Szabó Péter a DACHSER magyarországi új vezetője

forrás: Prím Online, 2022. február 24. 13:59

Szabó Péter vezeti idéntől a Liegl&Dachser Kft. Road Logistics üzletágának hazai kirendeltségeit. A pozíciót korábban betöltő Roman Stoličný-t a DACHSER délkelet-európai régióért felelős vezetőjévé nevezték ki, ami magába foglalja a logisztikai szolgáltató Szlovákia, Románia és Magyarország üzleti részlegeinek irányítását. 

A magyar szakember négy éve csatlakozott a német családi tulajdonban lévő logisztikai vállalathoz és több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a szállítmányozás területén. Szabó Péter tervei között a hatékonyság növelése, új gyűjtőjáratok indítása, valamint az időben és árban is versenyképes szolgáltatások működtetése szerepelnek első helyen.  

 

Szabó Péter hatáskörébe tartozik valamennyi üzleti tevékenység irányítása és stratégia építése, illetve a kulcsfontosságú partnerekkel folytatott kapcsolatok teljes körű fenntartása. Emellett nagy hangsúly kerül majd 2022-ben a bővülésre is. Tavaly 6 új közvetlen európai gyűjtőjárat indult a DACHSER magyarországi telephelyeiről, idén pedig további újabb útvonalakat tervez Szabó Péter, a Liegl&Dachser Kft. General managere: „Folytatjuk a tavaly elkezdett terveinket, célunk a hatékonyság növelése minden területen. Tovább szeretnénk fejleszteni a járatainkat, hogy még versenyképesebb szolgáltatást tudjunk nyújtani, mind költségben, mind futamidőben. Bár a volumen növekedés mindenütt fontos, idén mi kiemelten az export-import gyűjtő-, és élelmiszer üzletágakra koncentrálunk. Hiszem, hogy jó pozícióból vágunk ennek neki, de természetesen mindig van hová fejlődni” – hangsúlyozta a szakember. 

 

Szabó Péter a Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett diplomát, azóta folyamatosan a logisztikai és szállítmányozási szektor különböző területein dolgozott. A Liegl&Dachser Kft.-hez 2018-ban érkezett, mint a pilisvörösvári telephely vezetője. Mostani pozícióját 2022. január 1. óta tölti be. 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A VISZ tisztújító közgyűlése bizalmat szavazott az eddigi vezetésének

Megtartotta idei tisztújító közgyűlését a Magyarországi Vezető Informatikus Szövetsége. A szervezet vezetésébe egy új ember érkezett Pocsai Zsolt személyében.

2023. március 24. 13:59

Újra a Bosch a legsportosabb hazai cég

Sportban is első a Bosch: a vállalat idén negyedszer állt a dobogó legfelső fokára a BSI (Budapest Sportiroda) által meghirdetett, kifejezetten cégeket, vállalatokat, intézményeket és munkahelyi közösségeket célzó „Fut a cég” országos megmérettetésén. A Robert Bosch Kft. és a Bosch Rexroth Kft. csapata 2022-ben összesen 11 500 kilométert futott, 4260 kilométert kerékpározott és 700 kilométert úszott az abszolút első helyezésért. 

2023. március 24. 11:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48