A Conrad Electronic támogatja a munkahelyek digitalizációját

forrás: Prím Online, 2020. július 22. 09:40

A Conrad Electronic széles és minőségi termékcsaládot szállít üzleti ügyfelei számára, amely mintegy 180 000 terméket tartalmaz. Ide tartoznak olyan prémium márkák, mint az AVM, a Canon, a HP, a Dell, a Gigaset, a WD, a Cherry, a Digitus, a Logitech, a FLUKE Network, az IDEAL NETWORKS és a Samsung, valamint az olyan exkluzív Conrad márkák, mint a Renkforce és a VOLTCRAFT.

Az év harmadik negyedévében a Conrad Electronic a munkahelyi digitalizálásra és az iparra és kereskedelemre irányuló beszerzési platformjának bővítésére koncentrál. Körülbelül 180 000 terméket szállítva a B2B forgalmazó már sok minõségi megoldást kínál az üzleti vállalkozások számára a világ legjobb márkáit szállítva.

 

A digitális munkaterület kihívást jelent a vállalkozások, a hatóságok, az állami intézmények, a főiskolák és az iskolák számára. IT, kommunikációs technológia, számítógépek, perifériák, mobil eszközök, felhő alapú és eszközfüggetlen megoldások, tesztelő és diagnosztikai berendezések - a digitális eszközök és eszközök iránti kereslet nagyon megnőtt. Ez az oka annak, hogy a Conrad Electronic termékek az ipari szektorok helyett a munkahely típusára összpontosítanak: asztali felszereléssel, mobil megoldásokkal az értékesítési képviselők számára, valamint intelligens kommunikációs és prezentációs eszközökkel a konferenciatermek számára. Ez magában foglalja az informatikai infrastruktúrát is, amelyet korszerűsíteni, cserélni és / vagy üzembe helyezni kell a korszerű munkahelyi követelmények teljesítéseénekérdekében.

 

Fotó: DigitalGenetics/stock.adobe.com

 

„A COVID19 világjárvány a legújabb esemény, amely arra készteti a vállalkozásokat, hogy azonnali, mégis fenntartható digitális megoldásokat találjanak. Az otthoni munkavégzés során hozzáférést kell biztosítani a vállalati szerverhez, a mobil eszközökhöz, valamint a telefon- és webkonferenciákhoz ” - magyarázza Ralf Bühler, a Conrad Electronic B2B igazgatója. „Ez az oka annak, hogy a számítógépes hardver, a kommunikáció és az irodakezelési megoldások iránti igény folyamatosan növekszik. És az elmúlt hónapok drasztikus eseményei még tovább gyorsítják ezt a tendenciát. A hatóságoknak digitális eszközökre van szükségük, hogy alacsonyan tartsák a látogatók számát. A magánélet és a munka összekeverednek egymással. A digitális átalakulás jelenleg valóban elindult. Mi, mint az Ön Sourcing Platform, olyan partner vagyunk, amelyben a vállalkozások megbízhatnak."

 

A Conrad IoT platformja, a Conrad Connect, a Conrad szakértelemével az építőipari szolgáltatások területén segít a vállalatoknak, hatóságoknak és oktatási intézményeknek a digitális infrastruktúra felállításában, megfigyelésében és kezelésében. "Nem csak alkatrészeket gyártunk, hanem teljes körű megoldásokat kínálunk" - tette hozzá Bühler.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Oracle bejelentette új adatbázis-verzióját, az Oracle Database 21c-t

Az Oracle bejelentette, hogy elérhetővé vált az Oracle Cloud-ban az Oracle Database 21c, a világelső konvergens adatbázis legújabb verziója.

2021. január 15. 15:03

Online nyithatunk lakossági folyószámlát az UniCredit Banknál

Az online ügyintézés soha nem volt még olyan fontos, mint az idei évben. Nem csak az ételrendelés, a csekkbefizetés, de az UniCredit Banknál immár a bankszámla-nyitás is elvégezhető anélkül, hogy elhagynánk az otthonunkat. 20-30 perc alatt számlatulajdonossá válhatunk, és még a szerződés aláírásához sem kell ellátogatnunk egy bankfiókba. 

2021. január 15. 09:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05

Egy Waldorf-iskola nyerte a VISZ digitalizációs pályázatát

2020. december 11. 16:40
online sportfogadás