Új ügyvezető alelnök a Xeroxnál

forrás: Prím Online, 2021. február 9. 12:17

A Xerox Jacques-Edouard Guedent nevezte ki a munkahelyi megoldásokat biztosító technológiai vállalat ügyvezető alelnökévé és az EMEA Operations elnökévé, amely pozíciót már 2020. szeptember vége óta ideiglenesen betölt. Közvetlen felettese John Visentin, a Xerox ügyvezetője és alelnöke.

„Jacques-Edouard lesz felelős a Xerox „go-to-market” csapataiért Európában, a Közel-Keleten és Afrikában, így feladatai közé tartozik, hogy a Xerox teljes termékportfólióját, szolgáltatásait és szoftvereit új és izgalmas ügyfelekhez és partnerekhez juttassa el” – mondta Visentin. „Az ő alapos tudása az ügyfelek igényeiről, illetve a régióbeli hosszútávú kapcsolatai segítik majd a teljesítmény javulását és az erőteljesebb növekedést.”

 

Gueden már 32 éve a vállalat munkatársa, karrierje során különböző vezető pozíciókban dolgozott az értékesítés és a marketing területén, egyre növekvő felelősséggel. Legutóbbi pozíciójában Franciaország, Belgium és Luxemburg elnöke volt, előtte pedig az EMEA Business Operations and Marketing vezető alelnökeként tevékenykedett.

 

„Ahogy bővítjük portfóliónkat és képességeinket, az EMEA térségen belül arra összpontosítunk, hogy növeljük a Xerox meglévő és új technológiáinak ismertségét és bevételeit, ideértve a szoftvereket, a finanszírozást és az olyan újításokat, mint a 3-D fémek és az ipari dolgok internete” – mondta Gueden. „Már várom, hogy vezethessem a csapatot és jelentős eredményeket érjünk el a Xerox ügyfelei és partnerei számára.”

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A DHL Express 2022-ben is elnyerte a Great Place to Work díjat

A DHL Express, a világ vezető logisztikai vállalataként egymást követő második évben nyerte el globálisan a világ legjobb munkahelye, azaz a Great Place to Work (GPTW) díjat, az eredményt a Fortune Magazin tette közzé éves listáján.

2022. november 28. 14:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55

Iskolák is lehetnek a kiberbűnözők célpontjai?

2022. november 7. 15:56

A Green Fox Academy a Sandberg Capitallal folytatja nemzetközi expanzióját

2022. október 26. 11:20