Díjmentes oktatási oldalak a Telenortól

Kütyü Magazin, 2020. november 22. 07:36

Az Innovációs és Technológiai Minisztériummal (ITM) egyeztetve a Telenor Magyarország minden előfizetője számára ingyenesen elérhetővé teszi az otthontanuláshoz szükséges legfőbb weboldalak elérését.

Bár a vállalat szolgáltatásai nem tartoznak a díjmentes, helyhez kötött internet-hozzáférésről szóló kormányrendelet hatálya alá, a HiperSuli oktatási program létrehozójaként a Telenor kiemelten fontos feladatának tekinti, hogy a lehető legtöbb ember számára elérhetővé tegye a digitális oktatásban való részvételt. Az ingyenes elérés a vírushelyzet miatt bevezetett vészhelyzeti intézkedések idejére szól és automatikusan, már november 27-étől egészen 2021. február 8-ig elérhető minden Telenor ügyfél számára, az előfizetőknek ezzel kapcsolatban teendőjük nincs.

A forgalmi díjmentességgel elérhető oktatási oldalak listája a Hipersuli weboldalon érhető el. Ezen weboldalak látogatása bármilyen mobileszközön vagy nagyképernyős Hipernet hozzáférés esetén nem terheli a tarifába foglalt adatkeretet, azaz ingyenessé válik a cég előfizetői számára.

„Öt éve dolgozunk a Hipersuli programunkban azért, hogy fejlesszük az elérhető digitális oktatási módszertanokat és támogassuk az online oktatásra és újításokra nyitott pedagógusok munkáját. Emellett büszke támogatója vagyunk a KórházSuli és az E-Tanoda kezdeményezéseknek. Ezért is volt magától értetődő számunkra, hogy a vírushelyzet miatt bevezetett korlátozások idején egy olyan megoldást kell találnunk, amellyel a lehető legtöbb otthon tanulónak valós segítséget nyújthatunk” – mondta Mészáros Attila, a Telenor vállalati kommunikációs igazgatója.

Hírek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Airpods-tisztítókészlet és új Sandberg headset

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 09:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50