Már használt telefonokra és egyes kiegészítőkre is köthető készülékbiztosítás a Telenornál

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 27. 18:55

A KSH és a Telenor Magyarország adatai alapján is jelentősen nőtt az okoseszközök használatával töltött óráink száma az elmúlt két évben. A mobilok szerepének felértékelődésének és a tudatosabb tervezésnek is köszönhető, hogy egyre többen kötnek a mobilszolgáltatójuknál biztosítást az ott vásárolt telefonjaikra és kiegészítőikre. A változó ügyféligények kiszolgálására a Telenornál elérhető készülékbiztosítás mostantól használt – akár máshol vásárolt – telefonokra, valamint IMEI- vagy sorozatszámmal rendelkező egyéb készülékekre, például táblagépekre, okosórákra is elérhető lesz, lakossági és üzleti ügyfelek részére egyaránt.

Részben a világjárvány miatt 2020-ban 11, 2021-ben pedig 19 százalékkal növekedett a mobiltelefonálással töltött összes idő a KSH adatai szerint. Ezzel együtt növekedett a meghibásodás és a balesetek kockázata, illetve az ezekből adódó károk esetleges mértéke is. A Telenor Magyarország tapasztalata szerint a legtöbb káresemény a készülék leejtéséből adódik, de főzés, takarítás, vagy gyerekfürdetés közben vízbe került készülékekkel is gyakran találkoznak a munkatársak. Ugyanígy építkezés, közlekedés vagy éppen bulizás során is sűrűn előfordulnak súlyos károkkal járó balesetek. Jó tudni, hogy a biztosítás a kiválasztott csomagtól függően ilyen esetekre is érvényes lehet.

 

 

A Telenor 2021 szeptemberétől bővíti a biztosítható készülékek körét. Az új készülékbiztosítási ajánlat különlegessége, hogy a Telenornál vásárolt új mobiltelefonokon túl már biztosítás köthető:

  •     tabletre és sorozatszámmal rendelkező kiegészítőkre is
  •     a Telenornál vásárolt, de a biztosítás megkötése pillanatában már használt mobiltelefonra
  •     a Telenor saját üzleteiben 6 hónapnál nem régebben vásárolt tabletre és kiegészítőre
  •     és olyan máshol – nem a Telenornál – vásárolt használt készülékekre, amelyek szerepelnek a biztosítható mobiltelefonok listáján.

 

A készülékbiztosítás akár már havi 390 forinttól elérhető és az újonnan kötött biztosításokra automatikusan egy hónap havidíj-kedvezmény jár, azaz a biztosítás díját csak a második hónaptól kell fizetni. A biztosítás havi összege az adott telefon, táblagép vagy kiegészítő esetében is a készülék értékétől és a választott biztosítási csomagtól függ.

 

A készülékbiztosítás az adott készülék garanciáját nem befolyásolja, a maximális fedezeti idő 60 hónap. A biztosítás a választott csomagtól függően a káresemények széles körére fedezetet nyújt, mint például a véletlenszerű károsodás (leejtés, törés hirtelen folyadékkal való érintkezés stb.), a lopás, a párásodás vagy a garanciális időn túli belső meghibásodás. Egy előfizető több készüléket és tartozékot is biztosíthat, legyen szó akár lakossági, akár üzleti telenoros előfizetésről.

 

A biztosítás részleteiről további információ a www.telenor.hu/keszulekbiztositas oldalon található. Az új készülékek biztosítása már online is intézhető, a használt mobilkészülékekre, okoseszközökre és egyéb kiegészítőkre szóló biztosítást jelenleg a Telenor üzleteiben tudják megkötni az érdeklődők.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ki jut ki a Cisco műegyetemi szabadulószobájából?

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Villamosmérnöki és Informatikai Kara és a Cisco Magyarország együttműködésében született meg a világszinten újdonságnak számító oktatási célokra használható szabadulószoba. A legkorszerűbb technológián és szoftveres megoldásokon alapuló fejlesztést a Cisco magyar mérnökei találták ki, és a BME-vel együttműködve hozták létre. A Cisco technológiái mellett több nagy informatikai cég (Dell Technologies Magyarország, Gloster Infokommunikációs Nyrt., Samsung Electronics Magyar Zrt.) is beszállt a megvalósításba.

2021. október 27. 20:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20