Kiderült, mi Magyarország pornófővárosa

Henger Attila, 2021. szeptember 3. 17:20

A pornóoldalak és szexpartnerkereső szolgáltatások korábbi felmérései szerint, a nyári forróság pozitív hatással van a szexuális tartalmak iránti érdeklődésre, és úgy tűnik, még a karantén utáni személyes érintkezések előtérbe kerülése mellett is igaz lehet ez az állítás. Az egyik legnagyobb hazai szexpartnerkereső oldal, a Szexrandi.hu idén is utánajárt a magyar pornófogyasztás lokális trendjeinek, és kiderült, hogy tavaly nyár óta mely városokban mozgatták meg a lakosságot legjobban az erotikus tartalmak és kerestek rá a legtöbben a szex szóra.

A név kötelez… vagy mégsem?

Mielőtt lerántanánk a leplet a top tíz legbővérűbb magyar városról, a téma kapcsán a Szexrandi.hu kollégái összegyűjtötték, hogy világszerte mely városokról gondolnánk a nevük jelentése vagy hangzása alapján huncutságokat.  

 

A magyar Pornóapátin túl, európai szinten igen változatos településnevekkel találkozhatunk, mondhatjuk van minden, mint a búcsúban. Spanyolország Mallorca szigetén van a Pina nevű városka, ami egy spanyol hódító után kapta elnevezését, de ha a hullámjellel kiegészítjük az „n” betűt, akkor ananászt jelent, és az erről elnevezett koktél miatt mindjárt lehet hozzá más jelentést is társítani. Sorban követi az Egyesült Királyságból Titty ho, nyers fordításban „cici prosti”, és az észak-írországi Muff. Ez utóbbit talán nem is kell magyaráznunk. Magyarul is könnyen értelmezhető a franciaországi Anus és Condom települések, és elmondhatjuk, hogy az előbbibe az utóbbin keresztül vezet az út, ha délről közelítjük meg. Az európai vonalat erősíti még a csehországi Horni Police, ami nem a kanos rendőrségről kapta a nevét (legalábbis nincs tudomásunk róla), mert csehül azt jelenti Felsőváros. 

 

 

A világ más tájait is figyelembe véve például Észak-Amerika sem panaszkodhat a huncut településnevek hiánya miatt. Kanada ékes példája Dildo városka, míg az Egyesült Államokban, Oklahomában van egy Hooker nevű település, ami így ahogy van prostituáltat jelent. Még három egzotikus városka maradt a listánkban, mint a kínai Long Dong, azaz „hosszú hímvessző” az angolos fordítása szerint, bár biztosak vagyunk benne, hogy kínaiul egészen mást jelent, ha van neki jelentése egyáltalán. A Fülöp-szigeteken található a korábbi spanyol nevén Sexmoan vagyis „szex nyögés” település, ami hivatalosan Sasmuan néven szerepel a térképen. Listánk utolsó helyével tovább hajózunk Ausztrália felé, és Cockburn városánál kötünk ki. Bár a név eredete szerint a kakashoz köthető a fordítása, a szó első fele egyúttal a „pöcs” jelentéstartalommal is bír a szlengben.

 

A listánk nem lenne teljes egy település nélkül. Ausztria Fucking nevű városkája tavaly indítványozta, hogy nevezzék át Fuggingra. Bár nem tudjuk létrejött-e már a csere, de aki lemaradna a Fucking településtábla előtti fotózkodásról, annak figyelmébe ajánljuk Petting városát, ugyanis mindössze 30 km utazással az osztrák-német határ túloldalára, jobb híján beérheti ezzel a hasonlóan (elő)játékos nevű településsel is.

 

A győztes magyar városok pedig a következők

A korábbi években Nagykanizsa került az élre, de a 2021-es ranglistán csak a nyolcadik helyre sikerült becsúsznia. A legelőkelőbb helyen Nagykőrös végzett, tavaly nyár óta itt mozgatták meg a lakosságot legjobban az erotikus tartalmak és kerestek rá a legtöbben a szex szóra, így a Pest-megyei város lett az idei nyár pornófővárosa. A top tízes lista középmezőnyét főleg dunántúli települések képviselik, mint Ajka, Pápa és Szekszárd. 

 

Az első öt pornófogyasztó helyezett közé még kettő alföldi város tudott felkapaszkodni, így az első helyezetten kívül Cegléd és Hódmezővásárhely mutatta a legtöbb érdeklődést a felnőtt tartalmak iránt ebből a régióból. További érdekesség, hogy a szex szóhoz leggyakoribb kifejezésként az „ingyen” szó társult. Úgy látszik a költségmentes kielégülés továbbra is elsődleges szempont.

 

A legszexéhesebb városok listájára még Orosháza, Tatabánya és Békéscsaba került fel sereghajtóként. Budapest ezúttal sem fért bele a top tízbe. Bár nem hisszük, hogy a fővárosiak kevésbé érdeklődnek a netes erotikus tartalmak iránt, valószínűleg több egyéb lehetőségük is van kielégíteni a vágyaikat. 

Kulcsszavak: Szexrandi.hu

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A TCL úttörő kijelzőtechnológiája minden nappalit élménytelivé és divatossá varázsol

A TCL, a világ egyik vezető szórakoztató elektronikai brandje és a világ két legnagyobb tévégyártójának egyike bejelentette legújabb, magas minőségű televízióinak magyarországi elérhetőségét. A TCL C805 QD-Mini LED 4K TV (Széria C80) mostantól azon magyar vásárlók számára is hozzáférhetővé vált, akik kiváló minőségű látványt és lenyűgöző hangzást keresnek otthonukba.

2024. február 23. 20:55

Az új One UI 6.1 frissítéssel még több Galaxy készüléken válnak elérhetővé a Galaxy AI funkciók

A Samsung Galaxy AI funkciói az új One UI 6.1 frissítéssel a korábbi Samsung Galaxy készülékeken is elérhetővé válnak, hogy még több felhasználó beléphessen az AI mobilok korszakába. A frissítés a Galaxy S23 szériát, az S23 FE, Z Fold5 és Z Flip5 készülékeket, valamint a Tab S9 termékcsaládot is érinti, a frissítés március végén indul. Az eszköz- és felhőalapú AI ötvözésével új lehetőségeket teremt az AI mobilélmények terén, igazodva a nemrégiben bemutatott Galaxy S24 szériához.

2024. február 23. 19:27

A korlátlan e-könyv olvasást hozza el kedvezményesen a Bookmate és a Yettel új együttműködése

Az e-könyveket számos előnye miatt kedveli az olvasóközönség: praktikus hordozhatósága, rugalmassága és környezetbarát mivolta miatt világszerte egyre népszerűbb a formátum. Magyarországon a világ egyik legnagyobb e-könyv szolgáltatója, a Bookmate és a Yettel partnerségének eredményeként a digitális könyvmolyoknak már kedvezményesen is elérhető a Bookmate több millió kötetet tartalmazó e-könyv és hangoskönyv katalógusa, ami korlátok nélkül olvasható, hallgatható.

2024. február 23. 17:50

A magyar vállalkozónők kevésbé ambiciózusak, mint férfi társaik

A férfi vállalkozók nagyobb hajlandóságot mutatnak a nagyobb és merészebb célok kitűzésére, míg a női vállalkozók többsége kevésbé nagyratörő célokkal is megelégszik – derült ki a Szemléletváltó vállalkozóiszemlélet- és készségfejlesztő mentorprogram kutatásából.

2024. február 23. 16:04

Új Sony objektív állóképekhez és videókhoz is

A Sony örömmel jelenti be az új kompakt, 35 mm-es, full-frame kompatibilis α (Alpha) E-bajonettes objektívjét, az FE 24-50mm F2.8 G standard zoomot, amely a teljes zoomtartományban F2,8 maximális rekeszértékkel rendelkezik. Kicsi és könnyű teste ellenére eléri a nagy felbontású teljesítményt és a gyönyörű bokeh-t, amely egy nagy rekesznyílású, F2,8-as G objektívtől elvárható. A 24 mm-től 50 mm-ig terjedő gyújtótávolságot fed le, így az állóképektől, például a mindennapi pillanatképektől és portréktól kezdve a videókészítésig minden megörökíthető, mindezt kiváló minőségben, de olyan kialakítással, amely a legkisebb táskában is könnyedén elfér.

2024. február 23. 14:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07