Az ideális őszi, otthoni program

forrás: Prím Online, 2019. október 16. 15:14

Itt a zordabb, esős idő, tagadhatatlanul megérkezett az ősz. Még a gyerekek nagy kedvencét, a pocsolyákban való ugrálást is meg lehet unni egyszer. Ilyenkor a hűvös kinti program után nincs is jobb, mint a meleg szobában leülni és társasozni egy nagyot. Mikor a család apraja-nagyja összegyűlik, kezdődhet a maratoni társas party.

Az ideális társas jellemzői

 

A Játékszigetnél kapható tökéletes családi társas egyik fő jellemzője, hogy mindenkit egyformán leköt, szórakoztat, és ha még tanulni is lehet belőle, akkor az az igazi nyereség. Hiszen tanulni nem csak a suliban vagy unalmas kereteken belül lehet, hanem számos ismeretet sajátíthatunk el egy izgalmas társasjáték kapcsán is. Nagyon jó pont az ideális társasnak, ha meg tud újulni, és képes a sokadik játék után is valami újat mutatni.

 

Mivel manapság meglehetősen ritka, hogy a családok le tudnak ülni egy kis időre együtt játszani, ezért ezeket az értékes perceket mindenképp meg kell ragadni. Főleg, ha még mókával és nevetéssel is fűszerezhetjük a játékot, akkor tényleg nincs is másra szükségünk.

 

Családi kvízjáték

 

Többféle korosztály számára nyújt élményt a MindenTuDorka kvízkártyák társasjátéka. Vannak a kártyákon egészen könnyű és sorban nehezedő kérdések, amikre még egy sokat olvasott felnőtt sem biztos, hogy tudja a választ. Ezek között fellelhetjük az igaz-hamis kérdéseket, valamint a feleletválasztósakat egyaránt.

 

Természetesen nem mindegyik csomag ölel fel minden kérdést a világról, hanem témák szerint választhatja ki mindenki a számára legérdekesebbet. Már egészen általános iskolás kortól találhatunk benne izgalmas kérdéseket, amik mellett felnőtteket megizzasztó rejtélyek is vannak. A teljesség igénye nélkül: háziállatok, dínók, az emberi test, világűr, a világ csodái, a világ országai és sok más témát felölelő kvíz kapható. 

 

A jövőre nevel

 

A gyerekek természetüknél fogva érdeklődőek, és szeretnek új dolgokat megtanulni. Éppen ezért nem véletlen, hogy előszeretettel utánozzák a felnőtteket, legyen szó főzésről, takarításról vagy éppen vásárlásról.

 

Ha vásárlás, akkor bankkártya, ha pedig bankkártya, akkor Monopoly Junior Electric Banking! Ezzel a játékkal nemcsak a beosztás és a takarékoskodás az, amit a csemete megtanul, hanem tökéletes mód arra, hogy a szülőktől ellesett mozdulatokat ő maga is kipróbálhassa a játékban. Mivel elektronikus terminált tartalmaz a játék, így a vásárlásokat mind egy bankkártyával bonyolíthatjuk le, ami külön élményt nyújt, főleg, ha együtt ismerjük meg. Remek lehetőséget nyújt nekünk arra, hogy biztonságosan vezessük rá a gyermeket a pénz és a bankkártya fontosságára, és megtanítsuk, hogyan is kell velük bánni.

 

Senki ne felejtse el: a legfontosabb, hogy együtt töltsük el az időt úgy, hogy figyelünk egymásra, és ha még tanulunk is belőle, az csak külön előny! 

Kulcsszavak: játék

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szemre is abszolút tetszetős lépcsővilágító lámpák

Manapság már a lakberendezés fontos részét képezi a lépcsők megvilágításához használatos lámpák gondos megválasztása. Az igényesen kialakított lépcsővilágítás ugyanis kategóriákat képes javítani az otthon hangulatán.

2019. december 18. 10:44

A tervezést segítő szoftverek használata a versenyképesség feltétele

Az ipari automatizálással, a speciális feladatok ellátására megalkotott célgépek elterjedésével a gyártási folyamatok felgyorsultak, ezért a termékek előállítása egyre rövidebb időt vesz igénybe. Ahhoz, hogy az ötletek ennél is gyorsabban testet ölthessenek, a tervezési fázist is rövidebbre kell fogni, ez pedig tervezést segítő szoftverek alkalmazásával valósulhat meg.

2019. december 16. 20:46

Miért egyre népszerűbb az őzhús fogyasztása?

Az őzhúsokat egyre többen kedvelik, ennek köszönhetően az éttermekben is gyakori az étlapon. Ismerje meg, hogy miért népszerűbb évről-évre az őzhús, és miért lett számos ember számára a marhahús alternatívája!

2019. december 16. 19:08

Amit a fürdőszoba költöztetésénél figyelembe kell venni

Amikor költözés előtt állunk, a pakolás heteket is igénybe vehet, főleg, ha munka mellett próbáljuk elvégezni a szükséges teendőket. A konyha és a nappali bedobozolása után úgy érezhetjük, hogy a fürdőszobával már csak a pakolászás könnyebbik fele van hátra, hiszen a fürdő a többi helyiséghez képest kicsi, és amúgy sem tárolunk ott túl sok mindent.

2019. december 13. 12:48

Hogyan pakolj, hogy minden beférjen?

Egy repülőút már magában izgalmas, hát még akkor, ha nem férsz a bőröndödbe. Mit kéne kihagyni vagy éppen átpakolni ahhoz, hogy mindennek legyen helye, esetleg van más jó megoldás is? Lássunk néhány tippet az ideális utazásért!

2019. december 12. 17:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

2020. január 23. 14:20

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

2020. január 9. 08:01

Digitális biztonsági trendek 2020-ban a Sophos szerint

2020. január 3. 11:44
online sportfogadás