Elindult az új iPhone SE előrendelése a Vodafone-nál

forrás: Prím Online, 2020. április 20. 15:32

Az új iPhone SE készülék elérhető a Go és a RED Live(+) tarifacsomagokkal, Red Infinity Pro szolgáltatáscsomag esetén pedig 42 000 Ft készülékkedvezményt is biztosít a Vodafone. Az előrendelés online április 23. éjfélig tart, a márkaboltokban pedig április 23-án záráskor ér véget. Az előrendelt készülékek kiszállítása már másnap, április 24-én elkezdődik.

A Vodafone kínálatában az Apple legújabb modellje, az iPhone SE 128GB-os belső memóriával, fekete, fehér és piros színekben érhető el. 

 

A készülék különböző Go és RED tarifacsomagokkal a következő konstrukciókban érhető el:

 

(A RED Live(+) tarifacsomagok belföldön és az EU-ban magyar és EU-s számokra egyaránt korlátlan hívást és SMS-t, míg a Red Infinity Pro szolgáltatáscsomag ezen felül további korlátlan adatforgalmat is biztosít.) 

 

Az iPhone SE feltöltőkártyás tarifacsomaggal is megvásárolható: 

 

Bővebb információk a készülékekről és az előrendelésről ezen a linken érhető el.

Az iPhone SE készülék az előrendelési időszakot követően a Vodafone webshopjában és üzlethálózatában április 24-tól kapható.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mozgalom világít rá az élet láthatatlan szépségeire

A modern, pörgős, digitális világban könnyű szem elől téveszteni a kisebb, látszólag jelentéktelen pillanatokat, amik igazán varázslatossá teszik az életet. Ezek a momentumok csak úgy elsuhanhatnak mellettünk, ahogy feladatról feladatra zakatolunk hétköznapjainkban, már-már odatapadva a képernyőkhöz. Pedig ezekben a mulandó pillanatokban lelhető meg az élet esszenciája – azokban az apróságokban, amelyek szünetre és reflekcióra késztetnek, és amiknek köszönhetően igazán értékelhetjük a körülöttünk lévő világot. A HONOR Magic5 Pro azzal a céllal készült, hogy segítse az embereket az ilyen értékes, gyakran megfoghatatlan mozzanatok megörökítésében. Így ragadható meg a láthatatlan szépség.

2023. május 30. 14:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01