Már 3 millió forintot gyűjtöttek össze az eMAG-Extreme Digital vásárlói az ukrajnai menekülteknek

forrás: Prím Online, 2022. március 12. 14:12

Az eMAG.hu platformján közel egy hét alatt  3 millió forint adományt gyűjtöttek össze a vásárlók a Magyar Máltai Szeretetszolgálat számára. Az eMAG-Extreme Digital saját, tízmillió forintos adománya mellett a befolyt összeget teljes egészében a szeretetszolgálatnak továbbítja az Ukrajnában bajbajutottak megsegítésére.

Az orosz-ukrán konfliktus által okozott menekültkrízis enyhítésében az eMAG-Extreme Digital az általa folyósított gyorssegély mellett online platformját is segítségül hívta. 2022. március 4-étől az eMAG adománygyűjtő aloldalán keresztül 500, 1 000, 5 000, 10 000, 25 000 és 50 000 forintos összegű adományokat lehet továbbítani az online vásárláshoz hasonló felületen az Ukrajnából érkező menekültek javára.

 

2022. március 11-én reggelig az eMAG-Extreme Digital online vásárlói mintegy 3 millió forint értékű adományt gyűjtöttek össze. A legtöbb online adomány Pest, Győr-Moson-Sopron és Baranya megyéből érkezett, az adományok döntő többségét magánszemélyek küldték. Összesen több mint 1100-an ajánlottak fel támogatást a menekültek megsegítésére az oldal indulását követő közel egy hét alatt.

 

 

“Azért indítottunk saját adománygyűjtő felületet az eMAG.hu-n, mert a platformon keresztül naponta több mint fél millió érünk el, a hazai e-kereskedelem egyik legrégebbi szereplőjeként pedig vásárlók millióinak bizalmát élvezzük. Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen sok ügyfelünk szavazott bizalmat nekünk, felajánlásaik garantáltan a megfelelő helyre jutnak el. Természetesen az adománygyűjtést mindaddig folytatni fogjuk, amíg a jelenlegi humanitárius krízis fennáll” – kommentálta az adománygyűjtést Várkonyi Balázs, az eMAG-Extreme Digital ügyvezetője.

 

Az oldalon keresztül befolyt összeget az eMAG-Extreme Digital teljes egészében ezt a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak továbbítja, amely azt az ukrajnai háborús menekültek megsegítésére használja fel. A társaság azért nem konkrét termékek elküldésével támogatja az Ukrajnából érkező menekültek mentését, mert az aktuális események függvényében óráról órára változik, hogy épp milyen felszerelésre, élelmiszerre van szüksége a karitatív szervezetnek.

Kulcsszavak: Extreme Digital eMag

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07