Már használt telefonokra és egyes kiegészítőkre is köthető készülékbiztosítás a Telenornál

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 27. 18:55

A KSH és a Telenor Magyarország adatai alapján is jelentősen nőtt az okoseszközök használatával töltött óráink száma az elmúlt két évben. A mobilok szerepének felértékelődésének és a tudatosabb tervezésnek is köszönhető, hogy egyre többen kötnek a mobilszolgáltatójuknál biztosítást az ott vásárolt telefonjaikra és kiegészítőikre. A változó ügyféligények kiszolgálására a Telenornál elérhető készülékbiztosítás mostantól használt – akár máshol vásárolt – telefonokra, valamint IMEI- vagy sorozatszámmal rendelkező egyéb készülékekre, például táblagépekre, okosórákra is elérhető lesz, lakossági és üzleti ügyfelek részére egyaránt.

Részben a világjárvány miatt 2020-ban 11, 2021-ben pedig 19 százalékkal növekedett a mobiltelefonálással töltött összes idő a KSH adatai szerint. Ezzel együtt növekedett a meghibásodás és a balesetek kockázata, illetve az ezekből adódó károk esetleges mértéke is. A Telenor Magyarország tapasztalata szerint a legtöbb káresemény a készülék leejtéséből adódik, de főzés, takarítás, vagy gyerekfürdetés közben vízbe került készülékekkel is gyakran találkoznak a munkatársak. Ugyanígy építkezés, közlekedés vagy éppen bulizás során is sűrűn előfordulnak súlyos károkkal járó balesetek. Jó tudni, hogy a biztosítás a kiválasztott csomagtól függően ilyen esetekre is érvényes lehet.

 

 

A Telenor 2021 szeptemberétől bővíti a biztosítható készülékek körét. Az új készülékbiztosítási ajánlat különlegessége, hogy a Telenornál vásárolt új mobiltelefonokon túl már biztosítás köthető:

  •     tabletre és sorozatszámmal rendelkező kiegészítőkre is
  •     a Telenornál vásárolt, de a biztosítás megkötése pillanatában már használt mobiltelefonra
  •     a Telenor saját üzleteiben 6 hónapnál nem régebben vásárolt tabletre és kiegészítőre
  •     és olyan máshol – nem a Telenornál – vásárolt használt készülékekre, amelyek szerepelnek a biztosítható mobiltelefonok listáján.

 

A készülékbiztosítás akár már havi 390 forinttól elérhető és az újonnan kötött biztosításokra automatikusan egy hónap havidíj-kedvezmény jár, azaz a biztosítás díját csak a második hónaptól kell fizetni. A biztosítás havi összege az adott telefon, táblagép vagy kiegészítő esetében is a készülék értékétől és a választott biztosítási csomagtól függ.

 

A készülékbiztosítás az adott készülék garanciáját nem befolyásolja, a maximális fedezeti idő 60 hónap. A biztosítás a választott csomagtól függően a káresemények széles körére fedezetet nyújt, mint például a véletlenszerű károsodás (leejtés, törés hirtelen folyadékkal való érintkezés stb.), a lopás, a párásodás vagy a garanciális időn túli belső meghibásodás. Egy előfizető több készüléket és tartozékot is biztosíthat, legyen szó akár lakossági, akár üzleti telenoros előfizetésről.

 

A biztosítás részleteiről további információ a www.telenor.hu/keszulekbiztositas oldalon található. Az új készülékek biztosítása már online is intézhető, a használt mobilkészülékekre, okoseszközökre és egyéb kiegészítőkre szóló biztosítást jelenleg a Telenor üzleteiben tudják megkötni az érdeklődők.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A jövőbiztos energiaellátást kutatja a BME és az MVM

Stratégiai együttműködési megállapodást írt alá az MVM és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) és ezzel egyidejűleg közös kutatási programokat is indítanak. A partnerek a klímasemleges gazdaság feltételeit, valamint a villamosenergia-szektort érintő innovatív műszaki, üzleti, illetve szabályozási megoldásokat vizsgálják a BME Zéró Karbon Központjának részvételével.

2022. január 18. 17:02

Milyen lesz a jövő munkahelye?

A hibrid munkavégzés során fennakadásokat okozhat a munkakörnyezet folyamatos változása. A jobb kommunikáció és az együttműködés hatékonyságának növelése érdekében a Dell Technologies vázolt pár potenciális megoldást, amelyek a jövő munkahelyének szerves részei lehetnek.

2022. január 18. 11:20

Mobil robotok támogatják az okostévék összeszerelését is

A Mirgor gyárában televíziók, okostévék és monitorok készülnek, 24-től 85 colos méretben, okos 4k és 8k technológiával. A TV-gyár ellátási folyamatának technológiai továbbfejlesztése érdekében a vállalat lecserélte korábbi félautomata, sofőrök által vezetett szállítójárművekre támaszkodó, szinte manuálisan működtetett rendszerét öt MiR AMR-re, amelyeket a MiR Fleet rendszerén keresztül irányít. Az újítás nagymértékű javulást eredményezett a biztonság, a helykihasználás és az anyagok gyártósorra való érkezése tekintetében.

2022. január 17. 19:50

Blockchain: átalakulás vár a legtöbb iparágra

A megosztott főkönyvi megoldások jelenlegi helyzetét leginkább az internet '90-es években betöltött szerepéhez lehetne hasonlítani: a Deloitte szakértői szerint a blokklánc technológia alapvetően változtatja meg a telekommunikáció, média és szórakoztatás, termelés, egészségügy és kereskedelem területeit, ahol alkalmazásában jelentős növekedés tapasztalható. Mostanra azonban a blockchaint övező hurráoptimizmust felváltotta a stratégiai gondolkodás.

2022. január 17. 18:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58

Átszámítva közel 40 millió forintot fizettek a világ első SMS üzenetéért

2021. december 21. 17:35