Már közel hatezren töltötték le a mydronespace mobilalkalmazást

forrás: Prím Online, 2021. április 14. 14:37

Az elmúlt három hónapban csaknem hatezren töltötték le Magyarország drónapplikációját, a mydronespace-t. A HungaroControl drónpilóták számára fejlesztett alkalmazása a pilóta nélküli légi járművek biztonságos közlekedését garantálja.

A drónok üzemeltetésére vonatkozó hazai szabályozásnak megfelelve a magyar légiforgalmi szolgálat 2021. január 1-től tette elérhetővé a díjmentes mobilapplikációt. A mydronespace a szabályos és biztonságos drónreptetést segíti elő azzal, hogy a felhasználókat valós időben tájékoztatja a magyar légtérstruktúra aktuális állapotáról és a pilóta nélküli légi járművek számára tiltott vagy bizonyos korlátozásokkal igénybe vehető területekről. 

 

A HungaroControl a mydronespace.hu honlappal is támogatja a drónozókat, akik itt megtalálják  a mobilalkalmazással és a légtérhasználattal kapcsolatos  információkat, továbbá videósorozat is segíti a felhasználókat a mydronespace kezelésének elsajátításában.  

 

A HungaroControl  elkötelezett az applikáció fejlesztésében, ezért folyamatosan várja a felhasználók észrevételeit, javaslatait az info@mydronespace.hu e-mail címre. A tapasztalatcserét segíti, hogy a társaság a legnagyobb közösség oldalon egy zárt csoportot hozott létre a drónpilóták számára.  

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39