Virtuális Expo az autonóm mobil robotokról

forrás: Prím Online, 2022. április 26. 11:18

Mobile Industrial Robots (MiR), az autonóm mobil robotok (AMR) piacvezetője április 27-én és 28-án rendezi meg a világ eddig legnagyobb online AMR expóját. A MiRGo partnerei a világ minden tájáról közel 100 különböző AMR-alkalmazást mutatnak be. 

Az expó közép-európai idő szerint 9:00-kor kezdődik a MiR elnökének, Søren E. Nielsennek a mobil robotokról és az ehhez kapcsolódó innovációkról szóló előadásával. Két nap alatt a virtuális standokon a MiRGo ökoszisztémához tartozó több mint 20 vállalat olyan megoldásokat mutat be, amelyek kibővítik a MiR robotok funkcionalitását, és lehetővé teszik számukra, hogy újabb és újabb intralogisztikai folyamatokat támogassanak. 

 

  

MiRGo

A MiR egy nyílt robotplatform, amely képes a különböző alkalmazások integrálására. A MiRGo olyan egyedülálló ökoszisztéma, ahol a MiR robotok funkcionalitását bővítő, harmadik féltől származó alkalmazások találhatók.

 

A részvétel ingyenes, és regisztrációhoz kötött: www.mobile-industrial-robots.com/en/global-mirgo-expo/.

 

Jesper Sonne Thimsen, Mobile Industrial Robots (MiR)

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Okostelefonból POS-terminál

Kiugróan sikeres évet zárt az OTP Bank fintech leányvállalata, az OTP Mobil, amely széles körben kínál készpénzmentes fizetési és a mindennapi ügyintézést megkönnyítő szolgáltatásokat. A Simple megoldások „legfiatalabb tagja”, a SimpleBusiness alkalmazás a 2020-as elindítása óta négy, két QR-kód alapú és két fizetési linken alapuló lehetőséget kínál a vállalkozásoknak elektronikus fizetésre. Ez a csomag bővül most egy ötödik elemmel, a bankfüggetlen és sokoldalú érintéses fizetési funkcióval.

2022. május 20. 12:47

Mindent kézben tartunk

A tesztcsövet a centrifugába kell helyezni, a komponenst a korrekciós pozícióba, a csomagot a szállítószalagra: a legtöbb munkafolyamatban szükség van rá, hogy megfogjuk, majd valahová áthelyezzük a tárgyakat. A modern rendszerekben ezeket a pick-and-place műveleteket automatizált megfogók végzik. Ezeknek több millió egymást követő mozdulat során ugyanolyan erőteljesen és finoman, precízen és megbízhatóan kell működniük. Az ehhez szükséges erőt egyre inkább villanymotorok biztosítják: amilyen például a FAULHABER BX4 egysége. A Zimmer Group többek között a laboratóriumi folyamatok automatizálására is gyakran használt új GEP2000 sorozatú megfogóinál is ezt a megoldást választotta.

2022. május 19. 18:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20

Nívó-díjat kapott a Magyar Telekom

2022. április 29. 20:24