A Conrad Electronic támogatja a munkahelyek digitalizációját

forrás: Prím Online, 2020. július 22. 09:40

A Conrad Electronic széles és minőségi termékcsaládot szállít üzleti ügyfelei számára, amely mintegy 180 000 terméket tartalmaz. Ide tartoznak olyan prémium márkák, mint az AVM, a Canon, a HP, a Dell, a Gigaset, a WD, a Cherry, a Digitus, a Logitech, a FLUKE Network, az IDEAL NETWORKS és a Samsung, valamint az olyan exkluzív Conrad márkák, mint a Renkforce és a VOLTCRAFT.

Az év harmadik negyedévében a Conrad Electronic a munkahelyi digitalizálásra és az iparra és kereskedelemre irányuló beszerzési platformjának bővítésére koncentrál. Körülbelül 180 000 terméket szállítva a B2B forgalmazó már sok minõségi megoldást kínál az üzleti vállalkozások számára a világ legjobb márkáit szállítva.

 

A digitális munkaterület kihívást jelent a vállalkozások, a hatóságok, az állami intézmények, a főiskolák és az iskolák számára. IT, kommunikációs technológia, számítógépek, perifériák, mobil eszközök, felhő alapú és eszközfüggetlen megoldások, tesztelő és diagnosztikai berendezések - a digitális eszközök és eszközök iránti kereslet nagyon megnőtt. Ez az oka annak, hogy a Conrad Electronic termékek az ipari szektorok helyett a munkahely típusára összpontosítanak: asztali felszereléssel, mobil megoldásokkal az értékesítési képviselők számára, valamint intelligens kommunikációs és prezentációs eszközökkel a konferenciatermek számára. Ez magában foglalja az informatikai infrastruktúrát is, amelyet korszerűsíteni, cserélni és / vagy üzembe helyezni kell a korszerű munkahelyi követelmények teljesítéseénekérdekében.

 

Fotó: DigitalGenetics/stock.adobe.com

 

„A COVID19 világjárvány a legújabb esemény, amely arra készteti a vállalkozásokat, hogy azonnali, mégis fenntartható digitális megoldásokat találjanak. Az otthoni munkavégzés során hozzáférést kell biztosítani a vállalati szerverhez, a mobil eszközökhöz, valamint a telefon- és webkonferenciákhoz ” - magyarázza Ralf Bühler, a Conrad Electronic B2B igazgatója. „Ez az oka annak, hogy a számítógépes hardver, a kommunikáció és az irodakezelési megoldások iránti igény folyamatosan növekszik. És az elmúlt hónapok drasztikus eseményei még tovább gyorsítják ezt a tendenciát. A hatóságoknak digitális eszközökre van szükségük, hogy alacsonyan tartsák a látogatók számát. A magánélet és a munka összekeverednek egymással. A digitális átalakulás jelenleg valóban elindult. Mi, mint az Ön Sourcing Platform, olyan partner vagyunk, amelyben a vállalkozások megbízhatnak."

 

A Conrad IoT platformja, a Conrad Connect, a Conrad szakértelemével az építőipari szolgáltatások területén segít a vállalatoknak, hatóságoknak és oktatási intézményeknek a digitális infrastruktúra felállításában, megfigyelésében és kezelésében. "Nem csak alkatrészeket gyártunk, hanem teljes körű megoldásokat kínálunk" - tette hozzá Bühler.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Fujitsu új platformmal ösztönzi a partneri együttműködést

A Fujitsu bemutatta SELECT Partner Programja fejlődésének következő lépését: az Ecosystem Platformot. A partnerek adatvezérelt korszakban való boldogulását segítő platform olyan dinamikus teret bocsát rendelkezésre, ahol az ügyfelek meglévő és új partnerekkel együttműködve innovációkat hozhatnak létre és új üzleti értéket teremthetnek. A platform funkcióival a partnerek többféle szinten léphetnek interakcióba: népszerűsíthetik saját értéknövelt megoldásaikat és innovációikat vagy „kihívásokat” hirdethetnek meg a partneri együttműködésben lebonyolítandó, új ügyfélprojektekhez.

2020. november 26. 13:34

Az automatizálás lehetőségei a tudomány és a kutatás területén

Együttműködő robotok vagy más néven kobotok további automatizálási lehetőségeket teremtenek a tudomány és a kutatás területén. Jellemzőjük, hogy szűkös termelési területen, emberek közvetlen közelében is képesek a munkavégzésre, a feladatok és új feladatokra történő átcsoportosítás gyors kivitelezésére, valamint intuitív a programozásuk és a kezelésük. Képesek laboratóriumi elemzések, tesztek, kiszedés és beillesztés (pick and place) valamint gépkiszolgálási folyamatok támogatására kis- és nagyméretű laboratóriumokban egyaránt.

2020. november 25. 19:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52

EasyBID – a hirdetési bevételek növelése automatikusan

2020. november 2. 10:45
online sportfogadás