Új ügyvezető alelnök a Xeroxnál

forrás: Prím Online, 2021. február 9. 12:17

A Xerox Jacques-Edouard Guedent nevezte ki a munkahelyi megoldásokat biztosító technológiai vállalat ügyvezető alelnökévé és az EMEA Operations elnökévé, amely pozíciót már 2020. szeptember vége óta ideiglenesen betölt. Közvetlen felettese John Visentin, a Xerox ügyvezetője és alelnöke.

„Jacques-Edouard lesz felelős a Xerox „go-to-market” csapataiért Európában, a Közel-Keleten és Afrikában, így feladatai közé tartozik, hogy a Xerox teljes termékportfólióját, szolgáltatásait és szoftvereit új és izgalmas ügyfelekhez és partnerekhez juttassa el” – mondta Visentin. „Az ő alapos tudása az ügyfelek igényeiről, illetve a régióbeli hosszútávú kapcsolatai segítik majd a teljesítmény javulását és az erőteljesebb növekedést.”

 

Gueden már 32 éve a vállalat munkatársa, karrierje során különböző vezető pozíciókban dolgozott az értékesítés és a marketing területén, egyre növekvő felelősséggel. Legutóbbi pozíciójában Franciaország, Belgium és Luxemburg elnöke volt, előtte pedig az EMEA Business Operations and Marketing vezető alelnökeként tevékenykedett.

 

„Ahogy bővítjük portfóliónkat és képességeinket, az EMEA térségen belül arra összpontosítunk, hogy növeljük a Xerox meglévő és új technológiáinak ismertségét és bevételeit, ideértve a szoftvereket, a finanszírozást és az olyan újításokat, mint a 3-D fémek és az ipari dolgok internete” – mondta Gueden. „Már várom, hogy vezethessem a csapatot és jelentős eredményeket érjünk el a Xerox ügyfelei és partnerei számára.”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05