Virtuális Expo az autonóm mobil robotokról

forrás: Prím Online, 2022. április 26. 11:18

Mobile Industrial Robots (MiR), az autonóm mobil robotok (AMR) piacvezetője április 27-én és 28-án rendezi meg a világ eddig legnagyobb online AMR expóját. A MiRGo partnerei a világ minden tájáról közel 100 különböző AMR-alkalmazást mutatnak be. 

Az expó közép-európai idő szerint 9:00-kor kezdődik a MiR elnökének, Søren E. Nielsennek a mobil robotokról és az ehhez kapcsolódó innovációkról szóló előadásával. Két nap alatt a virtuális standokon a MiRGo ökoszisztémához tartozó több mint 20 vállalat olyan megoldásokat mutat be, amelyek kibővítik a MiR robotok funkcionalitását, és lehetővé teszik számukra, hogy újabb és újabb intralogisztikai folyamatokat támogassanak. 

 

  

MiRGo

A MiR egy nyílt robotplatform, amely képes a különböző alkalmazások integrálására. A MiRGo olyan egyedülálló ökoszisztéma, ahol a MiR robotok funkcionalitását bővítő, harmadik féltől származó alkalmazások találhatók.

 

A részvétel ingyenes, és regisztrációhoz kötött: www.mobile-industrial-robots.com/en/global-mirgo-expo/.

 

Jesper Sonne Thimsen, Mobile Industrial Robots (MiR)

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vállalati adatokon tanított generatív AI: a jövő útja a cégeknek

A nyilvános adatokon tanított AI modellek esetében mára egyértelművé vált, hogy nemcsak segíteni képesek a vállalatokat, hanem használatuk számos kockázatot is jelenthet azokra nézve. Ennek elkerülése érdekében, valamint a produktivitás javítása, a költségek optimalizálása és a komplex információk megértése céljából egyre többen saját adataikat használva tanítják a generatív mesterséges intelligenciát – derül ki a Deloitte TMT Predictions 2024 kutatásából. 

2024. február 27. 18:59

Hogyan járul hozzá a digitalizáció az energiaköltségek csökkentéséhez?

A digitalizáció már elkerülhetetlen, legyen szó akár irodáról, akár oktatási intézményről. Az átállást erősen sürgeti az egyre inkább elterjedő környezettudatos trend, de nyomós érv mellette az energiaárak kiugróan magas megemelkedése is. Hogy milyen eszközökben érdemes gondolkodnunk és azok milyen megtérülést hozhatnak már néhány éven belül, abba Herczog Gábor, a Legamaster magyarországi forgalmazójának, a Stiefel Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója és Urbán Tamás vizuáltechnika üzletágvezető nyújtott betekintést.

2024. február 27. 11:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30