetesen nem mindegyik csomag ölel fel minden kérdést a világról, hanem témák szerint választhatja ki mindenki a számára legérdekesebbet. Már egészen általános iskolás kortól találhatunk benne izgalmas kérdéseket, amik mellett felnőtteket megizzasztó rejtélyek is vannak. A teljesség igénye nélkül: háziállatok, dínók, az emberi test, világűr, a világ csodái, a világ országai és sok más témát felölelő kvíz kapható. 

 

A jövőre nevel

 

A gyerekek természetüknél fogva érdeklődőek, és szeretnek új dolgokat megtanulni. Éppen ezért nem véletlen, hogy előszeretettel utánozzák a felnőtteket, legyen szó főzésről, takarításról vagy éppen vásárlásról.

 

Ha vásárlás, akkor bankkártya, ha pedig bankkártya, akkor Monopoly Junior Electric Banking! Ezzel a játékkal nemcsak a beosztás és a takarékoskodás az, amit a csemete megtanul, hanem tökéletes mód arra, hogy a szülőktől ellesett mozdulatokat ő maga is kipróbálhassa a játékban. Mivel elektronikus terminált tartalmaz a játék, így a vásárlásokat mind egy bankkártyával bonyolíthatjuk le, ami külön élményt nyújt, főleg, ha együtt ismerjük meg. Remek lehetőséget nyújt nekünk arra, hogy biztonságosan vezessük rá a gyermeket a pénz és a bankkártya fontosságára, és megtanítsuk, hogyan is kell velük bánni.

 

Senki ne felejtse el: a legfontosabb, hogy együtt töltsük el az időt úgy, hogy figyelünk egymásra, és ha még tanulunk is belőle, az csak külön előny! 

Kulcsszavak: játék

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kalauz LED izzókhoz

Az elmúlt évtizedben a hagyományos izzókat folyamatosan felváltották a LED égők, de mit kell tudni erről a technológiáról és mik az előnyei? Cikkünkből kiderül!

2020. október 12. 10:26

Hozd össze a családot kooperatív társasjátékkal!

A társasjátékozás remek időtöltés és kikapcsolódás az egész család számára, persze csak ha nem vérre menő küzdelemmé válik, amelyet hisztirohamok és veszekedések sorozata követ. Ahhoz, hogy valóban jól érezzük magunkat a játék során, és igazi családként tudjunk működni, érdemes kipróbálni a kooperatív társasjátékokat, ahol közösen küzdhetünk egy közös cél eléréséért.

2020. október 11. 10:30

Jótékonykodj gyógyszerkészítményekkel!

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy egy nagyszerű társadalmi szerepvállalási program részese lehetsz, mindezt kényelmesen, otthonról? A következő cikkben egy olyan jótékonysági programról lesz szó, amely életbevágó gyógyszerkészítményekhez juttatja azokat, akik nem engedhetik meg maguknak a vásárlást. Légy részese, hiszen minden pozitív tettet visszakapunk az életben!

2020. október 10. 08:54

Miről ismerszik meg egy profi konténeres szállítócég?

Ha szükséged van valamire, akkor mindegy, hogy honnan szerzed be? Az attól függ, igaz? Mert ha egy pár ezer forintos termékről van szó, akkor valószínűleg az ár dönt, nem az, hogy kitől veszed. De ha szolgáltatásról van szó, akkor nagyon nem mindegy, hogy milyen az a cég, akitől a szolgáltatást igénybe veszed. Nincs ez másképp a konténeres szállítócégek esetében sem, akiktől szolgáltatást vásárolhatunk, melynek nem mindegy, hogy milyen a minősége.

2020. október 8. 10:37

Legyen tél vagy nyár, egy felfújható vendégágy mindig jól jön!

Sokan imádnak vendégeket fogadni és elszállásolni őket, akár egy éjszakára is. Azonban nem rendelkeznek a megfelelő bútorokkal - mint egy vendégágy vagy kihúzható kanapé -, vagy nincs lehetőségük annak beszerzésére, a hely szűke miatt. Ilyen esetekben kifejezetten jól jöhet a felfújható matrac! 

2020. október 8. 08:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás