Még stabilabb otthoni internetszolgáltatást biztosít a Vodafone új díjcsomagja

Kütyü Magazin, 2022. május 5. 07:40

A Vodafone frissen bevezetett Internet Pro csomagjával az alap vezetékes internetszolgáltatás mellé egy kiegészítő mobiladatot tartalmazó SIM kártyát és opcionálisan Wi-Fi hotspot eszközt is vásárolhatnak az előfizetők. A korlátlan mobil adatot az ügyfelek havonta egyszer tetszőleges időpontban aktiválhatják 72 órára a My Vodafone applikáción keresztül, így, ha esetleg valami megzavarja a vezetékes szolgáltatást, az internetelérés így akkor is folyamatos marad, ha például az utcában zajló építkezés, csatornázás, áramszünet vagy a rossz időjárás miatt elmegy az otthoni internet.

A folyamatos internetelérés napjainkban sokak számára nélkülözhetetlen a munkához, kapcsolattartáshoz, az ügyintézéséhez, vagy akár a kikapcsolódáshoz. Azonban még a legmegbízhatóbb internetkapcsolatot is megzavarhatják olyan külső tényezők, mint egy építkezés, az utcában zajló csatornázás, a rossz időjárás vagy éppen egy áramszünet. Az ilyen helyzetekre vezeti be megoldásként a Vodafone az Internet Pro csomagot, amivel az internetelérés akkor is zavartalan marad, amikor az otthoni vezetékes internetszolgáltatás nem érhető el.

A vezetékes net sebessége és a mobil hálózat függetlensége egy csomagban

A korlátlan vezetékes internet mellett az Internet Pro csomagra előfizető ügyfelek a vezetékes és a mobil hálózat előnyeit élvezve havonta automatikusan megújuló 5GB belföldi adattal, illetve havonta egyszer aktiválható 72 órás korlátlan adathozzáféréssel tudják biztosítani a gondtalan internetezést előre nem látható okokból történő szolgáltatás kiesés esetén is.

 

 

Apróbb hálózati lassulások esetén a havonta elérhető és megújuló 5GB mobilinternet támogatja az internetfolytonosságot. Az ügyfelek a My Vodafone applikáción keresztül azonnal, egyetlen gombnyomással aktiválni tudják a „Wi-Fi pótló” mobilinternet opciót, ami 72 óráig korlátan adatforgalmat biztosít a havi 5GB adaton felül, így mindig zavartalan maradhat az internetelérés. Szélsőséges esetben előfordulhat, hogy több alkalommal is szükséges lehet a vezetékes net kiváltására. A szolgáltató erre is kínál megoldást: ebben az esetben az ügyfélszolgálaton keresztül tudják újra aktiválni a 72 órás korlátlanság opciót, természetesen az újbóli aktiválás sem jár extra költséggel. 

Biztos internetelérés minden körülmények között

A 5080 forinttól elérhető Internet Pro csomagokban a vezetékes internet szupergyors netezést tesz lehetővé egyszerre akár több eszközön is. Ráadásul az új csomaggal még a vezetékes internet bekötésére sem kell várniuk az ügyfeleknek, hiszen a mobilinternetet biztosító SIM kártya már a szerződéskötéskor aktiválásra kerül, és adatkerete azonnal az ügyfelek rendelkezésére áll.

 A SIM kártya mellé az Internet Pro előfizetők számára opcionálisan akár egy összegben már 10 800 Forintért, vagy 12 havi kamatmentes részletre havi 900 Forintért megvásárolható Wi-Fi hotspot eszközzel pedig a mobiladat megoszthatóvá válik, ezzel elősegítve a stabil internetkapcsolatot a lakás minden pontján. 

A szolgáltatás a monori körzet ADSL hálózattal lefedett területein kívül új és meglévő Internet M/L/XL csomaggal rendelkező előfizető részére érhető el. 

Hírek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Airpods-tisztítókészlet és új Sandberg headset

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 09:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50