A TCL innovatív megoldásait díjazták a CES 2022-n

forrás: Prím Online, 2022. január 8. 10:25

A TCL Electronics, a globális TV iparág egyik kulcsszereplője és vezető szórakoztató elektronikai márkája a TWICE, az Asia Digital Group és a Europe Digital Group elismerésében részesült a CES 2022 kiállításon bemutatott technológiai újdonságaiért.

A TCL a „Mini LED Display Technology innovációs terméke díjat” a TCL OD Zero X925 PRO 8K Mini LED TV-ért, „Az év leginnovatívabb terméke díjat” a TCL NXTWEAR AIR-ért és az „Az év szemvédelmi innovációs terméke díjat” pedig a TCL NXTPAPER 10s-ért nyerte el.

 

A győzteseket nemzetközileg elismert szakértőkből és ismert médiaszemélyiségekből álló zsűri választotta ki és a TWICE, az Asia Digital Group és a Europe Digital Group által szponzorált Global Top Brands Award díjátadóján osztották ki 2022. január 6-án.

 

 

A TCL X925 PRO az első olyan TV, ami a harmadik generációs Mini LED háttérvilágítással és az OD Zero kijelzőtechnológiával rendelkezik. A 85 colos képátlójú 8K Mini LED TV ultravékony kialakítása mellett nem csak forradalmi képminőséget és magával ragadó hangélményt, de a Google TV-nek köszönhetően mindezeket teljesen személyre is szabhatjuk. A készülék szobát körülölelő hangélményéért az Onkyo beépített hangszórói felelnek, amelyek prémium hangzást biztosítanak a Dolby Atmos szabvány támogatásával karöltve.

 

TCL NXTWEAR AIR egy igazi hordható moziélmény, 140 colos képernyővel akár négy méter távolságból. Ez az eszköz új szintre emeli a tartalomfogyasztást, a mobiljátékok látványvilágát vagy akár egy második monitorként is funkcionálhat a számítógép kijelzője mellett. A mindössze 75 g súlyú, normál objektívvel felszerelt NXTWEAR AIR két cserélhető elülső lencsével rendelkezik a kényelem és a stílus érdekében.

 

A TCL NXTPAPER 10s kifejezetten a szemek védelmét figyelembe véve lett kifejlesztve. A kékfény-csökkentés nem csak a kijelzőnek köszönhető, a táblagép szoftvere és hardvere dedikáltan gondoskodik erről. Papírszerű kijelzője 10 különböző fényvédő réteget tartalmaz a természetes színek megőrzése érdekében, ami egyedülálló megoldás ebben az iparágban. A képernyő TÜV-tanúsítvánnyal rendelkezik, és több mint 50%-kal csökkenti a kék fényt kibocsátást. A felhasználók minden szögből tükröződésmentesen élvezhetik a tartalmat a matt bevonó rétegnek köszönhetően.

 

*A termékek elérhetősége országonként és régiónként eltérő lehet.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38